"Пълна къща" - Клуб на многодетните родители 3

• 12 019
  • 311
  •   1
Отговори
# 255
Цвете,  знаеш не съм по тази част.... Много се притеснявам, ще ръсна някоя глупост...
За "ВИП" гостите - адреси? Кой има грижа? Да ги набави, как ще се пращат...
Активна, звъняла си ми сутринта, но сега те няма.... ако искаш телефон да ти пратя на ЛС?

"- найлонови престилки /според броя на децата/, покривки /около 10/ - проучени са възможностите и цените - КланГ, дидуш"
Проверили, ама нищо не се реши... Взимаме ли ги?
" - въжета, щипки за закачане - ?"
Това също може от там да се вземе....предполагам....

Също да питам - мамите с детегледачки. Вместо да избираме отговорници за детския кът от нас(което автоматично изключва участие в дискусии, и др.) , срещу заплащане - няма ли да се навият? Само питам - щото активни са 10-на мами, ако станат детегледачки....

За среща вторник (че нали понеделник - ТВ Здраве...) - ОК! Казвайте кой кога може ! И къде? АКо искате да питам за Лавеле...

Последна редакция: сб, 10 мар 2007, 11:55 от ClanG

# 256
  • София
Секстет, въжета и щипки за изложбата аз мога да взема.Само Дидка се обади да ми иска адреса за рисунките.Никой друг ли няма да даде  Cry

За среща съм съгласна,но ако е по-рано през деня.Вечер ми е невъзможно.Ако не става,ще участвам от разстояние  Wink или заповядайте у дома.
А за срещата сигурно имаш пред вид 19 или 20.03,нали  Naughty

Хайде и софийските семейства да се активизират с рисунките,никак не го взимате насериозно  Thinking Децата ще се радват да видят своите рисунки на изложба.А за наградите сигурно ли е,че спонсора ще даде?

Момичета,проверихте ли за хотели?Аз съм далече от "Москва",но сигурно имат телефони.Ще се опитам да проуча.

# 257
Теди,   ще дадем рисунки, но мисля, че има още време за тях. Пък като станем готови, ще ти се обадая да се разберем как да ти ги дам.
Дано не ви стори тъпо, но за щипките, като даваме рисунките, може да даваме и по 2-4 щипки. Да не товарим излишно бюджета...,пък ще купим двайсетина, щото все някоя ще се отплесне...

# 258
Цвете, мога да уредя среща с Тренчев! Но при него трябва да се отиде с конкретни предложения и искания! Ако проявите интерес......

За Лавеле - за вторник няма нищо ангажирано за което време кажете.... Ако искате де!

# 259
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Пратих си заявката за 5 покани на активна!  Praynig дано се провали пустият му изпит по библейски гръцки на 14-ти,че иначе няма как...пък ми се идвааааааа Cry

# 260
Да се запиша и в тази темичка.Искрено съжалявам newsm45 ,че не мога да дойда на празника,но ви пожелавам незабравими преживявания...и да направите мнооооого снимки smile3509.Ние ще сме с вас мислено.Подкрепям ви във всичките ви идеи.Мога да ви помогна с рисунки...да ви направя знак някакъв.Сигурно има и други художници сред вас,но все пак...Имате толкова много материал за сайта за който говорихме в другата тема...Браво на вас,неуморни сте. smile3501
Обичам ви! newsm51

# 261
А за срещата сигурно имаш пред вид 19 или 20.03,нали  Naughty

Естествено. Embarassed

Имам телефони на Парк-хотела, ще се обадя в понеделник. Но подозирам, че ще е скъпичко.

За среща в понеделник или вторник - 19 или 20.03Whistling аз съм на разположение по всяко време и на всяко място. Вие кажете. Може на Лавеле, може в прословутата "Пепеляшка", за да е по-удобно на тедивас, където кажете. По-добре без деца, за да бъде по-делово, но ако няма как, може и с деца.

За среща с Тренчев не е лошо. Колкото повече хора знаят за нас и говорят за проблемите ни, толкова по-добре. Не знам той реално какво може да ни помогне, но поне би могъл да застане на наша страна в обществения дебат. Поне да не се развяват такива простотии, като последния бисер на КНСБ. Ние си имаме конкретни искания - реално семейно подоходно облагане, облекчени жилищни кредити, гъвкаво работно време, поемане на част от разходите за здравеопазване и образование на децата, индексация на пенсиите в зависимост от броя на децата и степента на тяхното образование.

