Каан Урганджъоулу - Преди, сега и в бъдеще.Приятели и колеги./ Yargı / Присъда /Тема 11

• 80 034
  • 567
  •   1
Отговори
# 375
  • Кърджали
Сема Ергенекон и Уур Аслан отговарят на въпроси свързани с Присъда и семейството им.
Във Видеа:
https://videa.hu/videok/film-animacio/08.07.2024-faACCjbCtTh25rmI
И в канала на Присъда в Телеграм.

Преводът е на другарче, за което съм ѝ много благодарна.

# 376
Алекс, благодаря - на теб и другарчето, за превода на интервюто! Flowers Bouquet
И за интервюто преди месец Flowers Bouquet
Natalie Flowers Bouquet, Rose Flowers Bouquet, благодаря ви за всичко споделено!

Нови от Пънар

От Каан - преди пет дни плаваха с лодка

Андъчко фъстъчко порасна Heart Eyes - от 24 юни

От девети юни

Сема си почива в Хилсайд, а Уур записва албум “Derdi Olan Şarkılar”. Първата от трите нови песни, посветени на земетресението в Кахраманмараш - "Bir Mirasyediye Ağıt - Реквием за един наследник".

# 377
  • Кърджали

Присъда започва по БТВ стори от 5 август от 20 часа.
Аз и тук да измрънкам, че продължавам да съм отчаяна от опитите им за трейлъри дето грам внимание не привличат (при наличието на много добър оригинален, който цял свят ползва). Но съм още по-отчаяна от дублажа. Имам чувството, че сме се върнали в 90те, там при видеокасетите, където един глас изчита (буквално чете) целия филм..
Засега положението е резил... Рекламират че ще излъчват световен мегахит, а засега изпълнението им ми е на ниво "квартални самодейци".
Интересно ми е как ще.са превели ония фрази над които аз сама или двете с другарче мое сме си били главите в стената...Честно казано веднага ще позная ако са ползвали бонус (моя превод, щото аз знам защо съм сложила край една дума вместо друга по-близка до буквалния превод).
Има моменти дето развалят ли ги с превода ги убивам. Например 4ти епизод дето Ългаз е при Чънар в затвора, или любовното признание и последващото "полудявам за да те целуна"

Последна редакция: ср, 17 юли 2024, 16:27 от Aлекcандрa

# 378
Алекс те половината преводачи са студенти на моя професор тъй че той сам казваше ,че не ги е научил на нищо така ,че не ми се говори.Срам и позор!
Нищо да се радваме Каан да нашумее насякъде и да трупа фен маса и Пънар също.Какво да кажа друго?

# 379
  • Сърцето ми остана в Истанбул...
Здравейте сладурки Hug
Честно казано изкефих се, чезапочват да излъчват Присъда, нооо и мен като Алекс, ме хваща страх като
си помисля за дублажа Frowning1. Можеу пък заради сериала да успия да го преглътна Rolling Eyes, ще видим!
Алекс, естествено че ще познаеш ако ползват жокери от теб при превода Stuck Out Tongue Winking Eye

# 380
Пънар в защита на животните

# 381
Предвид мнението на Алекс изгледах внимателно трейлъра - мъжкия глас е един и дори не сменя интонацията....Искрено се надявам за самите серии това да не е така. В момента дават Семейство с Каванч Татлату и дублажа си го бива. Та може само за трейлъра да са икономисали гласове....

# 382
  • Кърджали
Доколкото четох уж дублажа е поверен на  актьорите, дублиращи Опасни улици (гледала съм няколко серии на български, не беше чак зле). Силно се надявам да не развалят Присъда. Добре, наясно че дублажа няма как да е като оригинала, ама да се постараят.

# 383
Вижте всичко щв преживея без озвучаващия Озан Долунай в Безмилостен град същия озвучи и Мерт Рамо в Чапкъна ушите ми кървят то не е трагедия то е Титаник 🙄

# 384
# 385
  • Кърджали

# 386
# 387

📢 Началото на премиерния турски сериал #Присъда е на 5 август по bTV Story! 💯🆕
👉 Всяка делнична вечер от 20:00 зрителите на семейния канал ще могат проследят една необикновена история за копнеж по справедливост, в центъра на която са двама души, чиито пътища се пресичат след жестоко убийство. 🔥⚡

# 388
  • Кърджали
Тия верно ли използват снимка от последния епизод, за да рекламират началото? И то точно тази, от алтернативната вселена? (Сега, вярно, сцената е много добра, аз един час си я въртях като я превеждах), ама да пуснат и една с Мерджан тогава, да разкажат сериала накратко и да се свършва.

