Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 128
  • 768
  •   1
Отговори
# 255
Щом са изолирани две бактерии и то в единично количество има голям шанс пробата да е замърсена. Повтори, даже в две лаборатории, ако можеш. При дъщеря ми пак протеуса се изолира, за щастие поне е в малко по-ниска степен, но си го има, та ще го борим упорито.

# 256
  • Varna
Appelgarden, исках да я водя при Близнакова, но ме разубедиха. Ти къде водиш детето? Уролог, педиатър? Кой го лекува, когато е с такъв проблем?

# 257
Ганева, във вторник се обадих да запиша час, дадоха ми за петък. Доволна съм от нея. Иначе лечението го започвам с личната лекарка, Ганева само променя или добавя нещо, ако е необходимо и гледа на ехограф, което личната няма как да направи. На педиатър за нищо не я водя от поне 3 години, на уролог не съм я водила досега.

# 258
  • shumen
СимонаК,пусни нова стерилна според мен,че тази може да е замърсена наистина.
Дончева,много е малко бебето и затова по добре да се говори с лекар.
Ваня,моя сега спи и подсмърча нещо.Ще видим утре сутринта как е.
Навън и аз не го преобличам,но през нощта,ако го усетя преобличам.

# 259
Кажете нещо ефикасно за запушен нос, без секрети, само запушен. Слагах 7 дни Ксилометазолин и Моксифлоксацин и ги спрях, но детето още не може да диша. Няма никакви секрети, издухва много силно, но нищо не излиза даже след инхалация или промивка с физ. р-р.

# 260
Вчера след посещение на личната да го преслуша му потече носа като чешма и често кихане ..кихането продължи дори като спи такова чудо за първи път виждам ..

# 261
  • shumen
Ликеуинд,да не е лепнал още нещо докато чакате.
Хоуп,аз ползвам Африн и чести промивки на носа.
Моя нищо му няма сутринта.Не знам снощи какво беше туй подсмърчане посред нощите.

# 262
Кажете нещо ефикасно за запушен нос, без секрети, само запушен. Слагах 7 дни Ксилометазолин и Моксифлоксацин и ги спрях, но детето още не може да диша. Няма никакви секрети, издухва много силно, но нищо не излиза даже след инхалация или промивка с физ. р-р.
Вечер до главата нарязан лук, отпушва всичко.
Ние не сме спали, кошмарна нощ беше. Каза, че не може да диша и въпреки салбутамола който инхалира се успокояваше за час и пак наново. Спали сме на пресекулки по час. Накрая в 5 навън имаше гаден шум и повече не заспах, в 6 станахме окончателно. Сега чакаме при лекаря.

# 263
  • Varna
Appelgarden, благодаря. Ново ми е това със циситита, честото ходене до тоалетна и т. н. Виж със сополи и кашлици съм на ти вече. И като за капак, след 10 дена капане на Спарсадекс, по антибиограма. Днес 4 дена след края на капките изкиха голям сопол. Направо незнам вече какво става. Бебето се разхърка. Покихва си на моменти. Влизаме пак във матрицата.

# 264
  • shumen
СимонаК,ти спря ли е от градина,за да не носи вируси на бебето?Дано се разминете само със сополи.
Рейна,какво каза лекаря?

# 265
Симона, близо година лекувахме ешерихия при дъщеря ми, докато я изтрепем изцяло. Беше отдавна, преди близо 3г., но ще го помня цял живот. Това е страшна гад! После хвана протеус, който е "по-приятен" и уж много бързо я излекувахме, но пак я е лепнала.

# 266
Здравейте бебчо на 1м и 13 дена днес ми кашля поне 4/5 пъти , няма температура , хапва си , педиатърката не вдига в такъв момент къде се води за да го прислушат в спешното , тук наоколо няма частни кабинети . Благодаря

# 267
Къде е това "тук наоколо"? В кой град се намирате?

# 268
Къде е това "тук наоколо"? В кой град се намирате?
Варна

# 269
За толкова малко бебе може и деректно в неонатологията да се заведе, т.е. където е родено.
На моята девойка излезе стрептокок някакъв странен, личната каза да пие Сумамед, всъщност каза и двете да пият, че гледаме и малката се чеши.

Общи условия

Активация на акаунт