"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 038
  • 311
  •   1
Отговори
# 180
цвети нама проблем за горницата
за поканите само чакам последни координати и дати и печатам - за 1 час ще стане това с поканите - но не могат да се паправят та нека всичко да е на 100% сигурно.
Ще се опитам да сметна нещата и до 2 дни ще гледам да ти ги пратя и като дизайн и като цена
Само се чудя че Дидка понежене може дза дойде.......пък Теди тръбва да пътева на среща после....дали последно да не променим дата ...а Embarassed все ми се ще никой от нас да не липсва....ама това само предложение де....

# 181
Цоцоланке, твоето одеало може и да влезе в работа!

Когато силно желаеш едно нещо, току виж се сбъдва.....

Дидка понежене може дза дойде.......пък Теди тръбва да пътева на среща после....дали последно да не променим дата ...а Embarassed все ми се ще никой от нас да не липсва....ама това само предложение де....

Какво ще кажете наистина за друга дата???? Или няма да стане? 28-29.04.  newsm78 А и не само заради мамите - въпреки,че те са ми основните, но да има време за всичко. Че се плаша аз нещо от краткия срок.....

# 182
Съгласна съм да не се правят фанелки, а само етикетче "организатор" или там каквото трябва.
Мисля да се доверим на ДжулиС за информация за цените на тези продукти и за това, какво има смисъл - искам да кажа, за съотношението "цена/полза", ама нещо не мога да си го кажа. (Но знам, че разбирате !!!)
Аз мога да участвам в някакво шиене - за тези престилки или нещо подобно. Няма да е много професионално, но пък от сърце.
А за срещата - точно тогава нямах нет, както писах в другата тема, но пък си имах телефони!

# 183
Ето коригиран вариант на поканата:

Здравейте,
"Пълна къща" - Клуб на Многодетните родители към Асоциация Родители
има удоволствието да ви покани
на Пролетен празник на многодетните семейства,
организиран от нас със съдействието на BG Радио.
Ще имате възможност да се запознаете с други отговорни хора,
решили да отгледат повече от две деца.
Програмата предвижда забавления за родители и деца от всяка възраст,
както и обмяна на мнения и идеи.

Събитието ще се състои на .......... от ....... ч. в ............

Очакваме заявка за участието ви на e-mail palna_ka6ta@abv.bg,
на тел. 0889280145 или на адрес .............най-късно до .............

Ще се радваме да се присъедините към нашия Клуб и да споделите опита си с нас.

Моля, предайте поканата и координатите ни и на други многодетни семейства, които познавате.

Ето и заявката:

Заявка
за участие
в Пролетния празник на многодетните семейства
на 14.04.2006г.

Потвърждавам, че семейство ............ ще участва в Пролетния празник на многодетните семейства в състав:
Родители:
..............
..............
Деца:
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.
.............. - ...г.

За мен датата е без значение, засега нямам ангажименти през м. април, но дайте вече да я уточним окончателно и край.
Какво ще пишем за рисунките - да ги изпращат по пощата ли; няма ли да е трудничко в тоя формат?
А и на ръка да се носят на самото събитие пак не е удобно.
Много се радвам, че залата в Парк-хотела е добра и че ще спестим доста пари. Освен това е близичко до нас.  Laughing

# 184
Много се радвам, че залата в Парк-хотела е добра и че ще спестим доста пари. Освен това е близичко до нас.  Laughing

Не се хвали,че ако е лошо времето, да не пренесем пикника у вас........  Mr. Green

# 185
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Моля ви,не се съобразявайте с нас!Винаги ще има някой дето ще му възникне нещо,а аз тогава -на 14 ти наистина немога да не ида на изпит!А да препирам мъжо да бърза и да дойдем изнервени от бързане и път,че и закъсняли  Naughty пак нестава.Спорна подготовка и всичко да е както трябва

# 186
Здравейте, момичета и в тази тема. Тук не пиша, защото не мога да се включа с кой знае какво с организацията на празника, но редовно чета. На празника-бал обаче имам огромно желание да дойдем. Така че искам само да споделя мнение по последните въпроси:
1.Мисля, че изтеглянето на празника за по-задна дата е удобно 1. По-вече време за организация 2. Времето ( т.е. температурите) ще е по-хубаво и това допълнително ще създаде по-хубаво настроение и е по-голямо улеснение за пътуващите. Важното е да е в почивен ден и той да не е празник.

