Дами, какво правите, ако гаджето ви има ниско либидото?

• 5 039
  • 98
  •   1
Отговори
Приятеля ми има ниско либидо и полудявам понякога Simple Smile

Правим секс веднъж на 3-4-5 дни, като секса е един път, в рамките на 10тина минути, без foreplay и такива неща. Той свършва и приключваме, защото не му се занимава повече. Темата е дискутирана, той милия съжалява, че е така, но казва че по принцип не бил особено сексуален.

Не иска да си направи изследвания на хормони, не иска да пие нищо, казва че всичко му е наред, просто така е било винаги. Преди мен беше девствен.

Замислям се на моменти да си намеря някой само за секс от време на време, колкото да ми минава напрежението.

# 1
Мързелив е. И до доста. И грам не му пука за теб. Simple Smile

# 2
Зарежи го.

# 3
ще го сменя - нека е щастлив с някоя друга, която е със съответното му либидо

Последна редакция: ср, 02 окт 2024, 20:09 от bubanka

# 4
Мързелив е. И до доста. И грам не му пука за теб. Simple Smile

Стига ся :Д , пука му, щото като не ми е комфортно нещо, гледа да ми угоди. А и се опитва да се старае в секса де, просто не му се отдава

# 5
Ако му пукаше, щеше да си пусне едни изследвания или сексът нямаше да приключва с неговия оргазъм - има много начини да задоволиш една жена. Малко е егоист.

Иначе когато двама души във връзка са с различно либидо, но искат да останат заедно, освен компромис друго решение няма. Недей да тъчеш на два стана обаче.

# 6
Ако му пукаше, щеше да си пусне едни изследвания или сексът нямаше да приключва с неговия оргазъм - има много начини да задоволиш една жена. Малко е егоист.

Иначе когато двама души във връзка са с различно либидо, но искат да останат заедно, освен компромис друго решение няма. Недей да тъчеш на два стана обаче.

Знам ли, така ми изглежда по-лесно сякаш. (За становете) . Има една поговорка - хем агнето цяло, хем вълкът сит. Смисъл, оригиналната ми идея, като влиза във връзка, не беше да тръгна в такава посока, просто са... нужди.

# 7
АКо искаш сподели или на себе си отговори иначе как са ви отношенията извън секса, какво те задържа с него? Сексът и интимността са си важни и сплотяват каквото и да говорим.

# 8
  • По света и у нас
Сменяй го, по-зле ще става. Не се майтапя.

# 9
АКо искаш сподели или на себе си отговори иначе как са ви отношенията извън секса, какво те задържа с него? Сексът и интимността са си важни и сплотяват каквото и да говорим.

О, благодаря, че попита. Ами, сложно е, то лесно няма в отношенията. Крепи ме това, че не бива човек лесно да зарязва партньора, крепи ме, че е първия, който срещам със сериозни намерения за бъдеще заедно. На 25 съм, до преди това само някакви лигльовци срещах. Също и че е душичка. Миличък е, както казах, не вика, не се кара, не обижда, помага ми в домакинството с някои неща. Само дето е огромен инат и тънкообиден. Това е само, дето ме тормози - секса.

# 10
Приятеля ми има ниско либидо и полудявам понякога Simple Smile

Правим секс веднъж на 3-4-5 дни, като секса е един път, в рамките на 10тина минути, без foreplay и такива неща. Той свършва и приключваме, защото не му се занимава повече. Темата е дискутирана, той милия съжалява, че е така, но казва че по принцип не бил особено сексуален.

Не иска да си направи изследвания на хормони, не иска да пие нищо, казва че всичко му е наред, просто така е било винаги. Преди мен беше девствен.

Замислям се на моменти да си намеря някой само за секс от време на време, колкото да ми минава напрежението.
Зарежи го.
Егоист пълен.
Ще става и по зле.
Той дори ти казва че не му пука и не се старае.
Също така е грозно да изневеряваш.
Бъди честна.

# 11
  • По света и у нас
Скъпа, сериозно ще съжаляваш един ден че си дала шанс на една миловидна скарида която не се интересува от теб а само как да те ползва за негово удобство. Бий му шута и намери сексуален мъж - там можеш да контролираш положението наистина.

# 12

О, благодаря, че попита. Ами, сложно е, то лесно няма в отношенията. Крепи ме това, че не бива човек лесно да зарязва партньора, крепи ме, че е първия, който срещам със сериозни намерения за бъдеще заедно. На 25 съм, до преди това само някакви лигльовци срещах. Също и че е душичка. Миличък е, както казах, не вика, не се кара, не обижда, помага ми в домакинството с някои неща. Само дето е огромен инат и тънкообиден. Това е само, дето ме тормози - секса.

Да не е рак? 😁
Тези неща с времето ще те дразнят, вместо да са +, душичка, грижовен и т.н., щото куцането в секса прави нещата с много лелешка енергия и няма нищо мъжко в това.
И да, като не може да изкара повече от 10 мин има и други начини. Бе, много ми е мекотелско.

# 13
Ако си намерила вече втори - за какво ти е разрешение от БГмама?
То, верно, че има поговорката за агнето и вълка, но има и за двата стола и земята.

Нечистоплътно ми се струва да правиш секс с двама едновременно, за морала се отнася с по-голяма сила.

# 14
Може да има ниско либидо, ама е тотален егоист.
Това което трябва да направиш е да спреш секс ти да правиш с него.
Ако иска свирки или каквото и да е било, любезно отказваш.
Казваш, че и твоето либидо е спаднало и нямаш грам желание само ти да доставяш удоволствие, а след всеки секс да си незадоволена. Защо да започваш всеки път секс, след който се чувстваш още по-зле. Така му  кажи.
Кажи му да си врътне една сам.
Ако иска все пак да имате връзка може да го информираш, да избира. Или да се постарае в леголото или да се разделяте. Пък ако пак се запъва го питай дали го устройва да си намериш любовник.

Общи условия

Активация на акаунт