“Дяволското гърло 2“ - “Есента на демона“ - нов сезон по НОВА ТВ - Тема№1

• 35 796
  • 786
  •   1
Отговори
# 570
Ами не е задължително да има. Както и не всеки с психично отклонение е убиец или какъвто и да е престъпник.

Последна редакция: вт, 05 мар 2024, 19:56 от Mama xxl

# 571
  • Бургас
Все още не съм гласувала в анкетата 🤔 нещо ме кара да мисля,че може и д ане сме видяли убиеца все още!🤔

# 572
  • Sofia
Категорично не би трябвало съпругът на Мия да е убиецът и също категорично, той по някакъв начин е свързан с настоящите случаи в Търново. Иначе снимката му на "олтара" би била пълна глупост.
Нямам заподозряни засега, но в горното съм убедена.
Дайте линк към първи сезон, моля! Или подсказка къде да го търся.

# 573
  • Бургас
В нова плей.

# 574
Аз пък мисля, че убиецът е сам. Интелигентен и отмъщаващ за нещо.

# 575
Кой ден ще го излъчват? Всеки петък ли?

# 576
  • София
Четвъртък.

# 577
Иначе снимката му на "олтара" би била пълна глупост.
А откъде ли я има тази снимка ми е много интересно? Роднина, приятел, служили са заедно?
То този убиец като супергерой -- силен, интелигентен, начетен, сръчен, хакер, вероятно и богат (Защо пък точно 6.500 лв.?), жесток.
Първи сезон го има и в you tube.

# 578
  • София
И защо на снимката е като войник, причината в младостта му ли е скрита?

# 579
  • Mediterraneo
Колко пък да е богат, 6500 лева и аз мога да даря на музея, богат бил...

# 580
Вероятно и богат, просто предположение, да речем, че не страда от липса на пари.

# 581
За стандартите у нас дарение от 6,500 е далеч не във възможностите на всеки.

# 582
Категорично не би трябвало съпругът на Мия да е убиецът и също категорично, той по някакъв начин е свързан с настоящите случаи в Търново. Иначе снимката му на "олтара" би била пълна глупост.

тъкмо го изгледах отново. има го в youtube И къде ли не. преоткрих го и съм адски завладяна, даже да не кажа обсебена от сериала. Не се спях три вечери да ги изгледам всички серии до 4 сутрин.  А сега чета интервю на Милошев:

"– Кои са актьорите този сезон – същите като в първия или други?
– Само Теодора Духовникова и Владо Карамазов, които играеха главните роли в първия сезон, са същите. Всички други са абсолютно различни, защото предишната история приключи в Смолян. В актьорския състав има много ярки имена. (Бележка на автора – на снимачната площадка видяхме Димо Алексиев, Мариан Вълев, Асен Блатечки, Ирмена Чичикова.)"

т.е. май няма какво да ровим в миналото. Даже така свърши последният епизод от първия сериал - Духовникова и Карамазов си казаха:  "гледаме напред"!

Последна редакция: ср, 06 мар 2024, 00:53 от anngi1302

# 583
Мисля, че убиецът още не се е появил в сериала
Страхотна е Теодора Духовникова Heartpulse

# 584
Ами не е задължително да има. Както и не всеки с психично отклонение е убиец или какъвто и да е престъпник.
Според мен съседът не луд ,а се прави на такъв .Има вероятност той да е убиецът , или ако искат да има изненада да са двама професорът и библиотекаря .

Общи условия

Активация на акаунт