Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 097
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Има приложения разни, удобни са. Аз си ги написах на един лист А4, двустранно. И като минем през всички сиропи, капки и спрейчета, оцветява съответното поле. Така и детето вижда колко още остава до края на терапията.

# 541
Я кажи какви приложения ползваш, аз разчертавах един лист и с тикчета....

# 542
  • shumen
Моме,и аз като теб съм разчертавала лист и с тикчета.
Ваня,ах,това камикадзе.Моя няма сила на Земята,която да го накара да си вади зъб сам какъвто е бъзльо.
Хоуп,дано се оправи скоро и да Ви изпишат.Моя има сигурно за 11 години слагани поне 5 абоката и проблем не е имал да му пречи.
Моя още е сополив и киха.Само да устиска и тая седмица и другата сме на Трявна.Надявам се от процедурите да спре сопола.

# 543
Дани, ще мине, нали е само сопол.
Малката е смела и вади зъби, сестра и ги държеше по 2 месеца да се веят и не можеше да яде.

# 544
  • shumen
Ваня,само сопол и киха,но общо взето е добре.От сопола докато заспи е зор,но после проблем няма.От сопола и сега се прокашля.

# 545
Последно си инсталитах Medisafe. По-лесно ми се видя от това да попълвам в календара от кое лекарство, в колко часа и за колко дена. Хубавото е, е като пропуснеш часа, те подсещащ отново след време.

Този път съм си ги разчертала и аз на лист, защото така визуално ми е по-лесно да следя  Но не съм много стрктна с часовете, понеже нямам аларми.

# 546
Здравейте, с колко физиологичен разтвор 0.9% смесвате вентолин 0,2 мл за инхалации? Педиатърът го изписа, но не разясни, а за пръв път се сблъсквам.

# 547
Би трябвало да е 2мл.

# 548
Здравейте, малкият е с RSV и подкашля доста през нощта от 1-2 дни насам. На годиня и пет месеца е. Педиатърът изписа рязни хомеопатии и препоръча симптоматично лечение. Тази вечер за пръв път вдигна по-висока температура. Преди месец и половина изкара ковид и тогава инхлации с пулмикорт ни помогнаха. Дали сте правили инхалации при RSV? За момента кашлицата е по-скоро мокра.

# 549
От колко дена е болно детето? Колко е била температурата досега и колко е вдигнал тази вечер? Бих завела да го преслушат отново. А само вечер ли кашля?

# 550
  • shumen
С 2 мл.физиологичен разтвор се смесва.
Николова,много е малко детето и според мен най-добре е лекар да го прегледа и да прецени дали ще са подходящи инхалациите.
При моя сякаш Африна действа и втора вечер спим що годе спокойно.

# 551
Децата ви имали ли са киселини?
Забелязвам при моя син ,когато яде някои определени неща ,че се оплаква че му е лошо и гадно ,и като се оргигне му става добре ,показва че му е гадно над гърдите.
Рядко яде боклуци  ,но вчера яде чипс на Прингълс ,от кога ме врънка и вечерта честито .. а нямам никакви лекартсва за киселини и газирана вода нямах ,   е мина му и заспа ,ама като стане така да бъда подготвена.
И той миличкия все си мисли ,че ще повръща ,защото от малък всяка година хващаше вируса с повръщане и той слаб и все до болница стигахме ,една система и беше топ .

# 552
  • shumen
Х.Т.да не е рефлукс.Води ли си го на гастро?

# 553
Х.Т.да не е рефлукс.Води ли си го на гастро?
Не съм   , той се е оплаквал донсега 3 пъти в рамките на година .

# 554
  • shumen
Х.Т.познато детенце беше така и се оказа рефлукс.
Моя сега се събуди и с бонус кашлица от хремата и две афти в устата.

Общи условия

Активация на акаунт