Диамантени / елмазени гоблени 2

• 6 222
  • 86
  •   1
Отговори
# 45
  • StZ
Поръчах от този сайт.
https://diamant-strass-dmc.com/en/perles-broderie/bag-diamonds-dmc-420/
Ще пиша, какво ще пристигне.
Това е въпросната диамантена икона - много красива се получава
https://www.aliexpress.com/item/32972660053.html?spm=a2g0o.order … .5.76ea1802rzgN0r

Това е един от гоблените, които съм правила - подарих го и нямам друга снимка
Скрит текст:

Имам още у дома
Ще снимам да покажа

# 46
  • Стара Загора
Красиви гоблени , zоrni4ka !

# 47
Здравейте, момичета. Майка е решила, че иска да й купя диамантен гоблен. От къде ще препоръчате да взема, каква форма, размер, нещо като за начинаещ?

# 48
От Тему е най-евтино - може от малките размери - квадратни са и са много удобни за работа.  https://share.temu.com/srBFZOFRxRA

# 49
  • Германия
Аз поръчвам само от тему, хубави и много изгодни.

# 50
  • StZ
Диамантите от френския сайт пристигнаха много бързо и качеството им е много по-добро от тези в комплекта.

Иконата е готова- успях за празника
Скрит текст:

# 51
  • Стара Загора
Браво , zorni4ka ! Много хубав е станал.

# 52
  • София
Здравейте, наскоро се престраших да опитам диамантен гоблен и даже успях да завърша първия си (40 на 40см)

Много искам да го рамкирам, но такава квадратна рамка с тези размери не откривам. Вие срещали ли сте?

# 53

# 54
  • София

А здрави ли идват? Ще погледна, не се бях сещала да потърся рамка там. Благодаря!

# 55
  • Стара Загора
3vcheto много хубав гоблен си направила .Аз им слагам рамки , в малко магазинче където слагат рамки на гоблени правени с конци. Може са се избере всякакъв размер , цвят и модел рамка, според личните предпочитания.

# 56
  • София
3vcheto много хубав гоблен си направила .Аз им слагам рамки , в малко магазинче където слагат рамки на гоблени правени с конци. Може са се избере всякакъв размер , цвят и модел рамка, според личните предпочитания.

В София ли е това магазинче? Имат ли сайт?

# 57
  • Стара Загора
3vcheto ,  във всеки град има такива. Просто напиши в Гугъл - рамки за гоблени София. Излизат много вариянти.

# 58
Рамки съм си купувала от една малка книжарница в нашия град.
Отдавна не бях лепила и ето последния, който направих. Върза ми се към 3-4 лв от Shein.

# 59
  • София
Здравейте, момичета. Майка е решила, че иска да й купя диамантен гоблен. От къде ще препоръчате да взема, каква форма, размер, нещо като за начинаещ?
Аз купих един със зимен пейзаж за детето (на 6 г.) от Пепко. Можеш да погледнеш там дали има още, ако разбира се не ти се чака от сайтовете като Тему, Shein и т.н., но мисля, че като за проба не е лош вариант Wink

Аз исках да Ви попитам нещо по повод на готовите вече гоблени...
Моето момиченце, на 6 г. обича да се занимава с тях и вече имаме няколко готови, съответно няколко в проект и естествено съм взела и други, които да прави и по-напред във времето.
Та въпросът  ми е следния - какво да правя вече готовите? Някои ще останат за нас, разбира се, но има и такива, които тя ги прави просто за удоволствие и не мисля да ги рамкирам и запазвам. Чудила съм се за подарък на близки и познати, но пък не всички ми се струват подходящи за тази цел... Thinking А така да седят в шкафа не е ОК? Дайте идеи какво да ги правя, моля Blush

Общи условия

Активация на акаунт