"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 038
  • 311
  •   1
Отговори
# 135
   Браво Дидуш!!!Добре си се поразходила днес!  bouquet

# 136
дидуш, много ползвателна информация.  bouquet Луковизите е добре да са различни, за да има елемент на изненада - така, както не знаеш точно какво дете ще ти се роди, така не знаеш како цвете ще отгледаш от луковицата, която получиш на празника. На мен ми изглежда поетично.

За заявките се чудя. Дали да не ги оставим само на страницата в сайта?

На скайпа съм cvbrest. Викайте ме вие, дано да успея да се включа. Embarassed

# 137
ттотов и секстет, браво за скайп-а. Няма да ви притеснявам излишно.
Секстет, не му е тука място, но гледам, че наближаващата пролет почва всички да ни отнасася- едни говорят за прически, ти си сменила -картинката под името и думичките- много хубаво и елегантно.

# 138
Много ме притеснява смяната на датата за празника - на 14 имаме годишнина от завършването на гимназията! (Няма да казвам колко е кръгла, че тъкмо написах в другата тема, че съм млада).
Има два варианта за мен - или да присъства семейството на СуперТеди без мен, или да тръгна след празника.

Ако мога да дойда, както написа КланГ, ще ми е приятно и аз да съм модератор на тема - За работещите майки и за това, което ни дават децата. Иска ми се разговорите да са по-празнични, а не някакви подробности.
Това, което ме притеснява е, че като станем всички модератори, няма да има кой да говори по темите. От самото начало това не ми харесва. Във форума достатъчно си говорим на отделни групи и по отделни теми. На празника се събираме, за да сме заедно. Идеята ми е (без да отхвърляме "Open Space"-а), да се поподготвим по различните теми, а там да ги говорим заедно. На мен няма да ми е приятно да изпусна клюките в съседната тема. А който не иска да слуша или иска да говори само с някого - той пак ще го направи.

# 139
   Ох,Секстет много се извинявам,че не ти звъннах днес,но забравих да вкарам номерът ти в телефона си,и си заминах на работа...А там когато го потърсих...
   Така по същество-жената днес ми каза цените за направата на логото за фанелките и др.-Подготовката-демек това което печата-за един цвят е 25лв.,нашите са 5 цвята,това значи че 25х5=125лв.,трябват за подготовка,независимо колко ще се печата...И на удар-демек на бройка-0,32лв....От друга страна с един приятел си говорихме,и той даде идеята сами да ги направим с текстелна боя и картончета,които изрязваме по форма...Едно време нямаше всякакви фанелки,и тогава така сами си ги рисувахме...Какво ще кажете?! Peace

# 140
Това не си го представям как ще стане, Злати! Като се знам каква съм уфатна... ама ако умееш, и ми покажеш - Ок! Иначе какво става - 132 + 15 (за 50 тениски) = 150 лева - грубо смятам... Цвете какви са възможностите?
Дидуш, аз мисля - без пръст, че то ще стане еднааа мръсотия.... За изпроводяк всеки получава саксийка с лого и луковичка по избор, и после в къщи си я сади. Не че ще икономисаме кой знае какво, ама ти представяш ли си по влакове и рейсове да го крепиш това чудо и три-четири деца!?

# 141
ттотов, множко ми се виждат тези пари. Обмисли варианта с печатането от нас, ако можеш, направи калкулация - колко за бои, колко за друго, виж дали има кой да направи шаблона, кой да прави самите тениски и кажи дали ще стане.
Някой има ли идея колко струват тениските на Илиенци? Имам някакъв спомен за 3-4 лв. за български, ако се вземат на едро, но скоро не съм гледала.

Кланче, сигурно трябва да даваме подаръка в торбичка някаква... Значи, трябва да мислим и за торбички. ДжулиС, кой е най-евтиният вариант?

Наталия, която води преговорите със спонсора, е болна, а и детето й е с варицела. Утре ще й звъня, за да видим, как да не замре процесът.

# 142
Цвете, пак там на красно село купувам пликчета за фризер по 100 бройки - 80 ст. или нещо такова.... Сигурно имат и обикновенни торбички...

# 143
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Момичета,мен ме пишете в резервите...почти съм  сигурна ,че няма да дойдем  CryНемога да отсъствам от изпита по гръцки,а веднага след това е по източноцърковна музика,дори и да направя някакви усилия да мина първа,при начален старт на изпитите в 9ч ...кога ще тръгваме от Търново....път...ще стигнем към края на бала-да неговорим,че всички ще сме на пета от бързането и притеснението!Какво пък...ще гледам снимкии ще си поплаквам от тука  Cry след това
.....да се надявам,че нещо ще се промени в последният момент Praynig

# 144

Това на мен хич не ми харесва... Няма да се видя с баба Попадия......  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45

# 145

Това на мен хич не ми харесва... Няма да се видя с баба Попадия......  newsm45 newsm45 newsm45 newsm45 newsm45
И на мен...
Момичета, нищо не направихме с текста на поканите.... Дайте да го оформим последно, щото не остана време! Аз писах че не съм съгласна да искаме лични данни - то и за какво са ни? Накрая може да добавим - Предайте поканата и координатите ни и на други многодетни семейства които познавате, от наше име... нещо такова...
Тениските се връзват по около 5 лв парчето - което май става множко! Дайте да търсим варианти ...
Нещо не разбрах - поема ли някой ангажимент за престилките, торбичките и другите необходими неща?
Цвете, Директора имаше идеи за някакви по евтини зали.... за по 1500 лева , каза ли ти ги? И защо да не го обмислим като вариянт? Така ще спестим за другите неща...

# 146
Цвете, Директора имаше идеи за някакви по евтини зали.... за по 1500 лева , каза ли ти ги?

Не. newsm78

# 147
Така.... Ще се изклчваме .... май с...
Зала Москва - в Парк хотела - 325 евро + 60 за озвучаване, + още дребни за разни неща... = около 400...грубо
963 03 21 Матеева, от името на Емилия Гюрова от ПДС.
Други варианти - Х-л Европа, Японския, БТА, Родина . Но там било по скъпо - колко не можа да ми каже, но може да се пита....

# 148
Малко късно идва тази информация... Нали изпратихме писмо до НДК... Някак не върви да се отмятаме за н-ти път. Освен ако не закъсаме съвсем.
Сигурно ли е, че тези зали ще съберат толкова народ?

Дидке, много ми се ще да вярвам, че нещо ще се случи и ти ще бъдеш звезда на празника.

# 149
Еми изпратихме - пари не сме дали! Тази в москва ще събере... Звънни им профилактично

Общи условия

Активация на акаунт