# 262
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
НЯкъде ако трябва имейли да пускаме ...гневни...само подскажи до къде  Hug тия които немога да дойдат на тая среща така ще си кажат мнението!Или пък да пуснем до БТВ по повод въпросната публикация и да повикат на разговор господата от КНСБ   ooooh! щото аз явно не съм българка...с тез четири деца ...така излиза...цял форум...май не сме ... #Crazy

# 263
Пратих си заявката за 5 покани на активна!  Praynig дано се провали пустият му изпит по библейски гръцки на 14-ти,че иначе няма как...пък ми се идвааааааа Cry

Само кажи какво трябва да се направи за да се провали и ще направим всичко необходимо...

За имейли и аз съм навита да пускам.

А да питам за бала - моя адрес нали го знаете за поканите на ръка. И празника нали остава за 14.04.07г.?

# 264
Предлагам срещата да бъде малко по-късно, когато поканите са вече у нас, за да можем да си ги раздадем.
Ако знаете какъв списък съм си направила за търсене на многодетни семейства...- три приятелки учителки (на различни места), застрахователния ми агент, зъболекаря, лекаря, приятели по общини и учреждения, познатите ми от Avon...., за детските градини наоколо да не говорим. Дано имам успех, защото много съм се амбицирала.

# 265
Хъм, май имаше ефект....
За среща - когато и където кажете! През седмицата само да не е по рано от 3-4 след обед...
За Тренчев, Цвете, ако решиш....ОК!

# 266
   Здравейте мамита!!!Днес се завръщам в домчето си,и съм много щастлива! Laughing!!Но ми се струва че нещо изпускам събитията...
   Тази седмчица ще съм по свободна май...???Така че съм на разположение... Thinkingбях дала и обещание да проверя хотелите наблизо,и май ще трябва да се задействам...Друго Thinking,бройката за поканите,и Thinking...Ще видим!!!
   Секстет,за утре нищо конкретно не сме се разбрали,ако още ти трябвант хора,пиши в колко,и къде,но моето предложение е да се видим поне 15мин по рано,все пак да видим за какво по точно ще става въпрос!
   За срещата също съм на разположение,кажете кога и къде,и съм там...

# 267
Предлагам срещата да бъде малко по-късно, когато поканите са вече у нас, за да можем да си ги раздадем.

Кога ще бъдат у нас поканите? След 19-20.03. не е ли вече късно да ги раздаваме? Мислех, че до 25.03. трябва да сме получили отговорите със заявките. Късно ми се вижда след 20.03. да раздаваме покани. И на ВИП-овете трябва да ги дадем навреме, за да знаем колко ще дойдат.

Цоцоланке, 14.04. е датата, да.

Ако знаете какъв списък съм си направила за търсене на многодетни семейства...- три приятелки учителки (на различни места), застрахователния ми агент, зъболекаря, лекаря, приятели по общини и учреждения, познатите ми от Avon...., за детските градини наоколо да не говорим. Дано имам успех, защото много съм се амбицирала.

Дали няма да станат повече хората? Нали само досега имаше около 80 заявки?

За среща - когато и където кажете! През седмицата само да не е по рано от 3-4 след обед...

Значи срещата трябва да е около 41 защото тедивас пък не искаше късно. Така като че ли се получава компромис.

За Тренчев - нека да видя реакцията на КНСБ след понеделник-вторник и тогава да атакуваме по всички въпроси. Съгласни ли сте?

# 268
Момичета най накрая имам достатъчно нет че да кача поканата и заявката #Cussing out
Ето ги и двете.
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o633092368631386250.jpg
http://www.bgphoto.net/photos/2384/o633092366649042500.jpg
Прочетете всичко отново внимателно и още утре мога да ги напечатам и да ги изпратя по куриер на една от вас.
но ако има нещо за корекции и по-съществмени промени в текста - трябва бързичка да го уточним защото наистина няма време. Май много уточняваме и обсъждаме...а си стоим още на начално ниво! newsm78

# 269
За срещата нещо съм се объркала  - мислех, че става дума за този вторник.
За поканата и другия текст - много ми харесват, само да има поне още едно редче за деца.
Събрали сме заявка за около 80-90 покани. Но колко от тези хора ще дойдат? Може би поне 1/3 от бройката не са сигурни. Колко хора може да поеме тази зала?

Общи условия

Активация на акаунт