ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 184
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 450
Е, наистина срещата е безлична. Не се усеща химия. Да, има нежност, но е прекалено свенливо всичко, сякаш са девствени в това да ходят на срещи.
А кокошките в имението не моа ги трая. Християна ми е ужас.

# 451
Романтичната част от епизода ми е ужааааасно скучна. Искам драми!!!!!!!!!!!!
Готварското предаване на съседния канал 😁

# 452
  • София
Направо да вкарат Димо и Ралица и да ги подпукат на арената и дивата река - според мен това ще е най-добрия формат

# 453
Хвани едната, удари другата е положението...

# 454
Хвани едната, удари другата е положението...
Ми те допреди малко се млатиха с мечки и пак нищо. Отивам да си врътна един топъл шоколад.

# 455
Християна си изглежда като мърла. Joy

# 456
  • София /Абсурдистан
Виктория и Христиана ми идват в повече. Май и Барбара също. Определено не са сами в главите.

# 457
Ох, сега коя е най-чевръста домакиня.
Следващото състезание да е за най-скоростно миене на чинии Joy

# 458
Не ми е чудно поведението и злобата, нали това е сезона на ергенките с житейски трагедии, нямали са кой да ги възпитава.

# 459
Разговорът между тези две сини риби ми е ала Биг Брадър..

# 460
В предните два сезона вярно си преобладаваха "дами".
Сезон 3 - ергенът и махленските свади

# 461
Аз съм сирак. С психично заболяване. Ако някога съм в такова предаване няма да го кажа на никой, защото знам, че ще ме намразят още повече. То бива да си злобно човече, ама злобата напоследък си прелива ужасно. И само това гледаме. Вече е прекалено, човек се отвращава.

# 462
  • На Изток от Рая
Аз, ако бях с бялата роза там, прекъсвам срещата на Виктория (която никога няма да се  състои, но говорим хипотетично) като стой та гледай😀

# 463
Не мога да повярвам, че ще го кажа, но Християна направо ми стана симпатична на фона на Виктория.

# 464
Привет на всички! Този сезон нещо не ме грабва като предходния.. Но все пак знаят ли се вече зодиите на момичетата?

Погледни първия пост в тази тема 😉
Благодаря! Въпреки че сред 208 страници дано ги намеря 😄

Общи условия

Активация на акаунт