ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 824
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 740
На мен малко ми се губи драмата с Милена. Гледам епизодите разсеяно и заспивам около средата 😃 Не знам какви толкова проблеми има, защо плаче, за какво я съжаляват, какви терапевти… мои си проблем, ама нищо нередно не виждам в жената.

# 1 741
Не е само съжаление, хората я харесват.

# 1 742
Днес се сетих Наум на кого ми прилича, затова ви нося едно малко колажче за настроение:

# 1 743
И аз съм 46 килограма и не си представям да вдигна 30 килограма тежест.

Колкото до Милена - тормозът явно е бил жесток. Във визитка каза, че момче е подпалило косата ѝ. Според мен тормозът е продължил и след това. Майка ѝ също не звучи подкрепяща. Резултатът е налице.

# 1 744
Според мен пък Милена си прави т.н. "Exposure therapy" - тоест нарочно се поставя в ситуация, която предизвиква силни негативни емоции, с цел да се конфронтира челно и да се справи с тях. Това е много популярен съвременен метод в психотерапията. Обстановката вътре в предаването определено наподобява гимназия с група наперени популярни момичета, които тормозят "смотаните". А и не мисля, че предизвиква само съжаление, доста коментари в социалните мрежи я подкрепят и съчувстват.

# 1 745
Очевидно е, че Милена все още има психични проблеми. Изобщо мястото й не е тук. То верно това имение е като в психиатрия, ама е наивно да мисли, че престоя й там, ще е лекуваща терапия за нея. Ще я използват и захвърлят като носна кърпичка и съществува риск за 4 или 5-ти път да стигне края. Жалко, че е нямало кой да я спре, да влезе във формата.

# 1 746
Като не са готови за позитивите и негативите от известността, защо се записват? Да използваш епитети по адрес на зрителите е същото толкова грозно, колкото хейта, от който се оплаква.

Скрит текст:
Нищо кой знае какво не е казала. Реално си пролича, че не тренира с тежести още по начина, по който захващаше лоста. Затова се изненадах, че не са избрали Надежда за тази дисциплина.
Това е доста често срещано - хората от дивана да плюят хората, които спортуват, за това как са се справили в някаква дисциплина, която не е тяхната...

# 1 747
Проблемът не е, че не може, проблемът е че тя сама се предложи като най-спортна, пък после “ама аз не разбрах, че това имат предвид под вдигане на тежести”, “ама аз съм 46 кила”. Да беше оставила някой друг тогава.

# 1 748
Игрите не бяха честни изначално. Първо нямаше точно регламентирани правила за участие, изключващи травми. Имам предвид блъскането с мечетата. По-възрастните единодушно приеха да бъдат внимателни, за да не наранят някого. Младите не отвърнаха на феър плея, а задумкаха като луди каките.
Второ, изправиха професионални спортистки срещу  жени, спортуващи за удоволствие. Габриела беше като бойна машина, тя плува във свои води, нормално беше да не даде шанс на никого. Професионална боркиня срещу нормална жена също. Е, как да победи втората, колкото и да се е упражнявала във фитнеса?!
От младите има доста бабанки с яки фигури. И предвид факта , че те не влизат в игра за спорта, а да мачкат, победите им бяха в кърпа вързани. По-възрастните са с по-грацилни тела, нямат килограми, нямат мускули, тренирани в борби .
Всичко беше направено за сеир.

# 1 749
Напълно съм съгласна с Прокси.
При водната топка дори нямаше нужда да правят отбор. Габриела плувкинята сама си спечели играта без проблем. Борбата между Барбалено и Мими дори няма какво да се коментира,но поне се спуках от смях.
А това с 26 обиколки беше безумно. Не знам как го измислиха ама беше прекалено.
Не знам тези момичета защо си мислят,че ще са вечно на 20+ и така са си повярвали. Макар и на 20+ масово изглеждат на 35+. Скандални са.

# 1 750
Анорексията Е психическо заболяване, от което човек до края на живота си е застрашен, дори и да я е сложил под контрол. Получава се най-често при жертви на тормоз и хора с ниско самочувствие. Рискови фактори могат да бъдат уязвимата самооценка, усещане за претовареност и емоционалният стрес. Погрешната представа, че поне собственото тяло е под контрол, може да доведе до опасни заблуди. Жертвите на злоупотреба са особено изложени на риск в тази област.
Пряката среда играе решаваща роля. От значение може да бъде справянето с разочарования, фрустрация или проблеми, свързани с близостта/липсата на любов от близките.
абсолютно!! Милена сама споделя, че е била 3пъти на прага на смъртта.

Психологът на предаването трябва да си скъса дипломата, щом е допуснал да постави такъв човек в силно стресова среда на неспане, неядене, 7 жени да спят в стая на походни легла и тн.