2. Щом новата зала е също удобна и при това 3 пъти по-евтина - какъв е проблема?

3. И едно предложение: може ли за майките от форума, които не са организатори, да се направят някакви елементарни баджове с ника и името, за да се познаем сред толква много хора. Или просто може всеки от нас сам да си направи такива. Елементарно е, но евентуално към поканите разпращани във форума да се включи като предложение.

4. Някакви изисквания за облекло? Няма да сме сигурно с бални рокли, но да не сме и по анцузи, че ... хора всякакви. Някакво по-прилично празнично облекло.

5. И нещо. което беше засегнато от мами3 в другата тема. Проблемът с приспиването на семействата, които не са от София наистина е голям. Още повече , че все пак става дума за поне 5 членни семейства. Кой ще приеме на гости такова? Аз търсих по-евтини хотелчета, но безуспешно - в интернет страници май имат само по-скъпите хотели. Знам. че не може да се организира спането на семействата ( то само това оставаше - да ви нагърбим и с това), но ако може да се намерят няколко места и да ни се дадат само като препоръка. Може да не е в София, но да не  е много далеч. Просто се надявам живеещите в София да са по-информирани за такива места.
Дано не се сърдите, че се намесвам така. Съвсем не искам да ви натоварвам допълнително. Лек ден на всички.

# 187
хелла, не се извинявай, не ни натоварваш. Ще проучим въпроса с хотелите как стои. Смятам, че ще се намери нещо подходящо. Може ли само да ме ориентираш за възможния ви ценови диапазон? Който друг иска да съдействаме за нощувки да пише, може и на лични, за бройка и ориентировъчни цени.
Сега се сещам, че преди няколко години имаше възможност за преспиване на цени 10-15 лв на човек в хотел на НСА в Студентски град. То всъщност си е сграда от общежитието им, но тази част е само за хотел. Последно като ходих (беше преди ок. 4 години) беше ново и чисто. Ще взема пак да проверя как е качеството и цените и ще пиша. Естествено, ако искате друг хотел, ще търсим.

# 188
  • София
Активна,знам,че е големичък формата,но пък иначе ще е трудно да се види от по-далеч.Ако са на блоков лист ще са доста дребни.А за изпращането по пощата,може да се сложат в нещо,което за съжаление не запомних  Embarassed ,но Джулис го спомена по скайпа.Джулис,кажи моля те как се казваше!?  ooooh!

Ще бъде добре да получа рисунките преди празника,за да можем да аранжираме изложбата.Е,ако няколко донесат на място,ще ги подредим,но да редим всичките по време на събирането,няма да е добре.Надявам се са има повече рисунки  Wink А някакви награди за художниците предвиждат ли се?

А за преспиването,ако няма подходящи хотели в София дали няма накоя подходяща хижа на Витоша?Ние преди време бяхме в "Иглика" и беше с добри условия-стаи с по две-три легла със санитарен възел,но за цените не знам...ще опитам да проуча.

А за датата,аз нямам проблем,когато решите,живи и здрави,ще сме там!

# 189
Тедивас, моите хубавици ще рисуват, ама някакъв срок имаш си определен за събирането им.

# 190
Момичета, обаждах се в Парк-хотела, казаха, че засега няма проблеми, но трябва да получим официално потвърждение от директора, за да сме сигурни, че няма да има някакви промени, преди да печатаме поканите. Обещаха да го изпратят /потвърждението, не директора/ възможно най-бързо.

# 191
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Борис - 14.04.2005 -  на DemetraТова пише в списъка с рожденниците-може да му се приготви изненада и да се поздрави пред всички+подарък,за майката   bouquet букет Като няма да идвам  Hug поне идеи да давам

# 192
gal4e ,и на нас хотела ни е проблем.Много ще ми е от полза инфо за прилични хотели на прилични цени и удобен тратспорт до тях.
Благодаря много.  bouquet Hug

# 193
Честита Баба Марта и от нас!!!
И аз се нареждам за хотел - цените да са "сносни" Mr. Green

# 194
Тук може да видите за хижа http://www.planinec.com/
Като пуснете търсачка с "хижа" и "Витоша", излизат разни предложения. Нямам лични наблюдения.

Общи условия

Активация на акаунт