Кокичета надничат от снега, скоро МАЙски бебета ще наводнят света

• 17 498
  • 288
  •   1
Отговори
# 225
и на мен ми се спи ужасно.......нямам сили за нииищо

# 226
Кате честит ти празник  smile3525 Да ти е жив и здрав сина, много да ви радва всички. И аз като майчето на първия РД бая поплаках ....

Dana majceto e права, бързо се консултирай с гинеколога си. Стискам палци всичко да е ок. Ако имаш възможност пиши после.

Толкова много сте изписали, че трудно го изчетох.... за кафето пия безкофеиново, обаче кел файда щото пия кола  Embarassed

За секса - НЕ, беше ми забранен, то и с тези емоции дето ги имахме ... къв секс кви 5 лева ...мъж ми страда обаче ...... да е мислил на време.

За прането на бебешките дрешки, аз перях със Сано Максима и бях много доволна и само в пералня, ако имаше много осрани и изцапани дрешки предварително ги накисвах препирах на ръка и после в пералнята. Дрехите на Елена до към 7-8 месец перях отделно, после всичко заедно.

# 227
Честит рожден ден на малкия Преслав!  nbirthday
Пу-пу пожелавам си и аз едно такова хубаво момченце:)
Днес и мен много ме мързи, ама то като си стоя само вкъщи още повече ме домързява:)
Секса и при нас е мираж, понеже е забранено и Ники и той страда определено, ама това е...
Относно хапването и на мен доста ми се хапва напоследък, и то сладко...
Кафенце пийвам едно на ден джезве или нес с мляко винаги и не мисла, че вреди. Кола не ми се пийва.
Ох, след една дъълга прозявка отивам да се опъна пак:) Иначе работя де...

# 228
Аа, сетих се още от какво може да ни прилошава!

Акушерката днес каза, че може и бебокът да притиска нещо там вътре и затова да няма правилно оросяване!

Аз да речем като съм легнала понякога на съвсем равно или на ниска възглавница, наистина усещам как ми става леко лошичко - усещането ми е като да съм надолу с главата  #Crazy. Да речем като човек е легнал, може би бебето притиска аортата на майката някъде си там по трасето й и се получава неправилното оросяване към горната част на тялото, но като си прав, се пита в задачата, къде и какво притиска малкия разбойник, та така да му прималява на човек? newsm78

# 229
Момичета, възможно ли е да получиш разкритие и нищо да не усетиш??? колкото повече се скъсява времето до бебчетата, толкова повече се чудя дали новите усещания са контракции, ако получа разкритие и нищо не усетя какво се случва и др. подобни въпроси  Thinking Thinking Thinking

# 230
Честит рожденик Тони,да ви е жив и здрав много радост.Безгрижно детсво с мого игри.Аз преди малко се върнах от консултация пак не ми каза със сигорност какво ще е бебо но по негови виждания т.е.разположението на плода и размерите е момиче но не е сигорно така че ще си чакам за сигорна информация.Вече сме с главата на долу в правилната посока и страшно много ме рита,800гр.сме.За сега сме добре отговаряме си на седмиците.ШЕМЕТКА,мисля,че разкритието се получава с процеса раждане мое мнение.Но ако имаш съмнения тичай при доки. Joy

# 231
пък аз си мисля, че разкритие можеш да имаш и без родова дейност newsm78 помня, че преди време отчетната тема на октомврийките се откри от една мама, която май имаше разкритие от 5-6 месец и накрая толкова преноси детето си, че роди след мен през ноември и тя всъщност беше на финала на списъка на октомврийките. май не стана много ясно. я най-добре питай лекар и не ни слушай, че може куп глупости да наговорим...

# 232
  • Варна
Благодаря за поздравите момичета. Hug Не успях да ревна, но определено за мен рожденият ден беше много емоционален. И все още не мога да се отърся. Снощи, както бях гроги, така не можах дълго време да заспя от емоции. Crazy
А разкритие може да се получи без да се усети. Аз съм жив пример. Влязох да раждам със 7 см. разкритие без да имам болки. Започна от 2см. при първия преглед една седмица преди да родя и при всеки преглед се беше увеличило с по 1-2см. Е, и докито помогна за това, но определено болки не съм имала.

