"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 044
  • 311
  •   1
Отговори
# 120
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
секстет щом си остава датата 14-ти ще го измисля,и аз така си мислех да ида да мина първа и да отпрашваме или да се оставя за юнската сесия...ще видим,99% ще дойдем
Ако аз мога с нещо от тука да помогна -само кажете
......тия саксийки могат да са от най-малките -еднократните,по разсадниците трябва да ги има или по магазините за левче,ако се купят луковички със саксийка,те сексийките са безплатни,брат ми има магазини за цветя та от там знам тая подробност!А самите саксийки са си много трайни
Сложих обява в градината ...онази листовка,дето Цвете взех тогава като идвах в София,препечатах и допълних за бала,има доста многодетни семейства в нашият град и дано се включат

# 121
   По принцип с датите съм збъркана,така че като за малоумните-
   14.04.2007г.-НДК от 11h
   Така ли  остава?!Още нуе съм говорила със жената за логото но най-късно в понеделник това ще стане.

# 122
гледам изместили сте датата че и месеца- ние при все сме на линия Hug
Жужес - здрасти - аз отдавна те чета в продавалника и винаги се кефя на хапливият ти език и бързият ум - добре дошла!
Цвета - 1лв на тениска ако е пълноцветно бива - щото и бройката е 50 не е много, но ако за един цват ти иска 1,00лв - не е добра оферта - ама хич особенно с размери 10/10см
Момичета чакам за поканите текста за да почна да ги правя. че то те първо трябва да се направят че да има време хората да върнат заявките.
За престилките ако са найлонови - няма смисъл да се плаща за печатане - със РVС стикер също ще станат. Аз така и така ще правя РVС стикери за саксийките... малко отгоре - нне е проблем.
И още веднъж казвам - логото го имам в обработен вариан - във векторна графика - да не го дадете да ви го рисуват че и затова пари взимат!!!! На който му трябва да ми дава е-майл или скайп и го пращам

# 123
JuliS, това е текстът, който почнах да изпращам на ЛС:

Здравейте,
"Пълна къща" - Клуб на Многодетните родители към Асоциация Родители
има удоволствието да ви покани
на Пролетен празник на многодетните семейства,
организиран от нас със съдействието на BG Радио.
Ще имате възможност да се запознаете с други отговорни хора,
решили да отгледат повече от две деца.
Програмата предвижда забавления за родители и деца от всяка възраст,
както и обмяна на мнения и идеи.

Събитието ще се състои на 14.04.2007г. от 10.30 ч. в зала 6 на НДК.

Очакваме заявка за участието ви на e-mail palna_ka6ta@abv.bg  или
на тел. 0889280145 най-късно до 18.03.2007г.
Моля, дайте име на родител и адрес (телефон, e-mail) за връзка,
имената на децата си и рождените им дни, както и кои ще дойдат на празника.

Ще се радваме да се присъедините към нашия Клуб и да споделите опита си с нас.

Изпратете ни координати и на други многодетни семейства, които познавате,
за да поканим и тях.

Не знам дали ще има публикувана Заявка за участие в сайта на Асоциация Родители - секстет ще каже. Може да отпадне нещо, ако считате, че не е добре.
Дала съм си моя личен GSM, но ако искате да дадем още един (да не би да не смогна  Laughing).
Анкетата за посланието приключва утре, но е ясно кое печели, само не знам с тире или запетайка е по-хубаво. А ще пишем ли за детските рисунки и адрес за изпращане? Нарочно пише 10.30ч., за да можем да почнем реално в 11ч.

Ако искаш утре може да се чуем по Скайпа.

Последна редакция: нд, 18 фев 2007, 19:28 от aktivna

# 124
Активна, това с текста добре...обаче с Цвета говорихме че с поканата ще има и "заявка" която поканеният който не разполага с нет да върне на посочен адрес?! Пък сега се зачудих до кого пък трябва да върне тази заявка?????? newsm78
Май наистина е по-добре без заявка а с потвърждение на е-майл или телефон .

# 125
   Вижте,Мама Цоцоланка е права ,че който иска ще намери начин  и да потвърди,и да дойде...За фалшивите няма защо да се притесняваме,а пък това нали ще го правим и традиция,така че ... Moneyне ще да са проблем... Peace

# 126
Такава заявка харесва ли ви?

Заявка
за участие
в Пролетния празник на многодетните семейства
на 14.04.2006г.

Потвърждавам, че семейство ............ ще участва в Пролетния празник на многодетните семейства в състав:
Родители:
..............
..............
Деца:
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.

Предлагам отдолу да има още място за дописване на деца, че винаги ме е било яд, че трябва да наблъсквам имената на децата си по разните формуляри - поради липса на място, породена от маломерно чиновническо мислене.

