ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 773
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 470
Значи аз съм потресена! В тази тема има толкова много детективи, а никой нищо не спомена относно тийзъра за следващия епизод! 😁 Сериозно ли никой не чу точно в края как Хрисито каза “Шуше, ще се видиме навънка”
За успокоение на всички нейни антифенове, явно е че няма да я търпите още дълго, също смятам че Силвия има пръст в тази история!

# 1 471
Много ме съмнява, че в тийзъра има такъв спойлер за следващият епизод. Вероятно друга ще си тръгне.

# 1 472
Много ме съмнява, че в тийзъра има такъв спойлер за следващият епизод. Вероятно друга ще си тръгне.
Аз спойлера съм си го написала в темата за спойлери 🤣 И да явно са пуснали такова нещо, защото и аз бях втрещена, че го чух. Точно беше в края, даже май последно изречение. Не погледнах, но сигурно Мими е била до нея, може би тип догадка коя от 2-те ще е.

# 1 473
Много харесвам Алек засега, доста е естествен и изглежда като човек с който е лесно да се говори.

Христиана е мега селянка, надявам се да я изгонят защото направо не се понася. Очевидно е че е пияна нон стоп и много се надявам да не й позволяват да работи с деца. Какво могат да научат тези деца от този индивид.

Мисля че от жените най-добро впечатление правят Маги и Нани. Не знам защо всички се прехласват по Васка след като досега не е показала никакъв характер. Чист статист си е и също така си има корекции и не е натуралната красавица за която всички я смятат. По-добре е от повечето там, но като цяло са ги подбрали само да се гаврят с тях.

# 1 474
Този епизод показва що за просто животно е болшинството от българските жени. Оскотяването е навсякъде, лудия поглед, който никога не гледа мъжа в очите ( избягва се зрителния контакт, щот нали съм луда по цялата глава ) и при най-малката възможност напада яростно и с простотия и задоволство прогонва някой осмелил се нещастник.

Каста е бил в някое психо

На Силви трябва да и дадат орден за смелост. Не и е тук мястото.

# 1 475
Чета ви - Милена, та Милена...Само на мене ли ми се струва, че просто всички я съжаляваме  и това ѝ е на нея печелившата карта - ето ме, аз съм жертва, хайде вкупом да всички да ми видите крилата.
Аз пък не я харесвам. Физическите данни няма да коментирам, но забавения изказ и реакциите, някак ми е флегматична и това е.

Силви друго 20, как съчетава правото с Таро. Безброй пъти повтори как имала образование, нотариус ли е или има собствена кантора с работещи за нея адвокати?

# 1 476
В тоя епизод нищо не може да бие deep разговора на Теа с ергена:)))). Тя толкова вярваше, че го заинтригува и че минаха на друго ниво...Погледът на ергена, докато я слушаше, изобщо не може да се опише с думи, според мен...
Алек като цяло има много изразително лице...доста прозира какво мисли и чувства. Ако се направи поредица как гледа на моменти момите, ще падне голям смях...
Поне той като цяло е симпатичен, приятен и лек като комуникация. Някак слънчев, с положителна енергия...Евгени докато кажеше нещо изпод перчема голям зор беше...

# 1 477
  • Down south
В преден пост някой спомена, че част от участничките във формата, би трябвало да са си коригирали зъбите, преди да пристъпят към корекции в устните.
Много удачен коментар.
Може би дебелите устни някак крият криви зъби, но само на снимка и то при затворена уста.
По този повод, респект към русата дама, която се е решила на ортодонтска намеса.
Има много грозни коментарии относно "метала" в устата
и "загриженост" как ще се целува  Sunglasses

# 1 478
Йоана ми е чистокръвна Хелга от източната част на страната /в Берлин живея, та.../
Има немски външен вид, да. Едно 80% от жените в южната част на Германия изглеждаха така.

# 1 479
Не знам за вас, но аз си пускам "Есента на демона", че днес му е премиерата. Силви мацко, ти си малко като Миглена Ангелова - 4 развода. Веднъж нормално, втори път, случва се, ама четири... Та и твоята работа такава
Силви е имала 4 развода? Това не беше ли Мими?

# 1 480
  • София
Силви верно ли е успяла 4 пъти да се разведе?! Как така преди 30?
е нали мечтаеше да се задоми, да е добра домакиня...

# 1 481
  • тук и там
Мими е  с трите развода.Аз мисля че три бяха, не четири..От къде го измислихте,че Силви се е развеждала четири пъти?

# 1 482
Сега гледам епизода, много се смях на Барбара и Мими. Grinning

# 1 483
В преден пост някой спомена, че част от участничките във формата, би трябвало да са си коригирали зъбите, преди да пристъпят към корекции в устните.
Много удачен коментар.
Може би дебелите устни някак крият криви зъби, но само на снимка и то при затворена уста.
По този повод, респект към русата дама, която се е решила на ортодонтска намеса.
Има много грозни коментарии относно "метала" в устата
и "загриженост" как ще се целува  Sunglasses
Аз бях. Плюс това е нещо временно, което ще й реши проблема, учудвам се за реакциите на хората.. на мен ми изглежда гнусно да целуваш някого с надута и и приличаща на хемороидна уста.
Но прочетох какви ли не обиди за метала в устата й, и после се чудим защо някои прибягват до фасети и изпиляват здрави зъби, когато не са си оправили дори захапката...

Представете си Християна майка и вашето дете на бъде с нейното в един клас  ..

# 1 484
Не ме кефи Силви, като цяло хората, които сами се описват като нежни цветя, много добри и етц. Grinning

В този епизод музите са ми по-симпатични. Богините са големи флегми.

Общи условия

Активация на акаунт