Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 111
  • 768
  •   1
Отговори
# 195
  • Varna
Благодаря. Сега и това. Ако не е носа със сопола, ще е кашлица, после ще е одрискана. Това ми дойде като нещо ново. Няма спокойствие и един ден.

# 196
Тякъя няма спокойствие....тогава беше на последни дни Аб капки и хоп ревна за друга болка

# 197
Да няма някаква епидемия от тия цистити?!?!😬😬
Дъщеря ми в момента е така, от декември не я беше хващало. Цяла година беше изкарала преди това без цистит, но какво пак се обърка. С 300 зора успях да и пусна изследване тази сутрин, в обикновената урина и седимента излезе белтък, кръв, левкоцити, бактерии, чакам до два дни стерилната урина, но започнахме антибиотик след изследванията, защото хич не беше добро положението, ако се налага ще го сменяме като излезе антибиограмата. Междувременно и е леко зачервено гърлото и накашля от време на време, от декември не беше боледувала..
Утре ще търся час да я заведа на нефролог, защото явно нещо не е наред, че да я хваща през 3 месеца.
Иначе Урикод сашета за деца за директен прием, изсипват се директно в устата. Вътре са с червена боровинка, Д маноза. Според моя опит са по-ефективни от Уринал сироп.
Другото, което облекчава честите позиви е измиване с Розалгин, смрадлика, изпиване на чаша вода с малко лимон вътре.

# 198
  • Varna
Appelgarden, къде ще я водиш. Аз записах час за Близнакова във Майчин дом.

# 199
  • Пловдив/София
Малката редовно е с нещо като лек цистит (често ходи до тоалетна, напикава няколко капки(, уринал сироп много й помага. Последния път я мих и с моя интимвн гел- Melagyn с чаено дърво, като слагам съвсем мъничко

# 200
Моята голямата пак е с възпалени интимни части...утре ще пускам бактерии и паразити от фецес и взех външно секрет за микро. Подозирам, че е лепнала нещо от мизирните тоалетни в училище, макар че тя е добре научена да си пази чиста, ама знам ли.
И ако всилко тия дни не ни беше достанъчно, малката повърна епично тая вечер, даже наповръща лепенката на сцепената брадичка, та  трябваше и да я сменям. Мисля че не е болна, май преяде следобяд, че искаше в магазина едни шоколадови топчета за прясно мляко и се "извърна" от ядене.
Мъжът цял ден страда и има температура.
Дет се вика пийте по едно за наше здраве 🤣

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 20:18 от Ваня А.

# 201
  • Пловдив/София
Моята голямата пак е с възпалени интимни части...утре ще пускам бактерии и паразшти от фецес и взех външно секрет за микро. Подозирам, че е лепнала нещо от мизирншти тоалетни впучилище, макар че тя е добре научена да си пази чиста, ама знам ли.
И ако всилко тшя дни ни беше достанъчно, малката повърна епично тая вечер, дажи наповръща лепинката но сцепената брадичка, та  трябваше и да я сменям. Мисля че не е болна, май преяде следобяд, че искаше в магазина едни шоколадови топчита за прясно мляко и се "извърна" от ядене.
Мъжът цял ден страда и има температура.
Дет се вика пийте по едно за наше здраве 🤣
Бих, ама ме тръшна ужасният коремен вирус на малката- тресе ме и ми се повръща от всякаква храна.
Изобщо последнта година каквото лепне тя, лепвам и аз… Просто ми писна, от малка не съм боледувала толкова

# 202
Ваня, не знам как издържаш, много ви се събира. Стискам палци бързо да минава всичко!

Мен още ме боли гърлото. 7ми ден вече. Не знам какво става. Явно ще си се мъкна де, като не мога да пия нищо качествено..

# 203
Appelgarden, къде ще я водиш. Аз записах час за Близнакова във Майчин дом.
Не знам, утре ще звъня да видя за Ганева дали има часове.

# 204
  • shumen
Ваня,много ви се насъбра.Да минава скоро каквото и да е.
На голямата не са ли клекала тоалетните в училище?При моя са клекала,но съм го учила,където са със седала да не сяда,че винаги е ужасна мизерия.Следи я малката и дано е повърнала от преяждане,а не да се разболява.
Мартина,да минава скоро и при теб.
СимонаК,при мен Уринал е помагал.Последно пих и едни прахчета Монреал мисля бяха също помогнаха,но не знам те за деца стават ли.
Ние да не казвам голяма дума сме добре.Днес го пуснах навън и се прибра изпотен и по суитчер и да се надяваме,че няма да се разболее нещо сега.

# 205
Дани, клечащи са, но тя често там ака и се притеснявам ако е имало ефекта цоп...нали се сещаш какво става. Подозирам бактерия, пък ще видим, утре ще дам едни 50 лева в лабораторията.

# 206
  • shumen
Ваня,да ако е имало ефекта цоп или не се е обърсала хубаво също може.Ти на частно ли ще я водиш на изследвания?
Моя се натъпка с грах за вечеря и печена тиква и сега охка,че му е тежко.Аман и минута спокойствие да няма човек.

# 207
Вски секрети аз взимам и нося за изследване.

# 208
  • shumen
То и аз взимам и нося,но където мога искам направление от педи.Аз последно  дадох 40 лева за гърлен секрет и обикновена урина.

# 209
Тия дни е все втора смяна, няма кой да се реди, а тогава има много хора. Ще си платя, то дано се покаже нещо, че ми писна.

Общи условия

Активация на акаунт