ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 814
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 755
Прочетох в нета, че Алек си имал сериозно гадже  преди влизането си както и след него. Висока, руса, около 30 г с дете, но не е от ергенките. Казва го работещ в заведение където те редавно ходели. И че навън бил съвсем различен, изобщо не се усмихвал, много сериозен бил. Ако е вярно за гаджето не трябва ли да ги глобят? Това си е измама.

# 1 756
Има тема за спойлери.
Колко да го глобят… колкото Витя 😂

# 1 757
Този "спойлер" тръгна от един коментар под видео на Комедито. Даже аз и една друга потребителка го споделихме в една от двете теми (не помня вече коя).
Ето го:
Скрит текст:

# 1 758
  • Варна
Ммм не, не вярвам да не се усмихва в реалния живот, личи му, че е усмихнат и приветлив.

# 1 759
  • София
Какви са им условията на живот в къщата? По колко са в стая, имат ли режим и задължения? Как протича денят, извън това, което ни прожектират?

# 1 760
Ами те половината навън си имат "гадже". Виктор го разкрихме, че е имал приятелка месеци преди да започне предаването. Даже тя имаше клип, в който се виждаше жилището му може би месец преди да стартират снимките. Капитонова е ясно, че беше през цялото време обвързана. Шермин твърди, че се била скарала с "приятеля" си и заради това се била записала да участва.

# 1 761
И като са всички "обвързани" чий го дирят в това предаване?
З месеца разтушка на Родос ли?

# 1 762
Да добият популярност , то тяхното не е почивка.

# 1 763
Аз на тия “спойлери” не вярвам, защото както знаем от вече 2 сезона, най-тегавата част за участниците (главните) е, че до края на май поне не трябва да афишират връзка, независимо дали с друг човек или с участничка.

# 1 764
Ергенът е развлекателно шоу, а участниците са там за популярност.  Лично аз не виждам как може човек да се влюби при тия условия, под “дулата” на толкова камери и спазвайки режисиран сценарий.

# 1 765
Момичетата имат повече пластмаса в лицата си, отколкото има в Тихият океан.
А какво е мнението Ви за Моника, първоначално изглежда ледена и злобна, но цялостното и поведение е на интелигентен човек.

# 1 766
За Моника - не съм видяла влизането й, но изглежда зряла и уравновесена, поне все още не е дала повод за противното. Хубава жена е по моите разбирания, с хубави скули и без напрапчиви корекции.

# 1 767
  • София
Ергенът е развлекателно шоу, а участниците са там за популярност.  Лично аз не виждам как може човек да се влюби при тия условия, под “дулата” на толкова камери и спазвайки режисиран сценарий.
Или пък гледайки как другия мляска още 10-20 Grinning

# 1 768
Появяването на Моника беше като изчезването на Пам - от нийде нищо и изведнъж има човек/няма човек. Чак отворих да се информирам има ли такова лице сред момите. Имало, от Перник било. Устните и са правени, но изглеждат добре. Иначе хубавка, ама до тук незабележима. То в този сезон, ако не си торпила, трудно те забелязват, де.

# 1 769
Пам я бях забелязала, сега потърсих коя е Моника и абсолютно нищо не ми "говори" лицето, което виждам. Давали ли са я изобщо? Уж пробвам да гледам тази година  🙄

Общи условия

Активация на акаунт