"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 017
  • 311
  •   1
Отговори
# 240
Дребни, ама важни. Права си, така поетапно е по-добре.

# 241
Честит ви празник. Ето какъв подарък ни готвят: http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-03-07&article=180944

# 242

От въпросния подарък става ясно,че аз не съм българка... защото пише,че бълтарина не раждал толкова - т.е. 3 деца. Интересно  newsm78 нищо не пише дали ставаш българин ако имаш 4 деца..... Явно трябва с татито да се замислим за 4-то,че току виж тогава са ме писали българка! Добре сте вие с 4-ри деца - за вас нищо не пише! Сигурно тези с повече от 3 деца са вече извънземни!

Ето точно заради такива дивотии е наложително да има Клуб като нашия и Празник като нашия!  newsm10 newsm10 newsm10

# 243
Да ги контраатакуваме! Предлагам за трето и най вече четвърто дете да плащаме данък на държавата например по 150 лева повече (на месец, разбира се)+ дължимия данък след удръжките! Да помолим да ни отнемат гражданството и да се заселим на пустинен остров! Мисля че ако се одобрят тези предложения - със сигурност ще са взети всички мерки да изчезнем като вид!

# 244
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Съгласна  #Cussing out

# 245
Момичета, нека да печатаме и пускаме вече поканите! Ще се свържа с JuliS за доуточняване на текста и последните забележки. Няма да я публикувам вече поканата, че то темата се напълни с един и същи текст. Сложила съм дата за заявките - 25.03. Започвам пак разпращане на ЛС с новата дата и място.
Другата новина от мен е, че може би от 1 до 10 април ще бъда в Тетевен и без компютър. Така че, моля ви, давайте по-бързо заявките. А някой прави ли списък на ВИП-овете (многодетните), които ще каним? Трябва да ги отчетем и тях като бройка за поканите. А последно на 200 ли се спряхме?

# 246
С Парк-хотела окончателно е договорено времето и мястото, така че можем да печатаме и разпращаме поканите и заявките.
ВИП-овете няма да са кой знае колко много, няма защо да се притесняваме.

# 247
Момичета, трябват ни още двама от членовете на Клуба за предаването в ТВ Здраве в понеделник от 20 ч. Желаещи?

# 248
ОК
уточнихме със сурер Теди, Дидуш и Активна последният вариян на текста - олекотихме го Mr. Greenза да стане подходящ за покана
почвам да ги правя и до 1/2 час ще ви ги покажа.

# 249
Днес с касиерката на детската преброихме 11 многодетни семейства, така че аз ще искам 14-15 броя. Не разбрах само как мога да ги получа. Peace

# 250
   Обещавам до понеделник да съм готова със заявките на поканите!
   За това което ни готвят #2gunfire!!!Трябва да отвърнем някак на удара...Довода със много малкото български семейства,можем да го оборим с "МНОГО СМЕ-СИЛНИ СМЕ" #2gunfire #2gunfire #2gunfire!!!
   Шегата на страна...Но наистина трябва да се задействаме някак!Поздрави!!!

# 251
Наде ще ти ги пратя по пощата например. Искаш ли?
Аз днес хайманувах, а вие работихте... Embarassed Каквото сте решили ок! Ако може на лични некой да ми прати да видя....
Цвете , какво остана нерешено? Казвай .
На всички не от софия - адреса пращате на активна, (своя) и броя покани които искате... Ще ви ги изпратя!

# 252
аз не съм член, ама ако няма други-обади се

# 253
Момичета, трябват ни още двама от членовете на Клуба за предаването в ТВ Здраве в понеделник от 20 ч. Желаещи?

Извинявам се, обаче не мога да дойда. Мъжът ми ще е в командировка и няма как да оставя дечурлигата на детегледачката толкова късно.

# 254
Цвете , какво остана нерешено? Казвай .

Ами като гледам списъка със задачи, имаме някакъв напредък:
Конкретни действия
От Клуба
1. Дата и място - готово
2. Списък на участниците - активна действа, при това нещата са оптимистични
- семейства – имена
                  - покани - текст - готово
                                 - ДжулиС ще ги отпечата тези дни
                  - заявка - брой, възраст
                                - текст - готово
                                - на хартия - пак ДжулиС ще е готова скоро
                                 - в страницата на Клуба в сайта на АР - аз ще съм готова скоро
                  - обратна връзка - чрез заявката
3. Послание – готово - Пълна къща - пълен живот
4. Спонсори - АР + Клуба /в случай на нужда/ - има напредък - действат гал4е, дидуш, Ники, Наталия и аз
5. Екип по регистрацията - 4 големи деца - след като сме готови със списъците на участниците
6. Указателни табели на входа - активна е поела ангажимент
- изработване
- поставяне
7. Материали - баджове, тениски, стикери
- изработване -  ДжулиС - уточнили сме бройките, остават малки корекции
8. Лого за големи надписи, транспаранти - ДжулиС - има го, предстои да се отпечатат
9. Заявка за технически средства - готово
- бюро, столове за регистрацията
- микрофони – 2 безжични
- озвучаване
- 100-200 стола
- маси за работа на децата - около 10
10. Водещ-професионалист - АР /Клуба, при отказ/ - още не е ясно
11. Приветствие - Клуба - има време
12. Бебешки кът - само място и обзавеждане - в преговори със спонсорите
13. Кът за проходили - още не е ясно
- отговорник - Клуба
- доброволци - Клуба
14. Материали за Голямското готвене
- ваучери – около 2000 ваучера на стойност 1 лв.
                - изработване - ДжулиС, уговорено е
- найлонови престилки /според броя на децата/, покривки /около 10/ - проучени са възможностите и цените - КланГ, дидуш
      – брендирани със стикери - ДжулиС
15. Отговорници за всеки отбор - по-големи деца - след уточняване на списъците
16. Детска кулинарна изложба
- критерии - предстои да ги измислим
- жури - предстои да изберем
17. Секретариат за Open space – 5 големи деца - след уточняване на списъците
18. Теми за Open space - гал4е, Супер Теди, ттотов имат идеи за теми, може и още
19. Модератори за Open space - гал4е, Супер Теди, ттотов са се навили за модератори, има мегдан за още
20. Обобщаване – модераторите
21. Музика - DJ - нямаме
22. Украса - НДК, Клуба, АР - не съм наясно
23. Подаръци за гостите - осигуряване
- саксии - около 100 - дидуш е проверила
- луковици - около 100 - дидуш е проверила
- стикери с логото за саксиите - около 100 - ДжулиС
- рекламни материали - химикалки, тениски - около 500 - ще уточним след като станат ясни спонсорите
- брошурки - около 200
     - текст - не сме готови
     - печат - ДжулиС
24. Подаръци за медиите - АР, Клуба - от рекламните материали и подаръците за гостите
25. Обявяване на кампаниите на Клуба през следващата година - АР+Клуба
26. Изложба детски рисунки
       - събиране - тедивас
       - въжета, щипки за закачане - ?
      - награди - спонсорите

Ако се сещате още нещо, добавяйте.

Предлагам на 19 или 20.04 /понеделник или вторник/ да се направим една организационна среща - да изговорим всичко още веднъж, да видим докъде сме, кое е спешно, кое върви добре, къде сме закъсали. Искате ли?

ттотов, няма специални изисквания за участието в предаването на 12.03. Ще бъде за неправителствените организации - хубав повод да се популяризираме. Момиета, още някой може ли да дойде?

Обадих се в КНСБ по повод безумното предложение да отпаднат данъчните облекчения за трето дете. Имам обещание за среща с Желязко Христов другата седмица, като се уточни, ще пиша, ако някой иска да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт