ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 846
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 680
От всички момичета, които са в "Ергенът" имам чувството, че само Милена е дошла да направи нещо по-възвишено за себе си. Тя вероятно не разчита на победа, но тя е отишла там, за да преодолее себе си (притеснението, страховете) и да подобри самочувствието си.
Всички други са там не заради красивия ерген, а за да станат инфлуенсърки.
Не че нещо, но идеята на предаването е да са там за ергена.
Няма смисъл, ако се окаже обвързан като Виктор или нарцис като Евгени. По-здравословно за тях е да не са там за него.

Пантерите не трябва ли да са по-големите?

# 1 681
  • София
Милена е в предаването заради себе си, както и останалите участнички. Чест й прави, че не говори за любов и семейство с Алек.  Надявам се участието й да й помогне да се сдобие с увереност, с приятели, да изпълни свои мечти, да развие бизнес с парфюмите си. Не вярвам продукцията да има благородни намерения към нея. Ако беше така, нямаше да я изтипосат в онази нелепа червена рокля и да й правят тези прически. Мисля, че момичетата ще се държат добре с нея не благодарение на продукцията, а на самите себе си. Поне така ми се иска да бъде.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 13:34 от Prizma

# 1 682
Милена е с наранена психика, но не е психично болна. Изгледах цялата и среща и разказа за годините тормоз. Учудващо е, че не се озлобила, а е останала чиста. Това поне излъчва. Не мисля, че някой от участничките ще и посегне вербално, надявам се да не ставаме свидетели на такива гледки. Тя, така или иначе не ги застрашава. Надявам се да постигне това, за което е влязла. Не знам кой ги гримира, но нейният е ужасен и я състарява. С умело направен ще изглежда много добре. Болезнено слаба е, заради анорексията и това допълнително придава на вида и нездравословност. Роклите също са ужасно подбрани. И ако не се гласят сами тези момичета, това означава, че умишлено я загрозяват, а тя не е грозна и има фино излъчване. Много интелигентна жена, искрено съжалявам, че живота и е поднесъл това. При други обстоятелства нямаше да е в това тъпо предаване.

# 1 683
Не знам защо, но имам някакво предчувствие, че изведнъж Милена ще"разцъфне".Може в сценария да е заложено да я преобразят в красив лебед. На мен си ми харесва и така. Другите моми може и да са хубави, но душата им е черна.

# 1 684
Чета че мома Х била в шоуто заради парфюмите си, друга заради инфлуенсърството, ергенът заради бизнеса...и къде е любовта? Отново е опорочено цялата идея на предаването, изкривена, изместена толкова встрани, че вече няма нищо общо с оригиналното такова.
Само заглавието е същото.
Другото е подменено тотално.

# 1 685
Милена няма да разцъфне в предаването, защото сценаристите и актьорите са слабички. Но се надявам да усети подкрепа навън и да намери пътя си. Да, не е психично болна и е много приятна интересна жена. Честно казано и Зори Джо можеше да е интересна, но не видяхме много от нея. Че тя Александра не беше по-умна от Зори, че и беше самозванка, нямаше дипломи.

# 1 686
  • София
На мен ми се струва, че сами се "оправят" за коктейлите - грим и прически. На някои много им личи. Теа все си прави тези лястовички, последната прическа на Милена също си беше в някакъв неин стил. Други изглеждат без абсолютно никакъв грим и с пуснати или просто вързани коси.

# 1 687
Сами се гримират.
Нали Шармин беше ядосана че не си намерила гримовете и беше почти без грим по тази причина.

# 1 688
  • Street of Dreams
Анорексията Е психическо заболяване, от което човек до края на живота си е застрашен, дори и да я е сложил под контрол. Получава се най-често при жертви на тормоз и хора с ниско самочувствие. Рискови фактори могат да бъдат уязвимата самооценка, усещане за претовареност и емоционалният стрес. Погрешната представа, че поне собственото тяло е под контрол, може да доведе до опасни заблуди. Жертвите на злоупотреба са особено изложени на риск в тази област.
Пряката среда играе решаваща роля. От значение може да бъде справянето с разочарования, фрустрация или проблеми, свързани с близостта/липсата на любов от близките.

# 1 689
Докато разглеждах инстаграм профила на Милена, видях че коафьорът Ивайло Колев е харесал някои от снимките и й е честитил Баба Марта. Нищо чудно след излизането й да я видим разкрасена от него и от гримьорите, с които работи (както направи и с Дебора от Стара Загора).

# 1 690
Хубаво е да се говори за проблемите, да се дава гласност.
И все пак, всеки има проблеми, много хора са били обиждани, поради различни причини.
Не е нормално 30 години по-късно да плачеш, че са те бъзикали заради нос, зъби, вежди.
И мен са ме. И много други. Животът продължава. Трябва и явно още психологична помощ, съчувствам й, но не й е мястото в Ергена.

Много ми хареса Силви, умна, красива, нежна. Нека такива момичета са пример за младите девойки, които гледат.

# 1 691
Виждам как доста хора ги гъделичка идеята да видят как "грозното" пате се превръща в лебед, но самата Милена каза, че външното не е толкова важно. За мен влизането и в такова шоу е "отчаян" ход на човек, който няма какво да губи. Човек, който както каза живее 4-ти живот и се е сблъскал с най-страшното какво може да изгуби в това предаване? Дали такъв човек ще се срине от това, че не е получил роза и че не е избраният? Дали човек минал през такава жестока реалност може да отглежда в главата си илюзии? Не мисля.

# 1 692
Наскоро тази Кристина май се казва, дето била позната с Капитонова, беше тагнала някъде фризьорката в коментарите под една от снимките.

Сега изгледах пак дългото промо. Еми излизането на Сливата няма да промени нищо като гледам, злобата си е водеща сила в този сезон. Къскокраката "сценаристка" замерва Милена с възглавница, казва на Екатерина "Ще те разплача и цяла вечер няма да спреш да ревеш" и т.н.

# 1 693
Човек трябва да има реална самооценка, влизайки в такова предаване. Някои от участничките нямат.
Вас не ви ли било срам да влезете там? Да ви обсъжда цяла България дали ви е дълъг носът, гаден гласът, дали имате корем или пък жълти зъби?? Защото хората са лоши, критични, казват си "Да не е ходила в Ергенът, като не иска да я обсъждаме".
Не може да си зряла жена на 44 и да очакваш 28 годишен ерген да те избере, пред останалите тунинговани мацки.

# 1 694
  • София
Какви дами, какво чудо е това...

Общи условия

Активация на акаунт