"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 036
  • 311
  •   1
Отговори
# 150
ОК, утре ще се обадя. Peace

# 151
Аз да питам нещо - има ли възрастово ограничение за многодетните семейства - било при родителите или при децата????? Има ли критерии някакви?

# 152
СПАМ СПАМ СПАМ
Да свате, има - да не са над 100-те!

Ако на някой му е интересно да прочете това: http://mail07.abv.bg/app/servlet/bg.abv.mail.GetData;jsessionid= … SO8859_1&ac=s

Последна редакция: чт, 22 фев 2007, 21:03 от ClanG

# 153
   Какво стана?!Останахме си само 5-6човека,и организацията ни куца?! EmbarassedПролетна умора ли е какво ли?!Или просто на Българина,като му кажеш думата организация/работа-духва?!
   Значи нека обобщим до къде сме стигнали...Нямаме зала,нямаме пари,нямаме покани...Аз също съм за по-ефтината зала...Била съм много пъти в Москва,и смятам че става...Друг е въпросът че поканените от мен,един път им сменях датата,сега и мястото...Те ще вземат накрая да си кажат-майтап работа...
   Аз ви предлагам,отново да се видим само ние,които сме тук и на място да решим-последно!

# 154
 Аз ви предлагам,отново да се видим само ние,които сме тук и на място да решим-последно!

И аз така мисля, нещо зацикли работата..... Комуникацията липсва, май нищо няма да стане, а? Опровергайте ме!

# 155
   Мамо Цоцоланке,ти ще си извинена за срещата,по обясними причини!Ако маже ние тук на месна почва да се стегнем Thinking!!!Казвайте дата,час,място,аз съм там!

# 156
По въпроса с организацията - чакаме датата и мястото, за да се печатат поканите. Аз събирам адреси, e-mail и брой покани на ръка. Да се отчета - само Мама Цоцоланка, hella, teddyvas и Дидка са писали  smile3501. Момичета, пишете във форума, на ЛС, в Скайпа или ми се обадете на тел., който съм оставила в поканата. Имам и идея да оставим покани при личните детски лекари и в училищата на децата ни.
А нещата се бавят и заради болестта на жената от АР, която ще се занимава със спонсорите.

Последна редакция: пт, 23 фев 2007, 10:39 от aktivna

# 157
И аз писах - искам 6 , забравих нас си!
Ако ще се виждаме - казвайте кога и къде!
за личния лекар е добра идея но това значи по повече покани на всички! Да видим бройката...
Цоцоланке! Стараем се де! Не сме всички дейни и енергични като теб!

# 158
ClanG, извинявай! Явно съм решила, че поканите ще бъдат у теб и ще си вземеш колкото искаш.  Joy Joy Joy

Засега имам 8 адреса и 35 покани на ръка.

# 159
Запазих зала в Парк-хотела, в понеделник ще се чуя с госпожата, за да уговорим час за оглед. Някой иска ли да дойде?

# 160
За саксии и престилки аз ви информирах как стоят нещата. сега обаче ми хрумва, че тези престилки, които ги продават са за големи жени. Какви ли ще са клоуни дребните? Вариант -поръчка ?
Ами ако просто купим на едро някакъв подходящ материал и си ги разкроим? Не ми изглежда сложно. Коя от нас беше веща в шеф и кройки?

Аз също си мислех да искам разрешение от директорките на ДГ и у-щата в махалата да разлепа съобщение за празника, но очаквам да видя какъв ще е окончателния текст.

# 161
   На мен ми се иска да дойда,Секстет!!!Тамън ще огледам за другите неща...!Но не знам по кое време ще бъде срещата...И в понеделник ли ще е?!

# 162
Цвете, нали ме разбра правилно - не я налагам тая зала.... Просто ако е подходяща ще спестим пари за други нужди.... Щото разликата е доста сериозна... Пък така ще осигурим транспорта на мамите от провинцията ( пардон свате, от не от София) Grinning например или друго нещо...
Много ми се иска да съм по дейна - например да дойда с теб, но знаете беба... Няма на кого да я оставя....
Дидуш , не знам дали да разчитаме на скроени... колко пари ще дойдат ако ги поръчаме?

# 163
ехооо....тук съм...
аз си чета де - чакам последно какво ще стане със датата и залата и ще ви пусна да видите как ще изглежда поканата и другите работи.
Иначе Дидуш - за кроенето и шиенето аз бях спецът bowuu Mr. Green ама много отдалеч трябва да предавам уроци. Я ми кажете последно какво ще правят тези деца с тези пристилки????И те найлонови ли ще са??щото можем да ги "подкастрим откъм дължина пък колкото са по широки по силно ще ги обгърнат и ще се предпазят от омазване поне малко.  Crazy
и тениските - много са 3-4лв за брой.
имам усещането че във "Бисс автъртайзинг" бяха по 1,64лв или 1,84 лв.като че ли?! което ме навежда на мисълта че в Илиенци трябва да са по 1,20-1,50
пак казвам ако неможете или не ви се занимава мога да поръчам и химикалки и тениски - просто ще са по скъпи от Илиенци но ще дойдат направо при мен без разхождане избиране и оглеждане.
Ако решите на този вариянт кажете и в понеделник се обаждам да питам твърдо за цени на артикули.
Колкото до опаковките... искате ли наистина да са във фирмени сакчета???? в смисъл в сакче с лого. за да се направят такива найлонови трябва да се поръчат хиляди бройки -
хартиените опаковки също са решение да ви кажа - ако решите и за тях ще питам в понеделник - ама дайте някакъв бюджет да мога да преговарям за цени. Другото което е че ще ги взема с ДДС пък ще ви ги дам без Thinking май може така...ще питам Галин ако остане този вариянт.
Ама наистина трябва някакъв бюджет в който да се разпрострем. 

# 164
Така е, без бюджет трудно можем да си направим сметката. Много лошо се получи това с болестите при Наталия точно сега, ама дано да се оправят по-бързо. Praynig В понеделник ще й се обадя пак, ще й предложа аз да поема, каквото може.

Общи условия

Активация на акаунт