Кокичета надничат от снега, скоро МАЙски бебета ще наводнят света

• 17 517
  • 288
  •   1
Отговори
# 210

И за кафето - пия си юнашки - основно мляко с нес, но също и капучино - до 2 дори 3 на ден. Ниско кръвно имам 60/90 и ми е добре с кафето.

# 211
KSI какво е това бебе бе ooooh!. Да ти е живо и здраво  Partyама те сигурни ли са че тежи толкова. Аз като гледам по таблицата тава е два пъти по вече. Ами като казват че сега започват - какво ще стане да края

# 212
  • България
Здравейтеее, успешна нова седмица ви желая.
Да се включа и аз. вчера моята бебка не се спря. като си бях полегнала на една страна и тя се издига от другата . Беше мнооооого хубаво. А като легна и си допра корема до таткото и той усеща малките ритничета.
smiled,  и аз напоследък постоянно мисля за ядене, особено през почивните дни. И честно казано , не искам да се успокоявам, че е от бременността , ами се струва , че е по-скоро лакомия  Embarassed Но какво да се прави като ми влезе нещо в главата и докато не хапна, не мирясвам. И сладко много ми се яде, а в началото на бременността много рядко ми се ядеше сладко.
Stanella, ха-ха-ха, и ние със секса сме така - съботно - неделен. През другите дни сякаш не ни идва и на ум Laughing Иначе пък нямаме проблеми или забрана за сега, та не смятам да го преустановявам. А мъжа ми също ме харесва така позакръглена.

# 213
  • София
за дрешките - само в пералня и с Тео бебе. От прехваленото Сано Максима изобщо не съм доволна, а пък "аромата" му няма изобщо да го коментирам. И Персил Сенситив съм ползвала, също е добър, ама е по-скъпичък от Теото, което си пере доста прилично. Според мен прането на ръка е някакъв вид мазохизъм. Тоя дето мисли, че трябва да се перат на ръка да си ги пере той/тя (обикновено свекитата и бабите са на мнение че се перат на ръка). Аз време и сили за такива работи нямам. даже сега си купихме нова пералня. Мъжото я инсталира преди малко и няям търпение да я пусна сега.

за секса - нямаме ограничения, ама нещо нямам много желание напоследък Sad За разлика от миналата бременност, когато незнам какво ми беше станало ама бях полудяла просто Wink Скъпия постоянно ми се умилква, ама какво да направя...  Confused

# 214
  • Варна
Здравейте и от мен. Аз първо да почерпя, че вчера моят син стана на една годинка.  newsm38 Голяма дандания беше, но слава Богу всичко мина добре.
Добре дошла на Миленка! Hug
Сега и аз да си кажа мнението по въпросите. За кафето-аз не пия, защото съм с риск от високо кръвно. Ама и по принцип не съм голяма кафеджийка.
За секса-все още практикуваме, но рядко. И ние все сме уморени или нямам желание. А бе хормоните си казват думата.
За праха за пране-и аз ползвам течния Персил Сензитив и пера в пералня. Според мен на ръка никога не могат хубаво да се изплакнат дрехите (или поне аз не успявам), захабяват се, а и неоправдано време и усилия отнема. Не сме имали проблеми. Peace
И при мен бебето шава все повече, но това си е нормално. Мисля, че все още не се е обърнало, защото го усещам повече ниско долу да рита. Но Преслав се завъртя в средата на седмия месец някъде, още и много рано да се тревожа.
За гледането-при нас положението не беше толкова трагично, като при майчето, но все пак първите месеци си ходех като сомнанбиул, така както имах кой да ми помага за домакинството. Не е лесно, но всичко си минава. Аз все още не мога да повярвам, че мина цяла година. Crazy
Хайде, лек ден от мен. Hug

# 215
  • България
"xai
 останах без думи от ретро снимките на прекрасната ти принцеса "
Абе къде са тези снимки, не можах да ги открия ?
Katia N, да ти е жив и здрав малкия сладур, аз точно вчера си мислех, че той май ще е най-малкия батко във форума (ако не греша де)  Laughing

# 216

Katia_N, честита ви годинка bdbaloni
Да е жив и здрав "големият вече" Преслав  и да стане добър и силен батко, че да може да защитава малката госпожица!!!!!!

Преди малко прочетох това:  "В 25-ата г.с. бебето е дълго 30 см и тежи 700 г, а в 28-ата г.с. съответно е 33 см и около 1000 г. " - Е, значи вие наистина добре се справяте с отглеждането още от сега smile3501

# 217
"xai
 останах без думи от ретро снимките на прекрасната ти принцеса "
Абе къде са тези снимки, не можах да ги открия ?

www.smileva.buzznet.com
там съм качила малко снимки на детенце, семейство..., само дето скоро не съм слагала нищо ново, но ретро снимките са ми слабост

Katia_N Честит рожденик! Жив и здрав да ти е!
  bouquet

# 218
Здравейте, девойки мари убави!

Катя Н, честит Ви рожден ден! Живи и здрави да сте и големи да пораснете!

