ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 353
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 465
Този конфликт млади-стари хич не ми е интересен, личи си, че жените са подгряти предварително в каква линия да поддържат драмата.

# 466
Привет на всички! Този сезон нещо не ме грабва като предходния.. Но все пак знаят ли се вече зодиите на момичетата?

Погледни първия пост в тази тема 😉
Благодаря! Въпреки че сред 208 страници дано ги намеря 😄
Първата страница-първият пост. Laughing

# 467
Привет на всички! Този сезон нещо не ме грабва като предходния.. Но все пак знаят ли се вече зодиите на момичетата?

До името на всяка участничка на стр. 1

# 468
Аааа 250 нови отговора 😆

Идвам само да кажа, че поведението на уж младите беше безкрайно грозно за мен. Когато на "дъртите" им падна едната мечка, се бориха с 2, онези се хвърляха с цяло тяло. А предвид, че някои са си бая яки от тях, такава засилка....
Барбара е изключително противно същество, злобно, нелицеприятно, нищо позитивно няма в себе си.
Кюстендилската прецака над 10 човека, защото не харесва една от тях?! Сериозно ли?!

# 469
От тоя скандал за малко да си изгоря бермудЪТ с ютията, уа Joy..или ва се произнася Grinning
Бермуди ли раздаваш тази година? С терлиците какво стана? Зима е още Simple Smile
Не знам, хора, Виктория е отврат. Проста и с ограничен речник. Симпатизирам на Христиана

# 470

То вчера голяма драма беше,че заглавната страница не е оформена ама май малко си правят и труда да я четат.

Това със сравненията млади/дърти ми идва ту мъч. Барбара може да се има за млада ама някои от "дъртите"  имат тела, на които може само да завижда.

# 471
Скрит текст:

Ъъъ, защо ще го търсиш сред 208 страници, първия пост на темата е това. Joy най първият, на първа страница.

# 472
Ама християна се оправда във фейса,че всичко било поза,в услуга на продукцията и тн...Ти да видиш

# 473

Няма за какво. Браво на юзъра, който го е написал, защото бая се е постарал.

Иначе ето СС, който може да помогне:

# 474
Не, не, не - всичко, което ми идва наум, когато дават Магдалена, е отчаяние. Mask

О, да. И в предните епизоди не ми беше любимка, но днес като я дават през 2 минути на синхрон да си чекне подутите устни, докато се опитва да се изкаже през брекетите...Не. Пули се като жаба, изобщо...почти толкова антипатична ми стана, колкото Викито.

# 475
  • here and now
На нито едната от двете не симпатизирам(Христана и Виктория).
Ужасно елементарни ... същества....

# 476
В този сезон липсва персонажът, който поляризира зрителите - едните много да го подкрепят и харесват, а на другата част  въобще да не допада. В първи сезон беше Александра, а във втори - Елена. Тук никой не ме грабва и просто не успяват да ми задържат вниманието. Жалко.

# 477
Аз се чудя къде сте, то нова тема, хахахахахаа. И вече на 31  страници !!!
Мерси за което !

Понеже гледах много разсеяно до сега, но чух страшни викове, първите ми коментари :
- Харесва ми Алек как се държи, харесва ми гласът му, не ми е някакъв напудрен като Виктор или надут като Евгени, за сега това момче ме кефи.
- Екатерина хич не ми харесва, много ми е лигава.
- Виктория луда ли е ?
- Онази кюстендилската слива още ли вика ?

Прави ми впечатление, че някои момичета без бални рокли и ултра силен грим, са симпатични.
Макар, че онази писателката, която е уж гримьорка, дори и по бански си е сложила 6 тона фон дьо тен........Ужас....
Хората, които са имали ужасни пъпки, не разбраха ли, че дори и да слагат пудри и какво ли не, тези белези и релеф си личат ? Да, не говорим, че още повече си личат когато си сложил толкова много материал....Пфффффф

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 12:04 от BlackCat12

# 478
  • "Всички сме в канавката, но някои от нас гледат към звездите" О. Уайлд
Като цяло е или скука с неловките срещи, то погледи, то въздишки, то петмез на забавен кадър.
Или крясъци, сълзи, мятане на екстеншъни и уреждане на сметки тип "ти на моя малък пръст не
можеш да стъпиш скъпа, аз съм класи!!!!!" и истеричен смях от отсрещната страна.
Като за тази продукция толкоз, просто трети сезон вече омръзва, сценаристи пак ли са
леля Ванче и Антон? Ако да, няма как да се вдигне левъла.
Момите сега им погледнах зодиите, скорпиони и козирози на килограм, предвиждам тежки
сблъсъци на челни локомотиви познавайки и двете зодии добре.

# 479
Офтопик от млатенето - Милена изглежда супер, “малките” могат само да се надяват да са така запазени и младолики на 38/39.
Изобщо не я виждам с Алек, но я намирам за хубава и симпатична, странностите ѝ не дразнят.

Общи условия

Активация на акаунт