Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 036
  • 768
  •   1
Отговори
# 105
  • shumen
Моето от рев се е докарвал до пресипнал глас и ларингит.

# 106
Вторник беше много крива след градина и рева 2-3часа,заспа рано....може и от там.Вече нз.
Чудя се за ларингит,но май не изкашля се сутринта легнала....Май всичко пак е от носа....
Ерирус и аз имам ще дам.
Капя виброцил той тече🙈 ...явно е запушен  ама и жълти лепкави сополи ....та какво да й капя вече се чудя.
Давам и сироп с динозавър за  дрезгавост ...но май ми е  стар,ще купя нов.

# 107
Ликеуинд,къде е този студ?Тук днес беше направо топло.
В бургас
Мими ходи си на градина не виждам друг симптом освен променения глас ..знам ли там какво правят може и да крещят ..
Говоря,повтарям ,хиляди уговорки и накрая пак изтрещяване и ревове на площадката ...

# 108
Да в Бургас потвърждавам
Аз не я пратих има и сополи няма какво да се правя на ударена, а и те ме виждат че мога да я гледам 😁

# 109
  • Varna
Моята пресипне ли и гласа, работата отива на ларингит. Инхалации почвам на момента. Няколко пъти се събуждала  със Круп( не може да си поеме въздух и кашля като кучешки лай).  После си идва сопола и кашлицата, като естествено продължение на нещата.

# 110
  • shumen
СимонаК,то това си е чист ларингит.И аз веднага започвам инхалации и го вадя на терасата.

# 111
  • Varna
Да ларингит, но има случаи в които кашлянето и е още по зловещо и страшно. Най вече след сън.

# 112
Засега не кашля ама този глас 🤯

# 113
3-ти ден подред, след излизане навън, дъщеря ми се оказва със страшен обрив по бузите и откритите части на ръцете.Стигнах до извода, че е студова алергия. Четох, че може да се прояви при спаднал имунитет, тъй като до сега не е имала проблеми, а сега дори няма минусови температури. Обрива се скрива за 20-30 минути като се приберем. Докато стигнем до дерматолог или алерголог, мисля да и взема някакъв колд крем, но се чудя какъв, никога не съм ползвала. Някой с опит?

# 114
Момичета след колко време излизат резултатите за носен и гърлен секрет

# 115
Момичета след колко време излизат резултатите за носен и гърлен секрет

Ами аз Понеделник сутринта пуснах носен секрет и вчера към 14 часа имах резултати: бактерия + антибиограма.

# 116
Носен и гърлен до 3 дни излизат. Ако е чисто до 24 часа има резултат, ако има бактерия чакат да се развие микробът, за да видят количеството.

Моето от вчера взе да кашля. Все едно се стича нещо и я задавя, ама се чува сякаш я дере на гърлото. 2 пъти се оплака след изкашляне, че я заболява гърло. Пийне, хапне нещо и мине. Взех днес Дефендил форте, близалки за гърло и почвам да давам.
Ако продължава да кашля така, ще трябва да я водя пак някъде 😭

# 117
Ella, звучи ми като задна хрема, която се стича и възпалява гърлото. Та, третирай и носа, и гърлото - освен Дефендила и близалките, бих започнала и коларгови капки, и гаргари.

# 118
https://sopharmacy.bg/bg/product/000000000010014272
Сетих се за този,но май е по скоро за суха кожа не за обриви от студ

# 119
  • shumen
Елла,и аз мисля като Момето.
Дончева,носен и гърлен секрет излизат до 3 дни.
Хоуп,да не би да не е студова алергия,а към нещо друго.За алергии аз мажа със фенистил.

Общи условия

Активация на акаунт