Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 121
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
  • shumen
Аплегардън,за Мустаков,ако се освободи час може да ти го презапишат.Но лошото е,че детето може да е точно тогава пак болно.
СимонаК,лайка за интимните части не бих ползвала.
Ликеуинд,аз не го будя,но го преобличам полузаспал.Оставя ли го мокър на другия ден ще е болен.

# 241
При синът ми косата много се поти и тогава попивам с хавлиена кърпа и евентуално сменям чаршафа или слагам калъфка, където има мокро петно. Но гледам да не го будя.
Ако са потни вече дрехите будя и сменям.

# 242
Поти се само като е болна през нощта. Никога не преобличам аз. Не е настивала от пот.

# 243
Винаги преобличам (ако хвана, че са мокри). Сега, дали винаги успявам да хвана, е друг въпрос.

# 244
Винаги ми е било много странно това преобличане (нищо лично към никой). Имам позната, която носеше по 1 раница с дрехи за децата и само ходи и ги пипа, преоблича и слага някакви кърпи на гърба, че да "обирали потта". Grin Нито аз съм настивала от пот, нито малката.

# 245
И аз съм така, точно споделям мнението ти.
Камикадзето ми освен всичко е и сополиво...

# 246
На мен ми е супер неприятно да стоя мокра и с потни дрехи, ерго преобличам и децата Simple Smile

# 247
Здравейте момичета , бебчо на 1 м и няколко дена днес му е трети ден без да се изходи , има напишкани памперси , но ме притеснява това че не е ходил по голяма нужда . На адаптирано мляко сме не съм го сменяла от както се прибрахме , нямаме колики , не се е случвало досега и се притеснявам , да изчакам ли и днес и да звъня на педиатър или как мислите . Благодаря

# 248
Навън и аз не преобличам, но вечер няма как. Моят син се поти много, горнището можеш да го изцедиш, чаршаф, матрак, калъфка..на никой не му е приятно да спи в локва. Даже предната нощ му казах за легне на другата страна на леглото, толкова беше мокър и матрака. Иначе той е 4-ти ден с температура, инхалираме салбутамол и ако няма подобрение утре ще го водя на лекар.

# 249
Опитах да му сменя пижамата но ревна и не успях ..иначе спа спокойно но сутринта от 6 започна да кашля има и хрема ...сега казва че го боли челото ..

# 250
Само моето ли не се поти? 😀 Даже след гимнастика нося резервна блуза, еми не, просто е затоплена, но не и изпотена.

Колко време мога да мажа с бактробан? Май мина седмица вече, ама още влачи сопол.

Със сигурност обаче ще пропусне тази седмица, защото се е развихрил нов вирус. Миналата седмица сополи и кашлица, тая седмица повръщане и диария. Направо ме е страх да я пусна от понеделник...

# 251
И моето се поти само като е болна и сваля Т. Иначе както казваш дори след тренировка не е изпотена.

# 252
  • Пловдив/София
Здравейте момичета , бебчо на 1 м и няколко дена днес му е трети ден без да се изходи , има напишкани памперси , но ме притеснява това че не е ходил по голяма нужда . На адаптирано мляко сме не съм го сменяла от както се прибрахме , нямаме колики , не се е случвало досега и се притеснявам , да изчакам ли и днес и да звъня на педиатър или как мислите . Благодаря
Звъннете на педиатъра, вероятно ще предпише свещичка за разхлабване. Толкова малко бебе не бива с препоръки от нета да се третира, а три дни без акане си е много- моите и двамата акаха всеки ден по няколко пъти.

# 253
Голямото дете се изхождаше веднъж на 3-4-5 дена, но беше изцяло на кърма. Има друга тема с въпроси за малки бебета, там може би ще са по-полезни по този, а и други въороси. Мисля, че беше в раздел Бебета. Ще дам линк, ако я намеря след малко.

# 254
  • Varna
Моята девойка има единични Клебсиела и Ешерихия. Пак искат да даваме урина, да не би да е замърсена. Другия вариант е от градината да се е замърсила. Давам и Уринал сироп. Да видим докъде ще я докараме.

Общи условия

Активация на акаунт