"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 019
  • 311
  •   1
Отговори
# 225
Предлагам 200 и всеки да вземе по три примерно повече... Аз ще оставя при педито....

Това ми хареса като идея!  Peace

# 226
Здравейте,
"Пълна къща" - Клуб на Многодетните родители към Асоциация Родители
има удоволствието да ви покани
на Пролетен празник на многодетните семейства,
организиран от нас с медийното партньорство  на BG Радио.
Ще имате възможност да се запознаете с други отговорни хора,
решили да отгледат повече от две деца.
Програмата предвижда забавления за родители и деца от всяка възраст,
както и обмяна на мнения и идеи.

Събитието ще се състои на 14.04.2007г. от 10.30 ч. в зала "Москва" на Парк-хотел "Москва".

Очакваме заявка за участието ви на e-mail palna_ka6ta@abv.bg,
на тел. 0889280145 или на адрес .............най-късно до 25.03.2007г.
Може да изпратите и рисунки формат А3 на тема "Моето семейство" - за справки тел.:.........

Ще се радваме да се присъедините към нашия Клуб и да споделите опита си с нас.

Моля, предайте поканата и координатите ни и на други многодетни семейства, които познавате.

Ето и заявката:

Заявка
за участие
в Пролетния празник на многодетните семейства
на 14.04.2007г.

Потвърждавам, че семейство ............ ще участва в Пролетния празник на многодетните семейства в състав:
Родители:
..............
..............
Деца:
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.

При мен има заявки за около 80 покани, получени от около 10-ина майки. Какво ще прави с мамите от форума, които не пишат активно през последните месеци? Да почвам пак да им пускам ЛС и да чакам заявка за участие, но така ще останат без покани. Ако чакам пък адреси и после да пращаме покани и пак да чакаме заявки....няма време. Явно ще работим и с покани, и със заявки на входа на залата.

# 227
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз бях искала 5 покани,но понеже ние няма да идваме,ще питам другите дали ще дойдат  и пак ще пиша за поканите!

# 228
Аз говорих с касиерката в детската и каза, че има поне 5 многодетни семейства, но като ходя да платя таксата ще доуточним бройката. Така че ще взема поне 6 покани, които директорката да дане на тези семейства. Нали става така. Аз мога да им оставя моя телефон, ако искат нещо да питат. Peace

# 229
  Като гледам май ще надскочим бройката...Ами тогава?!Ще се справим ли?!На мен ми трябват със сигурност пет покани,а има още които се двуомят...

# 230
Писах на лични на aktivna адреса си за поканата ,мисля ,че ще ми трябват още 2.Значи с моята общо 3 покани.
Момичета,някой има ли предложение за хотел? newsm78Този където е залата за празника как е?Ако може някой да напише цени?

# 231
"Ще се радваме да се присъедините към нашия Клуб и да споделите опита си с нас."

Ако не ми се обиждаш като пропаганда е ... Ще се радваме да се запознаем и да споделите опита си с нас....
Абе както решите - като че ли ще каним английската кралица....

# 232
здравейте момичета.преди няколко дена влезнах във форума и много се радвам ,че сте решили това събиране.аз съм от Пловдив-по точно от село Труд до Пловдив.Ще се радвам да дойда със семейството си и да се запознаем-като чета дискусиите ви много се радвам.Много сте сфежи    newsm10.Имам три деца-Митко-12;Габриела-10 и Мария-Йоана-7  Hug -ще са много щастливи да се срещнат и запознаят с още като нас-многобройни  Grinning ако мога да помогна с нещо-казвайте.  newsm03

# 233
Здравей Каишка и добре дошла! Hug
Ние също се радваме, че ще се присъединиш към нас. За да получиш покана изпрати адреса си на Активна като лично съобщение.
Заповядай и в другата ни тема. Тук пишем само за клуба, а в другата си споделяме или пък просто бърборим. Simple Smile

# 234
Да махнем от поканата "Пролетен"? Че то вече на лято заприличва...

Да сложим срок за потвържденията? Който се обадил, обадил, който закъснял - другия път...

"Ще се радваме да се присъедините към нашия Клуб и да споделите опита си с нас."

Ако не ми се обиждаш като пропаганда е ... Ще се радваме да се запознаем и да споделите опита си с нас....

Твоето предложение звучи по-леко, по-малко тромаво, но пък от друга страна, за нас е важно и да се присъединяват към Клуба. Щото нали се сещаш колко са редовните членове...

каишка, добре дошла!  bouquet

# 235
kaishka, а и ти скъпа секстет заповядайте на този линк http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=170909.0... Секстет, забравихме се  Crossing Arms

# 236
Аз съм поканила още едно семейство. Значи искам 2 покани + още 2 (които не са сигурни). Общо 4.

# 237
Цоцоланка пак ме прати да се срамувам в ъгъла. Wink Обаче този път съм невинна. Peace
Днес бях на Национална конференция "Българската жена в Европейския съюз". Доклади изнесоха Желязко Христов, като председател на КНСБ, Янка Такева, като председател на Обществения женски парламент - 21 век, зам.-министър Димитров от МТСП, Христина Христова, като инициатор на Закон за закрила на семейството и Ширин Местан, като председател на Държавната агенция за закрила на детето. Много успехи се отчетоха, много добри намарения се заявиха. Обаче - познайте - за три часа разисквания по въпросите на семейството, положението на жената и майката и закрилата на децата, НИТО ВЕДНЪЖ не се споменаха многодетните семейства. На което не пропуснах да обърна внимание и да споделя огорчението си, че тази категория е непрестанно дискриминирана - и от държавата, и от обществото. Поставих въпроса за реалното семейно подоходно облагане, облекчените жилищни кредити и индексацията на пенсиите за многодетните майки в зависимост от броя на децата и степента на тяхното образование. И, да ви кажа, залата се оживи, раздвижи, накрая доста хора дойдоха да ми кажат, че подкрепят позицията ни, Христина Христова ОТНОВО ни покани в работната група за изработване на закона за семейството, макар че след предишното ни участие явно беше решила да мине без нас. Само една госпожа, не разбрах коя беше, се изказа категорично против индексацията на пенсиите на многодетните майки, защото нямали реален принос в осигуряването, докато са вкъщи да си гледат децата.
Затова моля да ми бъдат извинени отсъствията от темичките. Whistling

# 238
Само една госпожа, не разбрах коя беше, се изказа категорично против индексацията на пенсиите на многодетните майки, защото нямали реален принос в осигуряването, докато са вкъщи да си гледат децата.

Ех, защо не ни попадне в ръчичките тази госпожа......  smile3508 smile3508 Че ще види тя в какво ние имаме реален принос лично на собствен гръб! А за останалите какво да кажа - всички ни се възхищават, само държавата се прави,че нас ни няма! Нали певците казват в този ред на мисли -че те не се радвали на наградата от журито, а на наградата от публиката! та и ние засега сме само любимци на публиката!

А за отсъствията ще си помислим... нали знаеш,че за 5 неизвинени не се получават детски... Помисли си дали ще  получиш детските за този месец  Mr. Green  Mr. Green ! така,че ако искаш детски - подкупи приемаме всякакви.......

# 239
Каишка, с радост те включваме в редиците! Добре дошла!
Цвете, моята идея беше - да се подготвим с формуляра за членство и елегантно по някое време да ги предложим....
Щото така-елате , ама станете членове... на мен ми звучи грубо... Искаше ми се да е по финно - елате, вижте ни, чуйте ни и ако мислите като нас - заповядайте... Но , пак казвам както решите - това са дребни неща!

Общи условия

Активация на акаунт