активна, ако смяташ, че ще ти стане много, може да посочим моя адрес за получаване на писмените заявки, макар че като цяло смятам, че ще бъдат малко - повечето хора ще предпочетат телефон или и-мейл.

Ще има публикувана заявка в страницата ни в сайта на АР, както и покана. Ще го направя, щом стане ясно, че 14-ти е окончателната дата, т.е. да се подпише договора с НДК. Предлагам и поканите да се печатат тогава, да не се окаже някоя изненада отново.

Момичета, ако някой е проверил цени за нещата, с които се е хванал, нека ми изпрати офертите до вторник по обяд, защото вечерта във вторник ще има общо събрание на Асоциацията, хубаво е да представим някакви оферти, които да бъдат одобрени от общото събрание /или пък не Sad/, това е част от процедурата за получаване на парите от спонсора.

ДжулиС, помним за логото. Hug

# 127
Може да пишете адреса ми, ще го дам на JuliS. Освен това ако искате да напечатам заявката на черно-бял принтер, JuliS и без това има достатъчно работа. Също за ваучерите и табелките (май го бях писала вече). Мами от темата, изпращайте ми адреси на многодетни семейства и колко покани искате на ръка и на ЛС. Досега само Мама Цоцоланка и hella са ми писали! Пак да питам - ще събираме ли детски рисунки?

# 128
тедивас се ангажира да събира детските рисунки. Не знам колко души са казали, че ще участват, май ДжулиС имаше цяла папка рисунки на Мирела.

# 129
  • София
Аз се ангажирах да събирам рисунките.Който иска да ми ги изпрати или предаде на ръка да ми пише на ЛС.Рисунките трябва да са на тема "Моето голямо семейство" във формат А3.

Активна,ще ти пиша скоро колко покани ще ми трябват.

# 130
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз също ще изпратя рисунки!Искам и покани за пет семейства.А нестава ли тука да се помести поканата и всеки да си я принтира  ThinkingРисунките ще ти ги донеса лично другият месец, мила Теди!Имаме път към София с мъжът ми

# 131
Аз предлагам да е с тире, т.е като продължение на фразата. Запетайката според мен ги отделя като две отделни неща... така мисля де!
Поканите които ще се изпращат - аз имам грижа за тях. Активна ако искаш прехвърли ми тази функция или за да не ти се обърква статистиката - събирай ги ти и накрая като видим колко са - ще ми ги пратиш (за адресите говоря)...
Аз лично за сега искам 5 покани, пък колко от тях ще дойдат....
Имената на децата и рожденните дати не би трябвало да искаме, аз лично бих се притеснила от подобно искане от непознати хора... Само възрастта е достатъчна.
Цвете, това със заявките.... я ги пратили, я не.... усложнява се процедурата . Ние ги пращаме - те ги пращат.... Имейл и тел са достатъчни, не отнемат почти никакво време и звучат по сериозно мисля... Както прецениш, ако от Ар настояват... Тези данни и по гореизброените средства за комуникация могат да се казват. сем. Едиси кое, 3 деца на ...., ....,..... години - това е! Имена и други както казах малко множко идват на стресираните родители. Вече на място, като ни видят кои сме , що сме те сами ще преценят дали да споделят такива неща.
Може да приготвим заявки за членство в клуба и на място който прецени че желае да се запише...
Като казах, та се сетих - ти не ми прати заявката и аз още не съм член....

Последна редакция: пн, 19 фев 2007, 11:05 от ClanG

# 132
Момичета,
За логото- тире.
За рисунките-да
За саксиите-Днес видях много хубави, плътна пластмаса ,с подложка бели, осмоъгълни-цена 30 стотинки. Има и работни, без подложжка- 12 ст. Ще проверя още едно- две места до довечера.
За престилките- по идея на Кланк проверих на пазара Красно село- има едни по1,50, доста приличен и свеж (слава богу) десен. Преговарях за цената- ще я свали на лев. Ако опитам пак може да слезе и до 0,95 или 0,9.

# 133
   Секстет,жоената със рекламата,обеща утре до обяд да ми каже цените,но аз ще съм на работа тогава и няма да мога да ти ги пратя тук...Ако можеш остави ми някакъв телефон,да ти звънна-нали ти трябват за следобеда?!
   За логоти и аз съм за тире,за картините,и ние имаме какво да изпратиме...

# 134
още инфо-пръст-20ст./л.-мисля,че е дребен разход.
луковици-имателе идея какви? поразпитах- за времето на празника, ще са подходящи за засяване гладиоли и далии( newsm78). Последните са по-скъпи-над лев, а гладиолите между 40 и 60 ст. Това ориентировъчно. Проверките не са свършили.

Общи условия

Активация на акаунт