Термин Ноември 2024

• 42 664
  • 924
  •   1
Отговори
# 825
Излязоха най-сетне и нашите резултати! Всичко е наред и чакаме момиченце Hearts SmileySmileySmiley

Поздравления!!! 🎀
Голямо чакане.. Аз пак да те питам, на cell genetics ли пусна? Още нямам нищо Expressionless

Не, не . Моите бяха в Св. Марина във Варна и ги пращат във Франция.

# 826
На мен започна да ми се образува коремче. Много е странно, никога не съм имала корем в живота ми и сега ми изглежда огромен, а реално има къде-къде още да расте Simple Smile Не знам вие как сте, но аз неусетно добивам навика да си пипам корема Grinning
Честито на всички дами за хубавите резултатите от тестовете! Преобладават момиченцата ноември месец май Simple Smile

# 827
Привет и от мен, в момента съм в 15+3, да ви кажа, аз си имам корем, особено вечер, но и сутрин си личи вече. Последните две седмици бях в постоянно движение първо командировка, после една седмица отпуск и сега ми е много трудно на работа, хахах. Иначе съм на преглед, чак на 11ти направо нямам търпение вече. Simple Smile

# 828
Момичета, и аз получих своя резултат- всичко е наред и ще си имаме момиченце 🩷

# 829
Здравейте и от мен, и аз се включвам, че май корема ми дали е надут, но не го усещам вече така, определено си личи. Утре ще казваме на родителите!!!!! 😊 Иначе когато и да я и в 14 и в 20 часа всяка вечер повръщам. Изследвах прогестерона, в други групи се оплакват от ниски стойности, аз избивам рибата с 115 единици, не знам дали на това се дължи повръщането. И днес цял ден ми се мотае главата като на кораб, не световъртеж, а като замайване. Добре, че съм отпуска, иначе съм крайно непродуктивна Sad

# 830
Повръщането не е от прогестерона, а от ЧХГ и други хормони. И при някои си е през цялата бременност, аз май ще съм от тях Sad

# 831
Аз също продължавам още да връщам вечер. Сега съм в 15+1г.с.  нямам през деня гадене, но вечер все едно не може да се обработи храната и като ми се повдигне връщам. Не знам до кога ще е. Дано и това отшуми скоро, както гаденето през деня.

# 832
Аз също мислех, че напълно ще отшуми гаденето, но за сега все още напомня за себе си. Всяка сутрин имам като спазми, отивам в тоалетната, но не повръщам. Стана ми като някакъв ритуал Joy През деня положението е нормално, но и при мен  вечер се обостря, хем имам чувството, че стомаха ми е празен, хем ми се повдига, но за щастие не връщам храната.

# 833
Пийте още фолиева киселина и прочие, ненужно и чакайте да спре да ви се гади! Close Да ви задам един въпрос.. Изследвахте ли си всички витамини, които приемате (под формата на витамини за бременни), за да проверите имате ли техен недостиг или да не би да сте минали горната им граница, което пък води до свръх-витаминоза? Към всички, които не спират да повръщат.
Бебенцето, така или иначе си набавя само необходимото, и всичко останало товари организма ви и е напълно нормално да го повръщате.
П.с.1: Приемайте тези витамини, които са ви с ниски стойности.
П.с.2: Фолиевата киселина се приема до 6-7г.с., тогава има полза от нея.

# 834
Гаденето не е от фолиевата киселина, връзка няма. Желязото може да раздразни стомаха. Както и евентуално мастните добавки - омега-3. Но на която и се гади, и се гади каквото и да пие и да не пие. Жените, които нямат гадене, не могат да го разберат това, но си е факт

# 835
Бях изследвала фолиевата киселина малко преди да забременея и беше към долната граница. Започнах да пия защото имах поликистоза точно в този момент и то направо се съчета с бременността. Б12 също профилактично изследвам, защото знам, че пада и приемам само при необходимост. Но в момента единствено продължавам с фолиевата и то по-скоро защото последния път забравих да питам дали вече да я спра, пък и ми остават още няколко хапчета. Като я спра ще споделя дали има някаква промяна.

Последна редакция: вт, 28 май 2024, 06:29 от _Miss_

# 836
Гаденето не е от фолиевата киселина, връзка няма. Желязото може да раздразни стомаха. Както и евентуално мастните добавки - омега-3. Но на която и се гади, и се гади каквото и да пие и да не пие. Жените, които нямат гадене, не могат да го разберат това, но си е факт

От опит говоря. Neutral Face Три седмици по 10 пъти повръщане на ден. Просто има добавки, от които организма няма нужда. Smirk Аз пиех Пре мама Дуо с 11 витамина и 10 минерала.. и приемах фолиева. По метода на изключване и с изследванията. Спрях повръщането за 4-5дни.

# 837
Здравейте на всички! Присъединявам се към групата с термин 24 ноември. Днес излязоха и резултатите от пренаталния тест. Всичко е наред, чакаме момиченце 🩷

# 838
Честитоо🫶🏻 И аз съм с термин 24 ноември, но е почти сигурно,че ще раждам секцио по-рано заради медицински причини. Някоя друга мама ще ражда ли в Майчин дом и при кого?

# 839
Момичета здравейте, четете ли някакви книги, за бременност, кърмене, раждане и разбира се първи месеци на бебето? Ще ми е интересно да споделите, аз по предпоръките на моя приятелка мама, вчера си поръчах на д-р. Спок, за бебчо, "Здрава бременност и естествено раждане" ии за кърменето ми препоръча "Всичко за кърменето или почти всичко, но практично" на Хедра. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт