Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема №25

• 42 018
  • 736
  •   1
Отговори
# 585
Валенсия, от колко месеца ти се е скъсил така цикълът? Радвам се, че имаш подобрение.
Благодаря! Амии...от скоро февруари и март.
Дуфастон 10мг два пъти на ден взимам.
Малко се притеснявах за страничните ефекти, които са описани, но засега не се проявяват при мен

# 586
  • Бургас
Не съм прочела, може някой да е писал, но аз ползвам метална сламка за вода с лимон /оцет/.

# 587
Не съм прочела, може някой да е писал, но аз ползвам метална сламка за вода с лимон /оцет/.
Това защо?

# 588
  • Бургас
Заради зъбите.В началото си пиех водата и усетих как ми станаха чувствителни зъбите и се сетих, че влияе на емайла.

# 589
Чувала съм, че след лимон или нещо кисело не е добре да се мият зъбите, тогава нещо му става на емайла. Но аз винаги ги мия преди лимона, така че не съм усетила проблем, както казах вече повече от 10 години.

# 590
  • София
И аз така правя. Първо мия зъбите и после водата с лимона. Аз я пия за освежаване. За друго.не съм видяла ефект.

# 591
Тя много освежава (дори повече от кафето ме вдига), но си има и други ползи при дългосрочна употреба.

# 592
Майка ми и моя приятела я пият от години.Ни една няма ефект за килограми,а и поне по кръвни изследвания също..

# 593
Заради зъбите.В началото си пиех водата и усетих как ми станаха чувствителни зъбите и се сетих, че влияе на емайла.

Откъде я взимаш металната сламка?

# 594
Продават се на много места в момента. Моите са много отдавна, купувани от чужбина, но вече има и в бг. Гугълни - стоманени сламки. Сред скъпи домашни потреби можеш да намериш.

# 595
  • Бургас

Откъде я взимаш металната сламка?
Честно казано не съм сигурна-или Джъмбо, или Айко.

Последна редакция: сб, 06 апр 2024, 17:10 от Галчудо

# 596
  • на Мелмак
От Джъмбо имам стоманени сламки. Взех, защото бяха в комплект с една мини четка, която ми трябваше за почистване на едно маркуче на кафеавтомата.

# 597
В Зоя продават бамбукови сламки, но не знам дали няма да мухлясат:

https://www.zoya.bg/%D0%91%D0%B0%D0%BC%D0%B1%D1%83%D0%BA%D0%BE%D … %D0%BA%D0%B8-v827

# 598
В ДМ има метални.

Някой да знае къде може да се изследва Естриол, че почти не намирам.

За лимона, топлата вода и оцета. Само ще кажа, че хирургът на ММ щеше да му откъсне главата като разбра, че пие това всяка сутрин. Дръпна ни едно много дълго обяснение за стомашните киселини, и за власинките по стените на тънките черва и как се унищожават. Вече не го помня в цялост, но такова нещо за нас - нъцки.

# 599
Аз попитах за това един гастро, който прави колоно и гастроскопии в Иван Рилски, и му стана лошо като чу.

Общи условия

Активация на акаунт