Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 459
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 150
Уинди, честита да е сестричката ти! Жива, здрава и много щастлива да бъде.
Одеве пропуснах да кажа, че без срам ще си взема три от палачинките на Сирос.
Още не мога да се успокоя. Спи ми се, та две не видя, обаче всичко ми ври отвътре. Днес пък приятелката ми страдаща от хипохондрия е решила да ме бомбардира с всякакви болежки и страхове. Иде ми да я разтреса и кажа, да се освести, обаче осъзнавам, че болестта ѝ е по - силна от нея и си трая.

# 151
Куче - изведено, пиле с ориз - сготвено и тавата преполовена, седмичен пазар - отметнат, покупките - прибрани.

Сега се хоризонтирах, че ми паднаха батериите. А навън е светнало слънчице и ми се ще да ме огрее малко.

Кайс, вероятно е обща причината за водата в банята и набедените за умрели бактерии. И ми се струва, че не си ти и Доместоса. Дано скоро се разбере.

# 152
  • тук и там
Жива и здрава да ти е сестричката! Ще взема да се почерпя за нейно здраве, пък и да ми дойде малко настроение.Тръбите за мръсната вода и тази от тоалетните  са различни, а и двете са запушени.  Съседа имал познати и извикахме кола дето смуче и отводнява-днес, щото опасно бързо се вдига нивото на водата, та да не ни залее от бани и тоалетни.. Обадихме се ,че няма да ходим на гости. Много тъпо се получи,  защото хората са се приготвили със всичко. Аз пък съответно нищо нямам в къщи приготвено за ядене,изядохме по два  кроасана от Лидъл, за вечеря не знам какво ще мисля .

# 153
  • Варна
Честита да е сестра ти, Уинд! Здрава и късметлива!

Вчера свекърва ми успя да ми се разсърди за нещо, само че не знам за какво. Ще видим как ще се оправяме...
Не можеше ли без драми, да му се не види Cold Sweat

# 154
  • sf
И какво пък, нека си се сърди 😆
Как ли пък няма да си го сложа на сърце.
Поспах доволно, свинското със зеле е готово, ще се освинча за вечеря. 😁
Ще изведа кучо на дълга разходка, че да си проветря главата.

# 155
  • София
Уинд, да е честита сестра ти!

Кайс, дано оправят ситуацията тези понзати на комшията. Звучи ужасно стресиращо.

"

# 156
Ужасно много искам да изляза и да си проветря главата, ама нямам куче. За оправдание. Пък ако имах - горкото животно. С такава стопанка като мен хич няма да му е добре.
Киселица съм в момента... Сама себе си не мога да трая.
Не ми обръщайте внимание.

# 157
  • sf
Е разходи се без куче 😁
Но каня те с нас, ще ти дам даже да подържиш каишката. 😁

# 158
Благодаря, Донси!
Някой друг път, с удоволствие!
Сега ще се скрия под завивката.

# 159
  • Пловдив
Уинд, честита да е сестра ти!

# 160
  • София
Много пишете.
Лав, дано мине бързо.
Фил, роклята е супер.
Сисун, и чантата и тя е супер.
Пантич, носи роклите, много е мило.
Чирозче, не те обичам вече. Доядоха ми се палачинки.
И останалите ви изтървах.

# 161
Уинд, да ти е жива и здрава сестричката!
Честити нови придобивки на Фил и Сис!
Кайсийка, дано бързо се реши вашия проблем.

Ние голямото обикаляне днес. УмориФ се.
Хапнахме интересни бургери, вкусни бяха, но тежички.
Скрит текст:
Сега кратка творческа пауза и заминаваме на софрата. Кога и в какъв вид ще се приберем не знам, ама утре на обяд сме в някакво село в горите тилилейски. Ще ме умори тоз моя човек.

# 162
  • София
Уинд, да е жива и здрава сестра ти.
Бърди, супер изглежда. А аз изядох някакъв хотдог и лоча вода като луда. Явно много сол имаше.

# 163
  • sf
Изядох две пълни чинии със зеле, свинска работа.
Бърд, какво е това до бургера на дългата пръчка?
Два часа не можем да се разберем с две приятелки къде да отидем утре да хапнем 🙄 Накрая се отказах, отщя ми се.

# 164
  • София
Пържен картоф на спирала. Много ги харесвам.

Общи условия

Активация на акаунт