Дори и да е дала заявка на интервюто, че влиза с терапевтична цел, пак не е ОК, понеже такава терапия се прави в контролирана среда, а не някаква псевдо психоложка, която е избрала 30 момичета да си мисли, че ще осигурят безопасна среда за психически лабилна жена сред 30 други жадни за слава жени. Без да се знае какво става, когато няма камери.

# 1 751
  • гр.Пловдив
То изобщо има ли психолог в предаването,че мен лично дълбоко ме съмнява ?

# 1 752
Ако има психолог, то той не е там за да помага на момичетата да излизат от кризи, а точно обратното, провокира ги, надъхва ги да влизат в конфликт. Все пак не забравяйте, кой му плаща на този психолог! А както всички знаем, който плаща, той поръчва музиката.

# 1 753
  • Down south
Цитат
То изобщо има ли психолог в предаването,че мен лично дълбоко ме съмнява ?
Има, даже две Joy

Не се вживявайте повече от необходимото, все пак имайте предвид, че има сценарий и режисура.
Драгите зрители есе някак трябва да бъдат привлечени И задържани.

# 1 754
  • София
Изгледах двата епизода. 😊

Нещо нивото този сезон ми се струва не особено високо... Като съдържание имам предвид. Но разбира се още е рано. А може и да омръзва вече, не знам. Реално трета година едно и също, а каста този сезон ми се вижда слабичък...

Не знам откъде този ентусиазъм в Алек, ама човека сякаш е попаднал в Страната на чудесата и граби с пълни шепи от чудатите създания, които среща... Поне се забавлява човека. Всичко е супер, всяка една е супер и той е много КЕФ...

Срещата с Екатерина беше много вяла. Тя горката на няколко пъти да заспи. Или си е такава, или наистина там спят по 2, 3 часа макс. Е, как после да искат съдържание... Това е безумие просто.
Но не мога да отрека, че Катето е мило девойче и явно далече ще стигне. Все пак първата среща този сезон е нейна. И явно се е подготвила за сезона, защото е изненадала ергена с писмо...
Мхм, всичките индивидуални срещи този сезон ли ще са два дена? Дано не, че е скучно. Особено когато не върви приказката, а няма и химия... А то не бяха хеликоптер, президентска стая, пиршества, капсули на времето...
Предните двама ергени изглеждат бедни като църковни мишки в сравнение с този... 😀😉

Истински горещите срещи бяха с Нани и Маги. С Маги имаше и целувка на диванчето. Трета целувка този сезон и втора истинска. След Катя в морето. Онова с Вал не го броя аз.
Алек чувствал нещо свръхестествено, когато бил с Магда...
НО, от това което видях с Надежда (или просто Нани), сякаш с нея си отива повече, поне визуално. Нани е изключително красива и стилна жена. Не че Маги не е. И двете са ми ТОП!

И о, 'изненада' на церемонията на розата:
първа роза за Маги и втора за Нани. 🙄

Не съм изненадан от отпадането на Мартина (надкаста с нея беше негледаем) и Шермин (да си ходи шантонерката при другия Алек, 'Монополито'). Донякъде, но само леко съм изненадан от отпадането на ''пожарникарката''

Ергенските олимпийски игри бяха тотал щета и огромна загуба на телевизионно време. И как може да дават 1 час тези безумия не знам. Поне да имаше някаква интрига, а те ми пуснали профи боркиня и плувкиня срещу обикновени момичета.
Кой кретен ги пише тези неща???
Поне изплакнах очи с тялото на Валерия...

И моят топ 5 е като този на Туджаров. Ама дано има изненади, че иначе този сезон ми идва прекалено предвидим... Та под топ 5 имам предвид: Маги, Нани, Васка, Вал и Катето. Може би все пак една от тези ще изгърми по-рано, но ще видим... Потенциалните изненади са Надя, Мария и кой друг? Теа? Киара? Йоана? Ще видим, рано е още.

Като споменах за Васка. Таман щях да се възмутя, че изобщо не я дават и хоп в последния епизод имаше не малко от нея. Засега обаче сякаш остава малко в сянка.

Габриела му била като от комикс на Алек... 😁

Двете сестри докога ще пазят тайната? Взе да става досадно... И колкото повече протакат, толкова по-зле за тях и шансовете им пред Алек.

Много тежко ми стана след чутото и видяното от Милена. Тази жена има силна виртуална прегръдка и от мен.

'Мърла' ли е Силви? Когато толкова много жени го казват, явно има нещо вярно, но дори и да е така, не е това начина, да се напада човек по такъв начин. Кюстендилската пиянка когато и да я изгонят все ще е късно.
Силви обаче как пък не трепна. Юрист батко. Те това да ти е адвокат, хаха 😉

И на церемонията на розата пак първа роза за Маги?! Втора поредна вечер получава първата роза.
Васка за втори път получава втора роза, което също е показателно.
За Нади едва... трета роза... И тя си е почти абонирана за първите рози.
Без изненади от отпадането на Ивелина.

Общи условия

Активация на акаунт