ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 796
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 425
Коя отпадна, че недогледах?
Ивелина.

# 1 426
Сетих се на кого ми напомня Мария. Съща Кончита Вурст.

# 1 427
С Милена продукцията е ударила страшен джакпот. Изключително чиста душа. Очаквах първата 🌹 да е за нея. Мисля, че появата и в праймтайма и най-гледаното предаване, въпреки целия дискомфорт и тоталното излизане от комфортната зона, е страшно ценно за много дами, които по някакъв начин са имали сходна съдба. Тази прекрасна жена не е от тази вселена, не е за този формат и едновременно е някак точно на мястото си. На фона на това не ми се коментира нищо друго от епизода.
П.П. Симпатиите ми към Надя малко по малко отслабват пропорционално на кадрите излъчени с нея.

# 1 428
Лека нощ, момичета и момчета! И дано да не сънувате кошмари след току-що видяното по тебевизията! Simple Smile

# 1 429
Силви верно ли е успяла 4 пъти да се разведе?! Как така преди 30?

# 1 430
Мен ме заболя главата от крясъците на дзън-дзън. Такава негативна енергия:-)
По клюкарските сайтове има статии, че е яла кютек от бившия си любовник пред очите на жена ми, като и приятелката с която е била в дискотеката също го е отнесла сериозно. Визитка и с коли и къщи от мъже е пълна измама.

# 1 431
  • София
Евала хора, възхищавам ви се на търпението и железните нерви...Аз загледах последния половин час и си ги скъсах, то ясно, че има и сценарий, но онова просто кат галош същество е непоносимо. Еднакво дразнещо е това, че всички овце са зад нея и от страх да не ги отлъчи от стадото, блеят заедно с нея...

Лека нощ, момичета и момчета! И дано да не сънувате кошмари след току-що видяното по тебевизията! Simple Smile
Аз със сигурност...получих уплах като нов зрител..Баячка има ли тука?

# 1 432
Сетих се на кого ми напомня Мария. Съща Кончита Вурст.

Еее, прекали. Айде малко се запри. Що я обиждаш така горката жена.

# 1 433
На хора като Християна се мълчи. Има един израз убий глупака с мълчание. Като и млъкнеш и я оставиш да реди логорея показваш, че тя е незряла и глупава.

Не може да се мълчи на такива хора като кюстендилската слива. Защото с мълчанието си, тя се взема за още по и взема тотален превес. Един път, да, втори път да, но когато това се превръща в системен тормоз, трябва да се слезне на нейното ниво и да я сразиш с думи и то по слабите и места.
Иначе,просто няма как да и затвориш устата, коагто си в такава затворена като пространство ситуация.
Жалко, че другите мълчат като пукели.
Жалко, че и Йоана приглася, жалко, че и Магдалена уж солидарна, но не действа поне като модератор.

Последна редакция: пт, 01 мар 2024, 11:01 от BlackCat12

# 1 434
Аз се чудя какво си мисли сега Иванчо, бившия мъж на сливата 🤣
Ходи и пали свещ, че се е отървал!

# 1 435
Мии, всъщност Мария (Мери) е учила 5+ години и работи, представете си.

Съгласна съм , да, някоя трябваше да защити Силвия, не да мълчат като пукали и после са коментират колко им е мъчно на синхроните.

# 1 436
  • Валенсия
Х, не.
Огромен Х.
Умело прикрита лимонка, фурнаджийска лопата, подозирам самочувствие без покритие изградено и аз не знам на каква база, и в бонус - гаден поглед в момент, в който тръгва да напада Силвия, вкупом с другите устати кокошки като нея.
Лика прилика с инженерката Надя. Не случайно са си дружки.

И евала на железните нерви на Силвия!

# 1 437
  • Бургас
Силвито е високомерна, надута и не е направила усилие да се сближи с никого. Това в комбинация с усещането, че е на хотел и другите са й длъжни да разчистват след нея, явно е подразнило доста хора, но тонът с общият хейт и вещерските глупости умело ги подклажда кюстендилската простакеса. Подозирам, че и продукцията е понатиснала, нали трябва разделителна линия и черна овца да има всеки път. И сеир естествено...Ако юристката имаше малко повече акъл, нямаше  да обижда общото ниво и всички момичета, а да си замълчи и намери среда сред една- две поне. Разкараха и другата психоложка, която можеше да е балансьор в отношенията донякъде, та ще видим нови ескалации по тази линия. Иначе стана ми жал за нея, нарочена е...Дано са и железни нервите наистина.

# 1 438
Много ме трогна Милена - прекрасна, деликатна, чувствителна, толкова много преживяла. Надявам се да се е справила с анорексията, сега също изглежда доста слаба. За съжаление подигравките в училище са избили в хранително разтройство както често се случва. Тя заслужава да намери спокойствие, разбиране и любов.

# 1 439
Християна и Теа по говор ми напомнят на Джулиава Гани. А Памела ми има поразинелна плилика с Анна Мария Чернева. Теа кърти като се опитва да се прави на умничка. Запомнила е думите от интелектуалките в миналия сезон "дълбок", "дълбочина"," дълбоко " и си мисли, че като постоянно ги използва и е мнооого дълбока 😅 Тая Силви хич не ми харесва, ама евала как не трепна. Милена....дано да се съвземе жената. От Васка очаквах повече. Тази гримьорката ми е много изкуствена и нещо ми е противна. Цър пър няма да коментирам.

Общи условия

Активация на акаунт