ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 115 071
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 870
Не знам кой ги облича, но стайлинга на някои е потресаващ. На Алек с раираното сако и късите панталонки само му липсваха белите чорапки и сандалки. Даже си беше препасал тениската в панталонките. 🙈 Сакото му скъсяваше фигурата. За капитанския костюм дума да не отварям. Не ми е мъжествен, нито секси, момчешки стил. Като дете, облечено в дрехи за възрастни. Не му нацелиха стила.
А при роклите от гащи и воал, нелепо, дори парфюмеристката бяха докарали с такава рокля, колко ли ѝ е било дискомфортно, не ми се мисли. Ясно, че от шооото искат да ги изкарат от зоната им на комфорт, ама прекаляват.

# 871
Барбара е злобна, груба и недодялана, но нормално за спорта, който тренира. Не може да се очаква грацията на гимнастичка.
Мими също ми изглежда леко злобна, както и Валерия, въпреки че втората е красавица.

Жал ми е за Милена, не е на мястото си.
Психоложката и на нея се чудя какво прави в този формат, но както някой по-горе беше писал, вероятно като Елена очакват да намерят своите странници.

Виктория не се ли е поглеждала в огледалото? На това му се казва самочувствие без покритие. Ако не си беше инсталирала тези патешки, несъразмерни джуки, щеше да изглежда една идея по-добре.
Ясно е, че и нея, и Христиана ги държат за рейтинга.

Надежда, Маги, Екатерина са ми симпатични, доста обрани като поведение.

# 872
Епизода беше ок, но ме е яд че изгони Габи. Пожарникарката ми беше в топ 6 за сезона.Worried Срещата с Екатерина не беше чак толкова скучна. Момичето е симпатично и не я видях да недоволства и да се прави на "голямата работа". Играта я развалиха сините, като не проявиха никаква борбеност и воля за победа. Пълни лигли, които се оправдават че играли феър плей. Та те ги пускаха напълно безпрепятствено да си минават през трасето. Това не е феър плей, а лигавщина и страх. Браво на червените, напърно заслужено си биха. Може би имаше малко прекаляване в частта с мечетата и то в редки случаи, когато използваха и телата си и това е. Аз харесвам силни и борбени жени, не лигли, които ги е страх от елементарни физически препядствия. Като тази Микаела миналата година, където не можеше една лицева опора да направи... Trollface
Е, как може тия побеснели шимпанзета, да ги наречеш "силни и борбени жени"??? Joy То затова има и такива объркани жени, щото мъжете не знаят какво точно е силна жена... От истински силните жени се криете в миша дупка!

Да са нарушили с нещо правилата снощи? Никакви шимпанзета не са, а си играха за победа и си я постигнаха. Другите играха страхливо и с доза популизъм. Това е положението - печелят смелите и силните, не страхливите и слабите. Някои съм сигурен, че са си научили урока и ще видим промяна в следващите игри. Stuck Out Tongue

# 873
Правила?! В правилата ли влиза да претрепеш опонентите си, за да се докопаш до победата? Играли за победата... Смели и силни!?! Тези?? Направо не мога да повярвам колко елементарно мислене може да има един мъж. Рядко се изумявам от нещо, ама ти ме остави с отворена уста.

# 874
  • София
В Участъка с мечетата не трябваше ли да ги целят със самите мечки, а не те да се вкопчат в мечките и със цяло тяло да ги затискат в колоните. Аз чак се чудя как от продукцията не направиха забележка. Ако приемем да действаш без да се замислиш за безопасността на другия за сила и борбеност, то и джигитите по пътищата са силни и борбени. Аз не мога да си представя да действам с такава сила срещу някого, ако взема че го контузя … трябва или да ти липсва разсъдливост или да искаш да нанесеш вреда.

# 875
  • София
Алек очевидно съжалява Виктория и затова се държи мило с нея, но определено не й прави добра услуга, като й подхранва надеждите, че би могло да произлезе нещо от тези взаимоотношения. Жалко, че не може да я види как се държи с останалите момичета и приема казаното от нея за чиста монета.

След снощния епизод за мен симпатични /като поведение/ остават Надежда и Милена. Много ми е мъчно за втората, така ми се иска да не я тормозят, но като видях поведението на "пантерките", не съм оптимист. Не разбирам и какво я е подтикнало да влезе в подобен формат, след споделеното за трудните ученически години и след като е гледала предните два сезона. Смятам, че понеже е затворена и свита вследствие на тормоза, не е имала шанса да преживее необходимото количество контакти и интеракции с много хора и няма изграден защитен механизъм срещу грубостта и грозното поведение, което я прави силно ранима и уязвима.

Барбара ме остави безмълвна с ужасното си поведение, по-неприятна е дори от Виктория. Изклчително агресивна, груба, безпардонна и невъзпитана простакеса, нищо женско, че дори и човешко няма в нея. Отвратена съм от дъното на душата си.

