ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 701
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Хайде и аз ще си споделя мнението за Силви.
Първо, предвид капацитета на имението и броя на момичетата, предполагам, че в стая за двама, настанени 6-7,едва ли има нещо подредено. И в Един за друг се вижда, че е доста разхвърляно, пък никой не са го обвинили, че е мърльо. За мен това обвинение може да се отнесе към повечето там, относно подредеността в стаите.
Колкото до банята, кой как е оставил, не сме видели, може и така да е, но пак да не забравяме - 20+ жени на две бани. Вчерашния епизод като гледам ги бяха почнали от обяд да ги обличат и гримират, то цял ден минава докато се изредят всички, а преди това и през банята трябва да минат.
Трето, чух в скандала снощи, реплика от рода на - "Ама ти видя ли я как си взе с ръка от чинията и я прибра в хладилника" или нещо подобно. В кадър дадоха по-рано как Силви яде кисело мляко с лъжица. Според мен в самия конфликт, впоследствие се преувеличиха нещата - яде с ръце и тн.
На коктейла тя като попита дали някой ще се премести с нея, добре, че Надежда ѝ каза -" Ама защо ще се местиш", та Силви се обърна и каза - "Не, няма да се преместя". Браво на Надежда, че ѝ го каза иначе Силви беше тръгнала да се мести. Аз не бих се преместила. Предния епизод имаше скандал тип - ти на мен ли ще ми казваш какво да правя, а на следващата вечер - я се премести, шуши груп седи тук. Да, бе, как ли пък не!

Според мен, Силви ги дразни с това, че е странна, има надменно излъчване, а същевременно според мен е неуверена в себе си и това е защитна реакция. Колко е мърла, не мога да кажа. Ок, Ивелина е потвърдила, хубаво, но пак, аз смятам, че едва ли е единствената там, която не си е измила чинията или какво и да е там. Просто тя ги дразни с други неща, някой беше писал по-нагоре, че е префърцунена и се фръцка, нещо такова и един вид - а бе тая какво се разхожда като кралица тука, ей сега ще я за'апа, тя не си вдигна чинията, взе си с ръка, ангелски карти мята, мърла, вещица и тн...

Според мен, ненамесването на "защитничките на синхрони" е условие на продукцията. Също така в целия този скандал, аз имам чувството, че продукцията има голяма доза участие. Въпросният момент с "мърла" не го видяхме, не го чухме, а само го преразказаха. Миналата година така с Мони и Теодора при подобен битов скандал, поне чухме трясъци и викове 😁
От цялата ситуация някои дами много се изложиха и от промото виждам, че ще продължават да се излагат. Не успяха да смачкат мърлата, да подвие опашка и да си отиде в стаята и ще продължат да търсят начин да изпъкнат, опитвайки се да потъпчат някой.

Накрая да допълня, че отново говори за неувереност, факта, че се жалваше на Алек, но определено вече гледам това предаване като сериал със сценарий, та и тук Р. Т. има намеса, според мен. Ако няма, Силви постъпи тъпичко - малко тип-Моля, госпожо...

# 1 591
  • София
За токчетата и аз не го разбрах , че тропа с тях, докато другите спят, а че си ги носела, дори и когато другите вече били супер неглиже.  А освен чиниите за друго никой не измъцка, от къде дойде това с бани, тоалетни и тн.
А за кюстендилската слива , Виктория още на втория ден я подхвана нея и шушито и Мими, с които явно е в една стая, че и е писнало да презкача разхвърляни и тн. вещи нявсякъде ... А да попитам Силвито има ли социали мрежи. Wink

# 1 592
  • В офиса
Eто това сега ми попадна: https://www.btv.bg/shows/the-bachelor/oshte/ivelina-georgieva-sl … nogo-sebe-si.html
И защо го слагам, Ивелина споделя, че Хриси й е подарила гривничка за спомен на тръгване и че всъщност са се сприятелили много, въпреки че в началото не й изглеждало, че е възможно. Та, ние можем да си пишем каква е Христиана, но явно наред с ролите и театъра, има и човешко лице. Такива мили жестове когато няма камери, мисля че говорят повече. Иначе консумираме само онова, което ни показват и мислим онова, което сценаристите и режисьорите искат да мислим.

# 1 593
Кой друг, ако не Ивелина, ще се опита да намери път към сърцето на Хриси? Жената е общувала с брутални престъпници. Много ясно, че и у една нещастна пиянка ще открие добрина. Въпросът е трябва ли да се дава поле за изява на октровено агресивни и зле възпитани хора в прайм тайма. Камо ли такова същество да си играе на психолог с децата на хората. А после нека си ходим на протести против насилието. За Миленка на всички ни е много мъчно. А тя е жертва на такива като Хриси. Дето инак хич не били толкоз лоши.

# 1 594
Защо да не сподели , че е жертва на психически тормоз. Защо трябва да се крие насилието?

Колкото и да е мърлячка, никой няма право така да я напада толкова грозно в национален ефир за това. Това е психически тормоз, на който са жертва всеки път различните, които са по-интровертирани и не се вписват с клюкарките. Не съм фен на Силви, обаче отношението към нея няма никакво извинение.

# 1 595
Кой друг, ако не Ивелина, ще се опита да намери път към сърцето на Хриси? Жената е общувала с брутални престъпници. Много ясно, че и у една нещастна пиянка ще открие добрина. Въпросът е трябва ли да се дава поле за изява на октровено агресивни и зле възпитани хора в прайм тайма. Камо ли такова същество да си играе на психолог с децата на хората. А после нека си ходим на протести против насилието. За Миленка на всички ни е много мъчно. А тя е жертва на такива като Хриси. Дето инак хич не били толкоз лоши.
Да не забравяме, че двете са колежки. 😁

# 1 596
Много ми се иска да спре да се пише за Милена, че буди съжаление. У мен, и надявам се у повечето хора, тя буди съчувствие и съпричастност.