# 233
  • Sofia
Честита 1 годинка на малкия сладур    bouquet  Да е жив и здрав и да расте умено, жизнерадостено и много весело дете   Hug
Аз на ръка съм прала само нааканите дрешки и после и тях в пералнята. Ползвах Тео бебе, Сано Максима прах и течен, Персил Сензитив течен, а може и още нещо, но не помня. Всъщност на по-късен етап използвах и течната Апта. Сега мисля да ползвам Тео бебето, че май най-добре изпира. Засега все още и пера дрехите отделно, но тя си има достатъчно дрехи, че да си пълни пералнята  Grinning
Разкритие и аз имах преди да родя, като изобщо не съм усетила кога се е получило. Проблеми обаче нямах   Grinning

# 234
  • София
Здравейте майчета!

Най-после успях да изчета всичко (от сутринта правя опити).

Аз също пия по 1 мляко с нес сутрин - не мисля, че има някаква вреда. За колата обаче съм предубедена - особено след някои експеримент които съм виждала с нея (как разяжда ръжда и месо примерно...) и гледам да избягвам.

Определено могат да се получи разкритие без да разбере човек (блазе им на тези майки!!!). Аз не бях от щастливките обаче Sad.

Утре сме на консултация след почти месец и половина и вече нямам търпение... Ще се отчета по-късно след прегледа.

Лека вечер на всички!

# 235
Честит 1ви рожден ден на сладуркото!
Аз сега се връщам от фетална. Кистата е изчезнала  newsm68 . Бебо е добре, всички органи са добре развити и без проблеми. Лицето не се виждаше добре, защото малкият човек си беше хванал единия крак с ръка пред лицето  Laughing и дори побутванията на доктора по корема ми не го накараха да се размести Simple Smile Но пък показваше много красив профил Simple SmileВидях му атрибутите - и двете му топки са слезли в торбичката Simple Smile Килограмите  - 1361 гр., което е доста по-малко от 1600гр. и съм склонна да вярвам на по-добрия ехограф. Пак са си множко, но аз и каката не я родих дребничка - 3550гр. Бебчо е с главичката надолу, няма увита пъпна връв и според доктора връвта е достатъчно дълга. Плацентата не е ниско и няма проблеми с нея. Аааа, малкият е с косичка  Laughing Sunglasses Двете фетални морфологии на които съм ходила показват един и същи термин според размерите на бебето, а той е 03.05. - два дни по-рано.
За прането - като бях бременна първия път, ходих на училище за бременни и там казаха да си перем спокойно с пералните, но да пускаме изплакване 2 пъти. И точно така съм си правила. Перях с Тео бебе. Сега мисля да мина на Персил сензитив. Я ме светнете за тези течни перилни препарати? Каква е разликата? А иначе каката си я пера и досега отделно, но с нашите прахове.

# 236
уж се изплаквали по-добре, т.е. няма начин да останат някакви частици. ама то ако пералнята си е добра, и настърган домашен сапун да сложиш, пак добре ще изпере и изплакне. и тези за бебета нямали вредни съставки. уж...

# 237
Katia N,Да ти е жив и здрав рожденника,да порасне голям и умен за гордост на мама!
Най-хубавият РД на дъщеря ми беше ПЪРВИЯ,тя го прекара с глава между краката и се заливаше от смях!
За праха-аз и нашите дрехи пера само с течен прах за пране,та и на БеБо ще търся подходящ.Но това с двойното изплакване ще го прилагам,даже изплаквам пералнята(без дрехи)преди да сложа беб.дрехи.

# 238
Аз нямам съмнение, че имам разкритие, но наскоро една приятелка (тя вече има близнаци) някъде в 7 месец отиде на редовната ЖК и хоп - оказа се че е получила разкритие, пък тя въобще не е усетила и си ходеше на работа дори newsm78....та за туй се замислих... ама знае ли човек Simple Smile повечето от вас са минали по този път - ценни източници сте  bouquet

# 239
...А преди малко имах още една ексцесия -  Sick, ей така като от нищото ми дойде???Някой друг да сподели опит???
Добре, че прочетох и следващото ти пояснение, че се шашнах много  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт