REMIX

• 16 042
  • 195
  •   1
Отговори
# 180
Не знам доколко е вината на Ремикс, за доставката. Според мен е от Спиди, нали с тях работят. Аз вчера получих пратка по Спиди с доставка до адрес 5.11евро. Преди нова година същата пратка струваше 6.70лв.

# 181
  • SF
Вчера бях в Спиди и точно 5.11 евро е доставката. Работят още и с левове - 10 лева за пакет с размер и тегло на кутия бонбони.

# 182
При мен цената на доставка от Ремикс ми излиза 3, 68 €, което си е 7.19 лв., колкото си беше и преди. Странно защо има разлика..

# 183
  • София
3, 68 € е без таксата. Имат някаква такса за обработка на поръчката и тя се появява преди завършването й. Пробвайте.

# 184
Да, ако е с наложен платеж, допълнително се плаща 1.99 лв. и тогава сумата за доставка става 4.70 € ( но таксата за нал. платеж си я имаше и преди, та по отношение на доставката аз не виждам промяна/ повишение).

# 185
  • SF
Аз ви съветвам да си управлявате ръчно цените, защото от продажбата на риза на марката Wallis  и панталон МЕХХ, получих общо 3,65 евро, а тяхната комисионна за двете продажби е 19,68 евро. Не позволявайте цената да падне под 10 евро, защото получавате жълти стотинки. Все си мисля, че ако бях вдигнала цената с 10-12-15 лева, пак щяха да се продадат, защото бяха неносени, нови, актуални и щях да получа някаква малко по-смислена сума от продажбата им.
За 3,65 евро направо не си струва да обсъждам дали съм доволна или не.

# 186
  • София
Аз съм "закотвила " на ръчно, понеже те периодично пускат промоции и много често ти свалят брутално цената. Като не съм сложила най - високата цена все пак - около средата.

# 187
Само на българския пазар ли се предлагат дрехите?

# 188
Само на българския пазар ли се предлагат дрехите?

Не, в сайта са посочени държавите, най-отдолу.

# 189
  • SF
Аз съм "закотвила " на ръчно, понеже те периодично пускат промоции и много често ти свалят брутално цената. Като не съм сложила най - високата цена все пак - около средата.

Е, от едно такова брутално сваляне, за мене останаха 3,50 евро за риза и панталон, които не бях носила изобщо. Особено ризата си беше нова-новеничка.
Сега 2 други се продават и ще взема същите пари, но вече не мога да пипна цената.

# 190
Да и аз само ръчно управлявам, но ми направи впечатление разликата в комисионната сега като сме в евро, но каквото е.

# 191
Комисионната се определя по същия начин и сега в Euro
Скрит текст:

# 192
аз се пробвах да продам 2 guess артикула. не знам, вероятно разл хора правят оценка, но бяха неносени. етикетите само скъсани, но бяха останали тези пластмасовите кукички, на който се слагат цените. та, не ми ги одобриха. преди даваха обяснение. но пък иначе продават дрехи и аксесоари с, меко казано, следи от употреба катопротъркана кожа или развален цип и то за цени над 100 евра. преди ми се беше случило да не ми одобрят една блуза, но реших че не си заслужава да си я поръчвам обратно. ами, след като изтече срокът за връщане, бяха я пуснали за продажба.

# 193
Аз имам за изпращане сега дрехи, зимни и едни боти, чудя се дали има смисъл. Дали ще се купят, в предвид, че са зимни.

# 194
  • SF
И аз задържах едно пухкаво палто, но може и да им го занеса.
Аз ви казах, че за панталон и риза получих нещо като 7 лева общо. Преценете дали има смисъл.
Да ми стоят в гардероба пък, без да ги нося...

Общи условия

Активация на акаунт