Това е едно чисто момиче, което си носи товарите и се опитва да ги преработи. Поздравявам я за това, че е скочила толкова надълбоко и е решила да ни покаже себе си и хората като нея, които никак не са малко. Ако има някой, който наистина е извън зоната си на комфорт, то това е тя. И има голям смисъл да остане по-дълго на екран.

Не смятам, че търси любовта в това предаване, тя търси себе си и своята автентичност. И вярвам, че ще ги намери, предаването ще й помогне, защото ще получи много голяма и искрена подкрепа. Много ми хареса и реакцията на Алек към нея - с много нежност и емпатия.

Иначе вчерашната серия беше интересна, защото ни поставиха в близка до училищната среда: един тартор - грубиян, с дежурните клакьори около него, и две различни реакции на агресията: една, която си отстоява границите, и другата, която носи тежките последици от това, че не е успяла да ги постави и се е скрила дълбоко в себе си.

# 1 597
  • Вестерос
Разговорът с Милена беше единственото гледаемо от епизода снощи. Другото даже не ми се коментира...

# 1 598
  • В офиса
Да не забравяме, че двете са колежки. 😁
Каква реклама би имала Ивелина, ако подкрепи едно були? Според мен това е анти-реклама за психолог. Те не подкрепят насилието и булитата. И в това интервю споменава само нейното име (и на Теа), не ми изглежда като просто да е намерила път и добро, защото тя е намерила тези неща и у другите. Така де, не я защитавам Христиана, само показвам друга възможност, която всъщност прави образа й много по-интересен, ако приемем, че държанието й е машата на продукцията за разпалване на конфликти, нещо като ченге под прикритие. От тази перспектива сезонът започва да става малко по-интересен.

# 1 599
Идвам да кажа, че се сетих на кого ми прилича Барбара визуално - на Паолина Петракиева, беше мисис България (в по-младите ѝ години разбира се). С тъмни коси и двете са ми супер сходни.

# 1 600
Изгледах тая боза със зор. Отвратена съм!
Простакесата с глас на препушила и препила 60 годишна труженичка, е ясна. Обаче другите мишки, от тях съм в потрес, как стояха и се хилеха, като хиени, докато Сливта се хвърляше като побесняла кучка, с извинение към животните, и не се намесиха. А зад кадър Кристина и Маги се правеха на възмутени. Момента в който Силви помоли някой да седне с нея да не е сама и всички се напраиха на луди, е за мен един от най- грозните моменти в трите сезона!
Моля сценаристите да покажат сцената на Сашко, нека ги види колко пари чинят🤢

# 1 601
Да, иначе в синхроните благородните дами възмутени, а нападат Силвия като стадо ранено животно. Била вещица, имала лоша енергия...алоу на тези девойки яко им хлопат гайките! И Голямото пияно пиле с перата била тарторът на къщата, вярно ли? Наистина това е много грозен момент. Даже изповедта на Милена не ми е толкова силна, колкото тази сцена. Всъщност не разбрах Милена защо е пратена сред тези атеншън сийкъри, тигрици, манипулаторки и простакеси да си лекува раните, тя просто ще се разтвори в тази среда и ще изчезне....

# 1 602
И аз да дам моите 50 стотинки.  До вчера Силвия ми се губеше като образ, но вече ми е приятно застопорена като интересен характер.  Изобщо не поддаде на агресивната линия на пишман психоложката и устоя с гордо вдигната глава. Защото вече атаката бе подета от всички  мишкуващи зад Христиана, а това си е сериозен противник.  Може и да не е свръх подредена Силвия в битов план, но съпоставени двете с психоложката като визия, Силвия печели убедително. Христиана винаги ми изглежда с раздърпан, мърляв и непригледен външен вид.  Гротескните устни,  шаренията от татуировки, каруцарският изказ, безпардонното поведение ме навяват на любимата максима - ако нещо изглежда като патица, плува като патица и кряка като патица,значи наистина е патица. Та външните жокери на Христиана са ми напълно предостатъчно, за да приема, че всъщност тя е мърлата. Силвия пред нея стоеше като майсенска статуетка - чистичка, лъскава, спретната. Може и да носи манталитет на отличничката на класа и в живота, но е обрана, неагресивна, никакви излишни шумове в напрегната ситуация.   Виктория пък пумпал, щом    дружният залп не е насочен по нея, веднага минава угоднически на страната на вчерашния си враг. Довчера ми бе симпатична по някакъв неин си начин, но такъв човек е добре да бъде държан по далече. Не става за приятел. Валерия и Барбара са ми откровено противни вече.

# 1 603
За Милена, много и симпатизирам, но наистина, не е ли минало прекалено много време от училищните ѝ години, за да забрави/преодолее тези обиди. Като възрастен не преценява ли, че децата не са достатъчно зрели, та да може да им прости това?
Милена каза, че е страдала от тежка форма на анорексия. Това е нещо ужасяващо и много момичета наистина губят живота си в следствие на това заболяване. Самата тя каза, че три пъти е била близо до смъртта. Училищните истории са една от причините, освен семейната среда, които са я довели до това критично състояние, затова и се споменават, те не са основното.

# 1 604
Толкова ми стана жал за Милена. Къде е тръгнала тази деликатна жена в това просташко шоу?

Общи условия

Активация на акаунт