Добре дошли и на новите мами!  Hug Много късно са се престрашили да се запишат при нас Simple Smile

Момичета, и аз днес се пробвах за първи път на ЖК от два месеца насам. Нали уж били официално разрешени вече. Бебо още се чуди накъде да се завърти. Акушерката ми каза, че и сега било напречно и че главичката му била някъде отдясно на корема ми. Иначе съм подложена на яки ритници ту отляво, ту отдясно. Вчера мъжът ми ме пита, това всъщност краката ли му били или ръцете на бебето:) Е, малко ми беше трудно да му отговоря, но му обещах да питам бебока, когато се роди, хи-хи!
И да взема да споделя - днеска голяма излагация падна! Не мога да стигна до поликлиниката, която е на 10 мин пеша от нас. На два пъти по пътя ми прилошава все едно, че ми пада кръвното, та трябваше да спирам да си почивам по път. Е като ми го измериха там си беше 120/60, което си е доста прилично, а в къщи после като си го мерих беше 100/60, т.е. пак горе-долу добре. Навръщане си взех такси, че да не се налага да ме събират по улиците Laughing
На вас случват ли ви се такива катаклизми?
Може би съм се обездвижила от престоя в болницата или пък ми е паднал още хемоглобинът?
Е-е, пак много изписах!

# 219
катя - честито ти рожденниче!   bouquet
да ти е здравичко и да не ти създава много ядове!  Heart Eyes
поплака ли си вчера? аз бая рев му дръпнах на рд на петра. нещо го нях закъсала с хормоните май - тогава бях ранна бременност.
ама верно бързо минава времето...

станела - в болницата дрешки за бебето не трябват - там си ги обличат с някакви техни си - стерилни. в св. софия бяха облечени от кръста нагоре с нещо като ризки, дето се замятат като японскитекимона, а надолу бяха повити.

секс - какво беше това  newsm78  егата настрана - нещо напоследък не ни е силна страна. аз нямам желание, вечер, като си легне петра, си работя поръчките, а и мъжът ми е яко е нагазил в работна атмосфера и той доработва когато детето заспи. така че 1-во не можем да се настроим и 2-ро напоследък няма кога  Mr. Green

тони - и на мен ми прилошава в много нелепи времена, когато няма как да си измеря кръвното. хемоглобинът иначе ми е о.к.

# 220

Tony Bonbony , и на мен ми прилошава точно както си го описала. Имам чувството, че оставам без сили и не мога да продължа като съм на улицата...А преди малко имах още една ексцесия -  Sick, ей така като от нищото ми дойде???Някой друг да сподели опит???

# 221
за цикъл ли иде реч? да нямаш кървене? ако е това, беж бързо при лекар, че е страшно...

# 222
Катя, честит ви празник на патерици  Hug

Тони и на мен ми прилошава от време на време, дори и вкъщи в неделя - седнала се почувствах все едно едва се държа на краката си и доста немощна. Ако съм на вън става по-лошо, избива ме студена пот и силно сърцебиене ... Ще видим как ще са ми изследванията, незнам дали е кръвно или хемоглобин ...

# 223

Мajceto, слава Богу не става дума за цикъл, а за ексстрите от първия триместър - както си стоях и изведнъж повърнах. Нямах абсолютно никакви признаци преди това???А и си закусих с обичайното мляко с какао и парче козунак?????

Благодаря ти за загрижеността, и sorrу ако съм се изказала двузначно/неразбрано.......

# 224
Здравейте майки сладуранки!
Katia_N да ти е жив и здрав сина и много много да ви радва и слуша! и вие да го слушате Laughing
Ох за секса кво да кажа, направо трагедия. Почти всичките ни последни опити са неуспешни, ама като не можем да си намерим място. То е едно сукане, едно въртене и не ми е удобно и това си е! Да му се отще на човек. А и скъпия нещо го е хванало шубето напоследък и не ще. Еми викам стой си на сухо тогава! Още по-добре щото и желанието ми се изпари почти напълно.
А моя бебчо много рита, даже повече от преди. И като легна корема ми се тресе и излизат бабунки /както се изрази и майчето/! Мноооого е сладко, таткото като си сложи ухото и той му бие един шут.
Оф как ми се спи днес и не ми се работи вече Cry

Общи условия

Активация на акаунт