# 389
Световнопризнатият турски сериал „Присъда“ („Yargı“), удостоен с най-престижния международен приз – INTERNATIONAL EMMY® AWARDS в категория „Теленовела” за 2023 г. – идва и в България премиерно в ефира на bTV Story.

От 5 август (понеделник), всяка делнична вечер от 20:00 ч. зрителите на семейния канал ще имат привилегията да се насладят на една необикновена история за копнеж по справедливост, в центъра на която са двама души, чиито пътища се пресичат след жестоко убийство.

Макар да са различни като деня и нощта, те са принудени да работят заедно, за да разкрият престъплението, а сътрудничеството им се превръща в повратна точка в техния живот.

Епизодите на „Присъда“, чиято кулминация в Турция бе показана само преди броени седмици, ще бъдат достъпни и онлайн 7 дни преди ефир във видео платформата VOYO.

Историята:
Метин Кая (Хюсеин Авни Данял) е началник на отдел „Убийства“ в полицията в Истанбул. Известен като доблестен и почтен комисар, той ръководи екипа си с твърда ръка и се ползва с уважението на всички свои колеги в управлението.

В един ден обаче животът на семейството му се преобръща на 180 градуса, след като в контейнер за боклук бездомник открива безжизненото тяло на неизвестна жена.

Комисар Кая веднага организира разследване, но не след дълго узнава, че основен заподозрян за коварното престъпление е не кой да е, а собственият му син – Чънар (Арда Анарат).

Метин кара по-големия си син – окръжния прокурор Ългаз (Каан Урганджъоулу) – да наеме най-добрия защитник за брат си.

Дисциплиниран и изключително принципен в работата си, Ългаз се принуждава да се обърне към адвокат Джейлин Ергуван (Пънар Дениз) – амбициозна млада дама, която не признава етични норми и морални принципи и често прекрачва границите на закона, за да защити клиентите си.

С нестандартните си и понякога дръзки подходи тя е успявала да издейства оправдателни присъди дори и за лица, осъдени на доживотен затвор.

Въпреки че в практиката си двамата се ръководят от коренно различни принципи и често са имали сблъсъци в качеството си на адвокат и прокурор, Джейлин се съгласява да се заеме със случая на брата на Ългаз.

Много скоро обаче адвокатката се оказва на кръстопът между настояването на семейство Кая за безпристрастен и справедлив процес и мълчанието на Чънар, което сериозно застрашава неговата свобода.

Ситуацията се усложнява още повече, когато става ясно, че откритото мъртво тяло е на сестрата на Джейлин – Инджи (Едже Юксел).

Макар да се намира в качеството си на защита на единствения заподозрян за убийството на собствената си сестра, Джейлин е твърдо решена да се заеме с разследването на случая, за да разбере кой в действителност е истинският виновник.

Съдбите на Ългаз и Джейлин се преплитат безвъзвратно, а съвместните им усилия да открият истината ги карат да се преоткрият по нов начин.

Актьорите:
В премиерния сериал „Присъда“ зрителите на bTV Story ще имат възможността да се насладят на впечатляващата химия на най-харесваната екранна двойка от малкия екран в Турция през последните няколко години.

В кожата на прокурор Ългаз влиза секссимволът Каан Урганджъоулу, познат на българската публика с отрицателната си роля в първата турска продукция, отличена с международна награда EMMY® – „Черна любов“.

До него, в ролята на адвокат Джейлин Ергуван, застава очарователната Пънар Дениз – носителка на най-престижния приз в южната ни съседка – „Златна пеперуда“ за „Най-добра актриса“.

Не пропускайте премиерния турски сериал „Присъда“ – от 5 август (понеделник), всяка делнична вечер от 20:00 ч. по bTV Story и онлайн на VOYO!

Общи условия

Активация на акаунт