"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 038
  • 311
  •   1
Отговори
# 165
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз ли неразбрах  Thinkingсменяте мястото,а датата остава ли?

# 166
Дидке, не е решено дали ще се сменя мястото - просто оглед на друга зала... А Ако изместим часа ти ще успееш ли? Мами, какво ще кажете?

# 167
Джулис, Виж във гугъл на работни престилки- отваря страница на някаква варненска фирма. Ако уточним какви трябва да са габаритите на престилките и коя е най- евтината материя мога да направя запитване- поне да се ориентиреме за какво става дума като цена.
И да се оправя дребния! Стига болести! Hug

# 168
Не местете часа заради мене-ако мога ще дойда,ако не  Sad здраве да е!Друг път!

# 169
....пък и нали по телевизиите ще ви дават- ще ви видя,снимки ще има ...спокойно ще ги разглаждам и задочно ще се запознавам  Mr. Green За изпитите на 14 април сама казах датата с цел да не я сложат на датата за която се уговаряхме първо да е бала...и другите приеха,сега точно аз да не ида,пък и после не ми се явява сама на двата изпита

Последна редакция: пн, 26 фев 2007, 00:35 от Дидка

# 170
Сега - да питам аз - има ли вече определена дата или все още тя зависи от определени неща? След като видите новата зала? Момичета, колкото повече умуваме май толкова повече затъваме като пате в калчище...... Дано пък след това всичко тръгне като по мед и масло!

А предлагам след празника-бал да си идем, който иска и е хубаво времето, някъде на пикник! Ние ще сме навити да си вземем одеалце и да си намерим голяма поляна за хапване и игри. Вие какво ще кажете?

И друго предлагам - да се съберем  и да направим едно гости на Дидка - да и е яка гърбината тогава! Поне планината да иде при Мохамед!

# 171
  Секстет,нали търсеше някой да дойде с теб на оглед...Не писа за кога е точно...Ако можеш обади ми се по скайпа,на същото име съм и там,ако мога ще дойда с теб.

# 172
Днес в 15 часа е огледът на залата в Парк-хотел "Москва".

# 173
Как мина огледа  Thinking

# 174
   Съжалявам че не се свързахме,Секстет,искаше ми се да дойда,но чак сега виждам часа,а ми беше неудобно да ти звъня по телефона...Ти изчезна някъде и не знам дали нямаш проблеми...
   Тази седмица от сряда съм свободна,ако мога с нещо ще помагам...

# 175
На огледа бяхме с гал4е, Ева, Ники и Наталия, достатъчно голяма група, за да можем да преценим нещата от различни гледни точки. Почти сигурно е, че ще преместим празника там - залата, заедно с още една помощна зала към нея, би трябвало да ни събере, наемът ще ни излезе около 1000 лв., което е доста /около 3 пъти Wink/ по-малко от 3-те хиляди, които искаха от НДК. На всичкото отгоре днес ми се обадиха от НДК, че зала 6 била платена за 14 април, можело да ни дадат зала 7, но тя не е толкова подходяща за целта. Така че, Кланче, твоята идея дойде тъкмо навреме. А и от НДК ще си тръгнем без да се изложим, като се има предвид, че неуредиците идват от тяхна страна, а не от наша. Peace

Ники обеща до няколко дни да е готов с стандартизирано писмо до спонсорите, за да можем да действаме и ние в тази посока.

С гал4е стигнахме до извода, че може да не печатаме логото върху тениските, а да залепим стикери, това доста ще ни облекчи като организация. ДжулиС, нали можеш да добавиш още 20-30 стикера към предишната бройка? Можеш ли да ми изпратиш приблизителна сметка за нещата, които ти правиш?

Сетих се едно голямо предимство на това, празникът да бъде в Парк-хотела: при хубаво време лесно можем да продължим неофициалната част в парка. Цоцоланке, твоето одеало може и да влезе в работа!

# 176
Цвете , радвам се че ви е харесала - Директора много я похвали.... При положение че се планират вече събитията за през пролетта - давайте да я капарираме или там квото искат (то зависи от спонсора де, знам)...Жената от чието име се обадихме ме предупреди че започват да се наемат залите за разни събития и сега е момента да действаме! Пък и за поканите време вече няма никакво! Решавайте момичета (и спонсори!)! Искам да знаете че това е случайно хрумване на мъж ми, след като се оплаках от наема в НДК, нямам никакъв интерес или облага от наемането на тая или оная зала...Информацията е от ПДС служител поради факта че Директора .... нали, да не си мислите нещо....
Текста на поканите - излагаме се! Кога ще ги пращам - кога ще пристигат, кога ще ни отговарят - ей го 14 Април е на прага! Моля последни поправки и предложения и да се печатат! Ще се виждаме ли!?

# 177
Цвете , радвам се че ви е харесала - Директора много я похвали.... При положение че се планират вече събитията за през пролетта - давайте да я капарираме или там квото искат (то зависи от спонсора де, знам)...Жената от чието име се обадихме ме предупреди че започват да се наемат залите за разни събития и сега е момента да действаме! Пък и за поканите време вече няма никакво! Решавайте момичета (и спонсори!)! Искам да знаете че това е случайно хрумване на мъж ми, след като се оплаках от наема в НДК, нямам никакъв интерес или облага от наемането на тая или оная зала...Информацията е от ПДС служител поради факта че Директора .... нали, да не си мислите нещо....
Текста на поканите - излагаме се! Кога ще ги пращам - кога ще пристигат, кога ще ни отговарят - ей го 14 Април е на прага! Моля последни поправки и предложения и да се печатат! Ще се виждаме ли!?

Кланче, какво друго има неуточнено по поканата освен датата и мястото? Мисля, че текста си беше добър, кратък и ясен. Не е нужно голямо словоизлияние.
Във формуляра за потвърждаване обаче трябва да се включи информацията за изложбата от рисунки, май newsm78

# 178
Галче, става въпрос за допълнителните сведения които се изискваха .... Аз изразих несъгласие, но никой нищо повече не каза... Нека Оля публикува пълния текст(пак, извинявай), ако сте съгласни с него - да действаме! Приема ли се като окончателен вариант? Ако всички са съгласни, аз няма да се цепя от колектива! Само датата и мястото ще се сменят...Но това може да стане след наемането или поне капарирането на залата, щото вече има разпратени покани за НДК, нищо фатално не е станало , но за да не повтаряме грешките да се спрем на един вариант и зала - и да печатим!

# 179
Утре ще сръчкам Ники да изпрати официалното писмо до управата а Парк-хотела, вдругиден ще им звънна да проверя, че са го получили и ако няма изненади - да пращаме поканите?

Кланче, никой не си е помислял, че имаш някаква изгода. Много навреме дойде идеята.

Общи условия

Активация на акаунт