ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 245
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Коя е втората дето бута с тялото си мечока... (изблъска Виктория), с бронтозавърски крака 😄

# 421
  • Варна
Ох, Катето е симпатяга, но не става. Твърде скучна е. И това с нощувката в хотела, какво трябваше да стане?

# 422
  • Варна/Амстердам
Поне някакви меки топки да им бяха дали, така е много грубо.

# 423
Коя е втората дето бута с тялото си мечока... (изблъска Виктория), с бронтозавърски крака 😄

Барбара злобара

# 424
Тая игра има за цел точно да предизвика реакция в нас.
Отражение на действителността.

# 425
  • София
Малките са страшно прости, злобни, агресивни и невъзпитани, направо изпитвам неудобство да ги гледам.
И тъпият Наум за какво е там, за украса ли? Трябваше да направи забележка за грубото бутане с мечките.

# 426
Привет на всички! Този сезон нещо не ме грабва като предходния.. Но все пак знаят ли се вече зодиите на момичетата?

# 427
Тези розовите шматки трябва да имат наказателни точки. Не може да се засилваш с цяло тяло.

# 428
Натовари ме това състезание, много грозно...

# 429
Ох, Катето е симпатяга, но не става. Твърде скучна е. И това с нощувката в хотела, какво трябваше да стане?
..да отиде и да се набута в съседната стая Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Мен ми е забавно как драките се пънат да родят "Защо я няма още и къде е Катето?"

# 430
  • България
Розовите са по-ниски и с по-набити крака, сините изглеждаха по-добре.

# 431
Малките са страшно прости, злобни, агресивни и невъзпитани, направо изпитвам неудобство да ги гледам.
Поколението на тик-ток и предните сезони на Ергенът Trophy

# 432
  • Варна
..да отиде и да се набута в съседната стая Sweat SmileSweat SmileSweat Smile
Мен ми е забавно как драките се пънат да родят "Защо я няма още и къде е Катето?"

Ми не да се набута, обаче все едно му е най-добрата приятелка. Прецака се с тая среща.

# 433
Ако миналата година злодеят беше Ергенът, то тази той е невинно агънце сред вълци.
Младите уж трябва да са по-доволни от живота, по-щастливи, а каква е тази злоба от тях не знам. То сценарий, сценарий, но агресията на Валерия и Барбара не може да бъде изиграна. Уж хубави момичета, а подобно поведение така ги загрозява.
Определено обаче успешно провокираха емоции в зрителите.

# 434
Прецака се с тая среща.
Поне избягна мечките.

Общи условия

Активация на акаунт