ЕРГЕНЪТ 🫅- Сезон 3️⃣ - Тема 1️⃣!

• 112 671
  • 2 006
  •   1
Отговори
# 1 815
Винаги съм се смятала за много широкоскроена , но чуя ли за мъж с дете на първа среша, 90 % втора няма да има. Освен ако не е супер extraordinary или наистина последния влак.

Много ми е интересно какво тогава влагате в "широкоскроена" Grinning

# 1 816
  • гр.Пловдив
Нямам идея как ще се развият събитията,но грам не ми се вярва Ергенът да вземе накрая кравата с телето ..абсурдно ми се струва и тези сценарии за абдикация нсакрая  все повече ще хващат дикиш ...

# 1 817
То в нашите медии все чул недочул 😃 Аз знам, че Маги няма дете, ама ми е смешно как и нея за спрегнаха клюката да върви

# 1 818
Винаги съм се смятала за много широкоскроена , но чуя ли за мъж с дете на първа среша, 90 % втора няма да има. Освен ако не е супер extraordinary или наистина последния влак.

Много ми е интересно какво тогава влагате в "широкоскроена" Grinning

Е, явно не съм чак толкова Simple Smile)
Но не съдя хората, не съм расист или хомофоб, имам доста философски поглед върху света. Но съм и реалист, познавам си и добре собствените граници ( широки или не Simple Smile . Детето е изключително сериозен фактор и ми се струва доста инфантилно, ако някой не си дава сметка.

# 1 819
То в нашите медии все чул недочул 😃 Аз знам, че Маги няма дете, ама ми е смешно как и нея за спрегнаха клюката да върви
Защото тези, дето списват жълтурите, са с капацитета на булите от Ергена.

# 1 820
Нани е много нежна както на външен вид, така и в изказа си и се вижда с просто око колко много му харесва на Алек да е с нея. Ако един мъж е влюбен, детето няма да го разколебае в никакъв случай. Аз харесвам и Маги, но Нани е много приятна и магнетична. Във формата има изключително красиви момичета, но те нямат шанс просто, защото тук нещата вече излизат много извън рамките на възраст и външен вид.

# 1 821
Е, кога пък успя да се влюби?!

# 1 822
На мен пък Нани не ми харесва. Тялото ѝ е много финно, но е прекалила с бюста. А в лице пък съвсем е прекалила. Лично мнение, виждам, че е атрактивна жена, но на мен не ми харесва. Нека Алек си я харесва.

# 1 823
Аз не харесвам Надежда заради носа. Иначе е нежна.

# 1 824
Някак всичкото ми е сладки приказки и пълнеж и сценарий. Има по-силни симпатии към някои, но някак дотам. Не е уау, сякаш неговия човек не е там. И си мисля, че докрая на сезона ще се чуди и ще го играе, сякаш има нещо... Не знам, може да греша и да прибързвам, ама за пред екран какво ли очаквам Grinning

# 1 825
Аз на външен вид най-много харесвам Екатерина, Васка и Валерия, но в този сезон явно ергенът не ги класира по възраст и красота. Да не се повтарям, ама гореизброените нямат шанс пред Нани и Маги.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 00:24 от Анонимен

# 1 826
Имам усещането, че при младите момичета водеща е комерсиалната цел- бърза и лесна слава, трупане на последователи и рекламодатели. Докато при жените над 30 е търсене на ново преживяване, силна емоция и евентуално любов. Маги, Надежда и Кристина са уравновесени, спокойни и адекватни. Поне засега… Всеки разбира красотата по различен начин и там е много индивидуално.
За Васето обаче “не са важни подаръците, а да е истински щастлива, независимо колко време ще е с този човек”. Това не знам как да го разбирам… Таааа може и да е само за нощта… 😁

# 1 827
Аз на външен вид най-много харесвам Екатерина, Васка и Валерия, ама в този сезон явно ергенът не ги класира по възраст и красота.
Екатерина ми изглежда изключително невзрачна без грим. Струва ми се, че единствено Васка и Киара са си почти същите, като не са гримирани. От тези, които са показвали де, някои още не сме ти виждали.

Последна редакция: пн, 04 мар 2024, 00:38 от Lilly_85

# 1 828
Красотата е много относително и абсолютно субективно понятие. Казах кои на мен ми се струват най-хубави, но понеже аз не съм единственият зрител на формата, в никакъв случай не бих заковала мнение, че някоя е красива, а друга - невзрачна.

# 1 829
Алек няма какво да се притеснява от жена с дете. Изглежда има достатъчно финанси и е широкоскроен. Много жени създават успешни втори бракове. Самият Алек е дете на такива родители. Не виждам нищо учудващо в афинитета му към Маги и Нани.

Общи условия

Активация на акаунт