Дами, какво правите, ако гаджето ви има ниско либидото?

• 5 541
  • 98
  •   1
Отговори
# 30
Натали96, предприех раздяла защото не можех да си представям да му изневерявам докато съм омъжена за него. Не бих могла да живея със себе си знаейки какво му причинявам (на мен са изневерявали, никога не бих искала друг да се чувства така).

# 31
Пращам го при акупунктуристка. Нямам гадже, но така процедирам, принципно.
😀

# 32
В началото темата беше скучна и еднообразна. Към втора страница вече самотните майки мъжемелачки вече успешно са насъскали дамата в правилната посока, виждам. Пък тя горката като няма грам характер и е опряла до бг-мамосване...жалка картинка. Нямам търпение да прелистя към трета след малко, де.
За да не е спам - нищо не пречи да ти тегли 5 пъти по едно мъдо и ей ти час клатене. Ако стоиш като морска звезда кво няма да му се отще след десетата минута...

# 33
Ми намери се някой, който да ти дава от всичко по много. Само да кажа,че и на двойките с много високо либидо не ни е лесно. JoyА ти сега ли се усети, че не му се отдава сексът ?

# 34
В началото темата беше скучна и еднообразна. Към втора страница вече самотните майки мъжемелачки вече успешно са насъскали дамата в правилната посока, виждам. Пък тя горката като няма грам характер и е опряла до бг-мамосване...жалка картинка. Нямам търпение да прелистя към трета след малко, де.
За да не е спам - нищо не пречи да ти тегли 5 пъти по едно мъдо и ей ти час клатене. Ако стоиш като морска звезда кво няма да му се отще след десетата минута...

Е, стоя, ако не ме разпалят. Ако ми знае фетишите и знае къде да натисне, си ставам бая мръсница. 😁 но той не споделя тези фетиши.

В началото си давах зор, после спрях, щото вече не можех да се възбуждам все сама

Преди да тръгнем, не подозирах, че няма толкова сексуален интерес като цяло

# 35
Как си 96 и си на 25?

Иначе, купи му попърс. Секс играчи. Знам ли.

# 36
Секс на 3-4-5 дни не е няма интерес и не е ниско либидо, а нещо напълно нормално. На него му е идеално, той удоволствието си го има, нямате го вие. Това е егоизъм, който впоследствие, ако станете семейство, ще е и към детето. Това как ще го изтърпите? Ниски са ви летвите, много. Малко ми помага в домакинството и не ме бие. Човекът не го е грижа за вас, ако ви обичаше наистина, щеше да е друг в леглото и щеше да му изчезне егоизмът. Проблемът е не във, а извън леглото.

# 37
Не мисля, че е егоизъм. Такъв си е по природа. Ако беше плешив или нисък щяхте ли да кажете, че е егоист, понеже не иска да си пусне коса и да порасне?  Даже и да може да стисне зъби, това живот ли е - после цял живот да стиска зъби за да задоволява жена си??? Абсурдно е това обвиняване. Според мен просто не си пасват и да се разделят навреме, докато няма да има последици.
Изобщо това с егоизма и насилването е някакъв странен патент на бгмама. И то все мъжът е виновен - ако е неактивен, да се насили, егоист такъв. Ако е прекалено активен - да си сдържа похотта и да я остави на мира, егоист такъв Simple Smile

Ама и недоволната съфорумка "няма топки" да го напусне, щото не била хубава, не знаела дали ще си намери друг... Ама има планове за любовник??? Малко ми е нелогична темата.

# 38
Момиче, послушай жените с опит и не се занимавай със загубеняци.
С един такъв си похабих младостта, а сега осъзнавам колко много възможности съм имала за хубави изживявания.
Това време никога няма да се върне, тези шансове никога няма да се върнат.
Времето ти е най- ценният ти ресурс, не го хаби с мъже, които не стават.

# 39
  • София
Въобще не бих се хванала с такъв.

# 40
Сипи му някаква отвара в супата.

# 41
Аз нe виждам защо човекът да се променя, на него си му е идеално. Тия с високото либидо са по-зле, трябва да търсят всеки ден секс и не могат да се съсредоточат върху нищо друго Simple Smile Той защо да предприема мерки, да пие нещо си  и да си разръчква организма, като за него си е добре. Аз ако бях мъж и се сещах за секс един-два пъти седмично, пръста си нямаше да мръдна да развалям тоя рахат. И човекът така - ще си намери жена, с която ще прави секс два пъти седмично и ще си пеят.

Ти, обаче, щом си с по-високо либидо, имаш фетиши и  си падаш бая мръсница, трябва да си търсиш и такъв партньор. Доколкото виждам наоколо, повечето хора се определят като  сексуално ненаситни, така че не би трябвало да имаш проблем, а дори и да имаш някакви комплекси за здраве или външност,  сексуалната ти готовност би трябвало да е мощен магнит за срещуположния пол (и не само).

Последна редакция: чт, 03 окт 2024, 12:13 от Iris04

# 42
Ще си намери жена, с която ще прави секс два пъти седмично и ще си пеят.

Абе аз като чета други теми имам чувството, че за прекалено много двойки, даже и млади такива, секс два пъти в седмицата се смята за активен полов живот, че даже и за непостижима мечта Wink Да не говорим за 40-50-60 годишните.

# 43
  • София
Старата школа сме съвсем друга песен, моля, моля.

Между другото - на пазара е пълно с хранителни добавки за мъжка потентност.

# 44
  • Поморие
Според мен на 3-4 дни е нормално, но всеки има различна нагласа.

Общи условия

Активация на акаунт