Спойлери от реалити предавания – тема 18

• 284 760
  • 1 411
  •   1
Отговори
# 1 290
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Писна ми да гледам претоплени манджи със стари муцуни. Имаха своите участия и
екранно време, стига толкова. Нека да видим нови лица, които не са свързани със старите.
Тези вече имат професия - обикалячи /егати думата измислих/ и участници в де що има
реалити в България.

# 1 291
Кукушев е тагнал страницата на Острова на последното си стори. Да видим до кога ще качват сторита, те не трябва ли скоро да почват да снимат предаването

# 1 292
Гаджето на колежка ще бъде от екипа озвучители/тонрежисьори там, каквито се наричат (не знам точно) на "Гривните". Заминаха в сряда. Значи тези дни започват снимките.

# 1 293
Нещо за Игри на Волята? Те и те трябва да започват да снимат.

# 1 294
  • България
Надявам се Кукушев и Туджаров да не участват, а да са само от помощния екип. Някои от другите участници са от ИВ. Изтекъл ли им е договорът с Нова? Защо ще ни пробутват такива глупави женички? Искам участнички тип Нанси Карабойчева (Мис България) с акъл и характер, не "красиви" спортистки.

# 1 295
Ооо, Нанси, не. Може Ганка след 2 години, като поотрасне детенцето ѝ.

# 1 296
Нашата банда тествала битки на Острова:

Последна редакция: сб, 15 юни 2024, 22:06 от Bilyana14.

# 1 297
Key Academy си е посредническа агенция между инфлуенсъри и клиенти. Според мен просто са си ги наели с цел популяризиране на предаването. Явно и заобикалят активния им договор с Нова.

# 1 298
Ще го пропусна. Тези "звезди" не ги харесвам. Идват ми много лигави. Особено Муднева и Мирелка.

# 1 299
  • България
Предаването уж щеше да не е ИВ, а извикаха професионални спортисти и танцьори да им тестват игрите. Това че те минат трасетата не означава, че нормален човек ще успее и то цял.
Отсега казвам, че ако има такова трошене и падане като в ИВ ще съм пас.
Кукушев и Туджаров са неспортистите от групата.

# 1 300
На мен са ми непознати, защото не гледам Игри на волята. За Валери останах с добри впечатления след Dancing stars, но се надявам все пак да са там само за да тестват игрите. Гледат ми се обикновени хора.

# 1 301
  • in Wonderland
А Кукушев участвал ли е някъде? От групата само той ми е непознат.

# 1 302
Той има ютуб канал, в който коментира. Аз го видях за първи път покрай последния сезон на Ергенът. Пускаше много готини коментари там.

# 1 303
А Кукушев участвал ли е някъде? От групата само той ми е непознат.

Мисля, че не е участвал никъде. Правеше анализи на Ергена в тубата и е част от групата RDMK.

# 1 304
Кукушев, Туджаров и Валери и другите дето пътуваха заедно няма да са от състезаващите се. Те ще са част от екипа и ще са в ролята си на снимаши подкасти, ще пробват изпитанията преди самите участници. Туджаров каза, че състезанието започва след 3 дни.

Общи условия

Активация на акаунт