Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 086
  • 768
  •   1
Отговори
# 180
Ние не сме в София, тук пускат по 1 родител. То реално не е в спешното, а ни препратиха в детска хирургия.
Какво разпускане...адски напрегната съм и от моите преживявания по болници, имам усещането, че ще полудея всеки момент. Надявам се поне да успея да се наспя.
Мъжа ми е адски стресиран, цял ден гледа в точка, а сега нещо му е студено, мисли че има температура. Дадох му едно билково успокоително, дано се освести малко. Имам и една половинка силно успокоително, кътам си го от един път в болницата, ама не ще.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 22:36 от Ваня А.

# 181
  • shumen
Ваня,тежък ден сте имали.Това твоето малкото е голямо камикадзе.Твоя мъж хич не го слушай ами ако трябва му дай силното успокоително и дано се успокои.
Моя също като се наложи да го лепят като си беше разбил устата в детската градина пищеше и цялата болница го чуваше.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 07:18 от danaeka

# 182
Вече не знам касво се случва...снощи мъжа ми каза, че му е студено, а никога не му е, сега е с 38 градуса. Знам че може да се вдигне температура от стрес, ама дали е това. Той никъде не е ходил последните дни, а  ако ходи някъде е с маска.

# 183
  • shumen
Ваня,може и от стреса да е.А може и да е лепнал нещо отнякъде.Дай му за Т и го следи дали има и други симптоми.

# 184
Аз от мн силна стресова емоция се разболявам ..скоро детето ходи при дядо си на гости ,като ми го върнаха такава истерия ми направи че не иска да се прибира ,че не ме обича и не ме иска ..цяла нощ не спах от думите му и се обзаведах с жестока кашлица ..

# 185
Ваня, много съжалявам! Къде ходихте на спешен? На малката шиха веждата през окотомври в Пирогов и не ни пуснаха да влезем. Как са я държали просто не знам! Казаха, че под 18години всички влизат сами. Дадохме я на сестрите и чакахме от вън. Брутално ревеше, аз излязох на улицата и си плаках на тротоара до като я извадят навън.
А над 18 влизат с придружител ли какво? Луди хора!
От стрес може да избие, пада имунитета.
Моето голямото е с температура 39,5°, сега свали де след ибупрофен, но хич не му е добре. Малкото не мога да го опазя, те играха вчера постоянно преди да вдигне температура.

# 186
Болен си е, гърло го боли, корем го боли, лошо му е..теста за грип е отрицателен. Лошото е, че аз цяла нощ бях в стаята, сега се притеснявам и аз да не си разболея, защото съм на химиотерапия другия вторник.
Утре трябва да пеша да се оправям с децата...едно на училище, другото да му видят травмата.
Мислех да идем при нашите, поне са близо до училището, но и баща ми е болен, та не става.

# 187
  • Враца
Ваня, не знам как се справяш, шапка ти свалям. Заслужавате много щастие и здраве след всички ежедневни перипети, през които преминавате. Наскоро при едно разболяване на мъжа ми, личната му изписа Антивир форте, не го бях чувала до сега, но бързо му подейства.

# 188
  • Varna
Моля споделете сироп или хапчета за малката. На 4 години и половина е. От няколко дена, ходи по малка нужда и след малко отива да се доизпиша пак. Така на няколко пъти. Днес е ходила сигурно 10 пъти. Казва, че не я боли.

# 189
Моля споделете сироп или хапчета за малката. На 4 години и половина е. От няколко дена, ходи по малка нужда и след малко отива да се доизпиша пак. Така на няколко пъти. Днес е ходила сигурно 10 пъти. Казва, че не я боли.
Пуснете обща и стерилна урина.

# 190
Така беше моето преди две седмици в продължение на поне седмица, даже от градината ме заговориха. Взех и сок от червена боровинка от Дм, мина за 3 дни.

# 191
  • Varna
Пуснете обща и стерилна урина.
Ще пуснем още утре сутинта. Уринал виждам, че има на сироп. Някой давал ли го е?

# 192
Да аз дадох цяла опаковка Уринал сироп на 4 без един месец ....но каза,че я боли и плачеше...стерилната урина излезе чиста.

# 193
  • Varna
Помогна ли Уринала? То зависи какво и има де. Съмнявам се, че се стиска в градината. Незнам от това, би ли станало така.

# 194
И аз 2 пъти съм давала Уринал, мисля че имаше ефект. Единия път беше точно заради подобен проблем, пишка и след няколко минути пак иска да пишка. Случваше се докато си вдига гащите и да каже, че пак и се пишка. Започна да го прави точно след едно пътуване, през което явно е стискала повече. За няколко дни мина.

Общи условия

Активация на акаунт