Боледуване на децата ни - тема 77

• 29 061
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте, моите деца имаха контакт с болно дете (пета болест) вирус протичащ уж леко с обрив ,в четвъртък отиваме в хисаря и се притеснявам да не се разболявеят ,някой сблъсквал ли се е и какво мога да давам ,за да не се разболеят авирон, изопринозин ли?

# 601
Няма такова чудодейно лекарство, уви. При малкия ми син (първи клас) 90% от децата се разболяха, но го изкараха единствено с обриви, което значително затрудни поставянето на точна диагноза. Баткото не се зарази.

# 602
Моята голямата го изкара това на 2 без ковтакт с деца....не знам как стана, някак от въздуха.

# 603
Gigova, вземи си нурофен, панадол, авирон и противоалергично и смело на Трявна. 5-тата болест върви с висока температура на всеки 4 часа - ден/два, до избиване на третия ден на обрива. Няма универсално лекарство. Ние го карахме на година и 9 месеца, наплашиха ме, че е ковид (по време на пандемията) и след 2 дни и аз имах уртикария от стреса. Хубавото е, че не повтаря.

# 604
  • shumen
Моя не я карал,но от приятелка знам,че леко минава.При тях Т беше докато обрива избие.
Гигова,вземай лекарства и тръгвайте на Хисаря.
Димитрова,ние сме в Трявна.Сутринта минахме процедурите за днес и след малко тръгваме на разходка.Сега минаха визитация и утре назначиха и изследвания и ме питаха и снимка искам ли,но отказах,че сега няма нужда.

# 605
Размина се антибиотика.Засега само виброцил,сироп за кашлицата и противоалергично.

# 606
Дани, вие в санаториума ли спите?

# 607
Извинявайте за невежеството - на какво казвате пета болест?

# 608
И аз това щях да питам ...и аз не знам

# 609
  • shumen
Ваня,ние сме в болницата и този път там спим.Досега сме били все на квартира,но този път ни предложиха да опитаме.Правят същите процедури като в санаториума и пътеката е 5 дни.Ако искаш още нещо питай.Аз съм много доволна и вече 7 години идваме пролет и есен.Днес надълго говорихме с доктора в отделението и ми обясни,че може да се дължат на алергиите тези чести боледувания,а и че в пубертета се отключват наново.[video][/video]

# 610
Инфекциозен еритем, или т.нар. Петата болест https://drdancheva.com/infektsiozen-eritem-peta-bolest-dermatolog-sofia/

# 611
Момичета, каква е тази бактерия в носа и как се лекува?

# 612
Ами за първи път я чувам, но като гледам с капки Гентазон може и да се ликвидира.

# 613
И аз това щях да кажа, един Гентазон за 10 дни и приключвате мача.

# 614
Благодаря ви момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт