Кралски работи и клюки - март 2024

• 148 321
  • 1 193
  •   1
Отговори
# 720
Е, от това видео става ясно, че пуснатата миналата седмица снимка е била стара. Ужасно е отслабнала.
От снимка, на която е седнала няма как да се види, че е толкова отслабнала. Позата на снимката беше много добре избрана, краката и бяха фронталто към камерата, което ги прави да изглеждат по-къси и обемни.
Също широко усмихната с ръцете на Джордж около главата ѝ.
Сега и покойната кралица имала двойници... Да не е диктатор на някоя бананова република...

# 721
За снимката с децата не е толкова фрапиращо, но има огромно разминаване със снимката в колата с Карол Мидълтън. Там изглеждаше съвсем естествено в лицето, а на клипа е кожа и кости. Дано бързо да се възстанови, има подкрепата на толкова много хора!

# 722
  • София
Прекрасни са Катрин и Уилям, а неговият вид красноречиво говори, че облаците над тях се разсейват. Всичко друго ми изглежда като нездрав интерес и спекулации.

# 723
Катрин си е Катрин - силна и същевременно нежна и спокойна! Убедена съм, че ще се завърне ударно на кралския небосвод, само да мине още малко време. Определено трябваше да си отпочине, беше поела прекалено товари на крехките си раменца. Тя е войн, ни най малко някой се съмнява. Поздравления на Уилям за избора на живота си!

Последна редакция: вт, 19 мар 2024, 11:47 от Benichka56

# 724
  • Някъде там
Много, много харесвам Мери днес. Полата е страхотна.
Шарлийн не беше ли наскоро с тава палто. Хубаво е.
Шарлийн беше за коледните тържества с него.
Мери и сутринта и вечерта за вечерята за държавния съвет е безупречна. С тоалет от 2007 година и изглежда все така страхотно.Даже сега ми харесва в пъти повече.

И Виктория от вчера на вечерята.

# 725
Виктория ми харесва с тази нежно розова рокля, предните две бяха много лелчински. Тоалета на Мери е много интересен, на мен повече ми харесва версията от 2007г., като прическа и аксесоара на талията.

# 726
Ах, тази Мери! За толкова години и си изглежда почти същата. Много ми харесва този тоалет. Междудругоно, Фреди и той със същия костюм ли е или така ми се струва?

# 727
  • София
Ах, тази Мери! За толкова години и си изглежда почти същата. Много ми харесва този тоалет. Междудругоно, Фреди и той със същия костюм ли е или така ми се струва?

Мери е извадила страхотните си поли. Вчерашната през деня ми е от най-любимите поли изобщо.
А тази вечерната е много шик, особено както е излязла по-тъмно златиста на едната снимка.
Не бих имала против да ги имам, особено карираната, като по-практична.

Летисия от вчера също ми хареса, особено като прочетох за сакото и предната ѝ визита.

# 728
  • Разпиляна във въображението
Жив е! Крал Чарлз напуска замъка Уиндзор.

# 729
Едуард е в Уганда и се е срещал с президента им

# 730
  • Някъде там
Тирамису май си права 😀
Много готино

Да видим за изложбата в четвъртък какво ще сложи. Подозирам че препратка към своята за юбилея.
 Като статуетка е тази жена.♥️

Последна редакция: ср, 20 мар 2024, 07:01 от daviz

# 731
  • София
Много готини поли на Мери. Особено тази от 2007-ма, с която е и на последните снимки от двореца.
Роклята на Виктория също е супер, стои и страхотно. Heart Eyes

# 732
  • София
В крайна сметка полата е сребриста ли? И така ми харесва, де.

Освен, че е жив Чарли е приел и ветерани от корейската война
https://www.gettyimages.co.uk/photos/king-charles-audience-march … 02024&sort=newest

# 733
Принцът на Уелс по време на посещение в Learning Zone в североизточната част на Шефилд, един от районите на града, където семействата са изложени на непропорционален риск от бездомност.

# 734
  • Разпиляна във въображението
Ан и Софи също са се срещнали с ветераните

Общи условия

Активация на акаунт