.Neda защо искаш да махаш на детенце бибата?Аз например съм била с биберон до 3.5г
Паолина да я водят крачетата все напред

Днес се чухме със Соня,изглежда,че и Али го хвана гадния вирус
.VIVKA дай засрами се бе жена и драсни два реда
.
.
Може би понеже вече не растат с такива ужасни темпове 

Много са ви хубави снимките, а Алекс е голям чаровник!
Сега се сетих чак за тези магически дъски... като ги видях...
, аз такова нещо не мога да търпя. Добре, че родителите на любимия са кротки хора...

. Много обича да гледа вътре, когато тя работи. Долепя си лицето на стъклото и издава странни гърлени звуци 
. Много обича да гледа вътре, когато тя работи. Долепя си лицето на стъклото и издава странни гърлени звуци 

Нямам подобно примерно меню,за да го споделя.Като цяло се препокрива с това,което предлагам аз и информацията тук във форума.Учуди ме този салам обаче

когато и да погледна през ноща,ти все си тук
повече няма да поглеждам 
,сега ми е най-приятно,няма никой,който да ме смущава! 
Рядко качваш снимки. 
Доктора обаче ми направи забележка за кг.
Знам,че не е добре за ставата да напълнявам,ама пусто си стоят тези 7 кг.от раждането.Ще диетствам,то се е видяло а и на море мислим да ходим лятото..
Дъската на Алекс,добре че я видях на снимките та да се сетя че и аз като дете имах такава,но не съм виждала по магазините-занимавка е голяма! 
каква съм клюкарка 

Като спомена таткото,каква вкусна торта е ял(на общия РД) с баварски крем,Христо веднага позна,че е била от Лагуна.В час си е човека,а и няма интерес да губи клиенти,особено с кредита за новия салон..абе незнам.
и май повече идеи не му трябваха,освен с "нещо" по средата,но заради децата се отказа..
Незнам защо при някои не се е получило с тортите,но аз лично съм много доволна-каквото бяхме поръчали за кръщенето-това получихме,и от вътре и от вън.
Имахме и малко емоции напоследък - снощи се запознах със свекър ми
най-после (в София живее, но не си говореха с мъжа ми от години) и той много се радва на Вики, имаше подаръци и ни покани даже лятото в къщата си на морето
Камък ми падна от сърцето - добре, че най-накрая се запознахме, а не само да го мисля. Да си кажа и аз емоциите
Като цяло съм доволна от срещата, дано не е единствена. 
... прозявайки се).
... да не съм сама ... ще се почудя още един ден 
От години не ми е текло вече, от само себе си ми мина
Дано да е инцидентно при теб. 

Пиши как е Сами?
не ще и не ще. Поне моите манджи са му вкусни, ама взеха да стават малко еднообразни вече и мисля пак да го пробвам на кухнята, стискайте палци. Това пък дето чакате в списък да се доредите...
Тук нямаме такъв проблем, но пък в първа възрастова група готвеха само пиле. А за риба не бяха и чували, а е толкова полезна. Да видим сега как ще е.
когато и да погледна през ноща,ти все си тук
повече няма да поглеждам 
,сега ми е най-приятно,няма никой,който да ме смущава! 

.Със слизането от колата се събуди (май я събудиха де
) и сега обикаля наоколо след моите отчаяни опити да я приспя.Иначе в колата спа не повече от 15мин.,но при нея толкова са достатъчни да откаже после часове наред да заспи.Гледам я сега ремонтираше нощната лампа
Жалко че кутията не съществува вече,щях да ти я покажа и нея