ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 690
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 770
Интелигентната жена обикновено се характеризира с ерудираност, образование, култура, широки интереси и емоционална зрялост. Като изключим част от определенията, за които е нужно диалог, без да защитавам някого или да давам приоритет, само Моника до момента ги е показала. Та е нормално, да не е забелeжина на фона на дивите кресли - селянки (по поведение, не по произход).
Разбира се, никога не е късно да станеш за резил.

# 1 771
Интелигентната жена обикновено се характеризира с ерудираност, образование, култура, широки интереси и емоционална зрялост. Като изключим част от определенията, за които е нужно диалог, без да защитавам някого или да давам приоритет, само Моника до момента ги е показала. Та е нормално, да не е забелeжина на фона на дивите кресли - селянки (по поведение, не по произход).
Разбира се, никога не е късно да станеш за резил.
Моника, ти ли си?
Това, че не си прост, не значи, че си интелигентен. Не сме видели нищо от Моника, че да ѝ приписваме такива суперлативи.
Има много момичета, които показват смирено поведение. Даже реално по-лесно е да преброиш шумните кокошки - Виктория, Христиана, Валерия, Барбара, Мери и да кажем Теа. Останалите се държат на ниво.

Не вярвам аз на историята, че Алек е бил с приятелка през цялото време по най-елементарната причина - ако е бил обвързан, защо продуцентите ще изберат него, а не необвързан мъж? С нищо не ми е толкова специален, че да решат да му прежалят връзката, за да влезе.
Виктор е по-атрактивен като модел и бивше гадже на топ мацка, а и беше първи сезон и им трябваше някой съвсем отчаян за слава, така че разбирам защо го замазаха. Но за Алек няма причина.
Ако се е случило така, че след предаването се е събрал с бившата си, това е друга история.

# 1 772
Трябваше да отида на първа страница и видя коя е Моника. Явно мъжете са по-наблюдателни Bowtie

Много скорпионки тази година Simple Smile

# 1 773
Мен тази Криси ме влудява повече от Христиана. Има някаква обърната джука надолу и странна физиономия. А монотонният й говор не мога да го слушам просто, няма грам интонация и емоция.
Втора по неприятност е Христиана, наистина е простакеса. Може да е права за много неща, които казва,но начинът, по който ги казва, разваля цялата работа. Крещи, натраплива е, с пресипнал глас, просто непоносима. Ако имаше малко багаж, щеше да отиде до Силви и да й каже на 4 очи да мие след себе си, а не да прави панаир и да обира овации от останалите кокошки.
Киара има много интересно излъчване. Като от някой американски Барби филм ми е, само ако не беше тая уста, щеше да е супер.

Самият ерген ми харесва, а от промото не го одобрих. Изглежда лек и приятен като комуникация, не натоварващ като Генчо , сякаш стъпваш по тънък лед около него.

# 1 774
Аз написах, че искам да видя повече от Моника и образът и  да бъде разгърнат, а не че тя е ерудирана и тн. За сега, нейният образ стои някак в сянка и такива заключения не могат да бъдат правени преди да си отвори устата и да видим как се държи.
Но е факт, че поведението и, от чисто body language е доста обрано и добро.

Последна редакция: нд, 03 мар 2024, 16:25 от BlackCat12

# 1 775
Какво мислите за разкритието,че Магдалена е близка с продуцента

# 1 776
Пълна измислица. Преди много години била на едно светско събитие и там бил и Тушев. Това значи ли, че са си близки? Не. Магдалена отдавна е публична личност, нормално е да се е засичала с повечето хора в българския шоубизнес.

# 1 777
Минчев продуцент ли е?

# 1 778
  • Варна
Теа ми е едно към едно Мис Пиги!

# 1 779
Момичета,дайте моля линк към дългото промо,което пуснаха преди да започне сезонът. ❣️

# 1 780
Минчев продуцент ли е?
Продуцентът е отзад.

# 1 781
Минчев продуцент ли е?
Продуцентът е отзад.
Били са в едно заведение. Може дори да са били на отделни маси. От снимката не изглежда да са в обща компания.

ако някой го снимат в заведение с човек зад него, няма никаква гаранция, че се познават, камо ли че са близки.

# 1 782
Май човекът със спойлерите от другата тема твърди, че се познават и са си били близки по време на снимките (по спомен).

# 1 783
Момичета,дайте моля линк към дългото промо,което пуснаха преди да започне сезонът. ❣️
https://www.facebook.com/ergenat.btv/videos/1624807284995086
Заповядай.

# 1 784
Май човекът със спойлерите от другата тема твърди, че се познават и са си били близки по време на снимките (по спомен).
Не знам дали говорим за един и същи потребител, а и влязох в профила му да видя коментара, и е изтрит. Но аз имам спомен, че беше казал точно обратното: че като са били на едно и също място, не значи че са приятели (той го каза доста по-назидателно към другите потребители, затова и коментарът е изтрит).

Общи условия

Активация на акаунт