# 876
  • тук и там
Виктория според мен няма  самочувствие, само демонстрира такова и по-скоро е защитен механизъм.
Поне мисли бързо , личи си по това как говори и реагира на момента. На моменти ми става симпатична дори и ми е гадно за нея- просто човек не избира външният си вид и и се е наложило  през годините да си изгради някаква техника за справяне.Не е много по-различна от Милена, и двете живеят в някакъв измислен свят-едната се е затворила , другата е решила и тя да бъде злобна ,  обиждаща,със самочувствие - точно каквито са били и хората около нея.Поне не им се дава, това си пролича при сблъсъка с простакесата от Кюстендил. Просто е избрала да е като тях. Жал ми става за нея, както впрочем и за Милена, но и двете живеят в някакъв измислен свят, чакайки принца и определено им липсва трезва самооценка.
Колкото до психоложката-във всички сезони са пускани хора, които видимо имат психични проблеми.
Забравила съм им имената, мисля Елица беше тази от миналият сезон, дето си личеше че хич не на център, та смятам психоложката отдавна е загърбила професионалната етика, в името на хляба.

Последна редакция: чт, 29 фев 2024, 14:10 от Кайсия

# 877
Да изкажа и аз първи впечатления...Алек ми харесва и от другите ергени ми е най-симпатичен като човек. Няма от позьорството на Виктор, нито засега от кофти отношението на Евгени към някои от момичетата...Изглежда ми като човек с малко комплекси, щастлив и в мир със себе си, наистина като някой с голямо хармонично семейство...
Първата среща с Екатерина. Тя е наистина много красива, но има някаква леност в нея...не я виждам да търчи и да гледа пет деца.Simple Smile..малко в повече е принцеса за него.
Наистина най-много му подхожда Надежда и засега тя най-много ми харесва, или поне с абсолютно нищо не ме дразни..
Не разбирам екранното време отделено на Виктория, все едно гледаме предаването, екслузивно коментирано от нея...
Разговорите на този ерген са една идея по-леки, по-приятни за слушане и интересни.
Според мен има прекалено много момичета. Можеше ергенът да си избере тези, които му харесват и играта да е по-интересна и оспорвана от самото начало, но разбирам че задачите на шоуто са многостранни. От една страна любовната нишка с ергена, от друга...си тече второто шоу смного жени на едно място в конкуренция.Simple Smile))

# 878
Христиа/я/на е 1:1 с Венета от миналия сезон. Пиянство, лигаво отношение, отвратителен тембър, подсилен от диалект, липса на задръжки...
А Васка я забелязах едва тогава, когато прочетох, че някой тук попита за нея.
Надежда ми харесва ...засега.

Венета беше идея по-нетолкова шумна. Но пияница, простакеса и др да. Само, че тая кюстендилска слива има и неприятен глас, като изпушила 2 кутии цигари и изпила една бутилка водка. Изключително неприятно същество, едро и с клатещи се мръвки.
Тази като я видя само на екрана ми иде да казвам " Аре бегай, че да не започна да те храня, че...ще избягаш с парцалките първа " И тази линия, която някои се опитват да прокарват, че била миличка и много добричка, се пръскам по шевовете от смях.
Добричка, пълен шут и изключително невъзпитана и вулгарна жена.

# 879
  • София
Да, Наум можеше да осмисли крайно излишното си присъствие в предаването, ако беше следил за спазването на елементарни правила за феърплей. Поне мецаните да не се хвърляха с целите си тела, а само мечовците да засилват. Изтърва звездния си миг Наум да свърши нещо смислено и полезно тоя сезон. Явно и тази година ще е храстче.

# 880
Не мога да се ориентирам кога пишете за Надежда-от младите и за Надежда-Нани - от каките...
Дано да се лъжа, но Екатерина зад тази леност мисля, че добре прикрива и един злобничък нрав. Малко а'ла Йоко Оно ми е вайба ѝ.

# 881
Не мога да се ориентирам кога пишете за Надежда-от младите и за Надежда-Нани - от каките...
Дано да се лъжа, но Екатерина зад тази леност мисля, че добре прикрива и един злобничък нрав. Малко а'ла Йоко Оно ми е вайба ѝ.
Тя е Надя.

Довечера пак ще има меле, май отборите ще са същите.

# 882
Виктория сама е избрала да си направи тази отвратителна уста, която само подсилва лошите й черти. За същите пари можеше да си оправи зъбите, да не си прави прически, които отново подчертават малката глава и хлътнали бузи. Друга прическа, грижа за кожата, да не сваля мазнините до 0 в тялото и нещата ще изглеждат по-различно. 

# 883
# 884
Христиа/я/на е 1:1 с Венета от миналия сезон. Пиянство, лигаво отношение, отвратителен тембър, подсилен от диалект, липса на задръжки...
А Васка я забелязах едва тогава, когато прочетох, че някой тук попита за нея.
Надежда ми харесва ...засега.

Венета беше идея по-нетолкова шумна. Но пияница, простакеса и др да. Само, че тая кюстендилска слива има и неприятен глас, като изпушила 2 кутии цигари и изпила една бутилка водка. Изключително неприятно същество, едро и с клатещи се мръвки.
Тази като я видя само на екрана ми иде да казвам " Аре бегай, че да не започна да те храня, че...ще избягаш с парцалките първа " И тази линия, която някои се опитват да прокарват, че била миличка и много добричка, се пръскам по шевовете от смях.
Добричка, пълен шут и изключително невъзпитана и вулгарна жена.
Венета не беше толкова неприятна колко кюстендилката. Не е имала и такъв каруцарски език. Християна е груба, невъзпитана и прекалено шумна. Щом и още първия ден от продукцията я дръпнаха настрана заради алкохола.

Общи условия

Активация на акаунт