Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 467
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 165
Пържен картоф с пармезан.
Донси, ти нямаше ли да ходиш на Звук и светлина?

# 166
  • sf
Щях, ама не дадоха заплати и променихме плановете. 😆

# 167
Сис, чантата ми харесва!Представям си те!Класа!
Фил, харесва и на мен роклето.Аз лятото обичам, но си нося само у дома,навън не смея.Дебела съм и ми се струва,че изглеждам още по-дебела!
  Лав, успокой се! Дано е отминало всичко!За приятелката-сигурно е натоварващо за теб, но нали си приятел, ще дадеш рамо!
  Дорч, свека ....бе гадно е знам, ама да ти каже за кво е сърдита, да знаеш за какво да се извиниш/или не./
   Уинд, съчувствам за тийна.
Кайс, дано се оправи проблема,че вече звучи страшно.
   Спах следобед и бях събудена от най-сладките малки ръчички и най-сладкото "бабииииии".Щерката сготви, от мен гарнитура, играхме, пийнахме по винце и си отидоха.
   Аз ще се хоризонтирам, момчетата ми са долу , ще гледат някакви криминалета. Утре съм на ранното кафе с дружката ми.
  Спокойна нощ!

# 168
  • sf
Загледах някакъв филм по Нетфликс , заинртригува ме, ама много ми се доспа, ще си го догледам утре.
Та лека нощ!

# 169
Исках да си легна рано. Легнах си рано. Даже и заспах. Докато не се прибра голямата щерка. Вероятно е със счупена китка. Тръгнаха с баща ѝ към спешното. Да видим кога ще се приберат.

# 170
  • France
Ox, Poppy, дано всичко да е наред. Какво се е случило?

# 171
Добра вечер.

Лав,гуш,дано вече всичко е наред при вас!
Уинд,да е жива и здрава сестричка!

Малкия остана при нашите за днес,аз съм нахлупила слушалките,жуля водка и пуша цигари.
Между песните се чудя дали мама ще усети,ако детето вдигне температура и въобще как ще премине нощта! Мда !Болен мозък !
Лека вечер на вас,аз ще се наквася!Мда!

Ох,Попи,сега видях.. Confused
Дано не е това!

# 172
  • France
Лайла, трябва да се спреш, момиче. Децата боледуват и това е естествено. Не е приятно за никой, но е част от живота

# 173
Някакво безумно обяснение даде. Борили се на игра, той (кой нямало значение) не си преценил салата и я бутнал по-силно, тя паднала и се подпряла на ръка. Даже не се е прибрала веднага, защото не усетила нещо кой знае какво. Докато не видяла, че се подува и се обездвижва.

Лейла, спокойно. И да не усети майка ти t, детето ще усети. Отделно, t сама по се е си не е страшна, нито е състояние, което изисква неотложна намеса - да се сваля веднага.

Приели са ги, чакат. Да видим колко.

Последна редакция: сб, 02 мар 2024, 23:55 от wild poppy

# 174
Ох,тези деца...
Попи, дано да не е счупена! Ако е това да е чисто счупване и бързо да зараства!
Тийна чупи така китката, като падна от уейвборда. 20+ дни откара с гипс.

# 175
  • sf
Предремах и се ококорих 😆
Попи, дано е леко! Може пък да е само натъртване! Паднала ли е?
Лейла, непоискан съвет, но ако не можеш да се справиш сама, потърси психолог, няма да изкараш дълго така.

# 176
Добро утро!
И аз придремвах - цяла нощ. Късно заспах, сто пъти се будих и накрая в 5 спрях да имитирам спане.
Да взема да врътна едни палачинки.

# 177
  • София
Добро утро!
И аз придремвах - цяла нощ. Късно заспах, сто пъти се будих и накрая в 5 спрях да имитирам спане.
Да взема да врътна едни палачинки.
Да идвам ли?

# 178
Попи, мисля я твоята.Какво стана?
  Лейла, недей така! Потърси психолог. Самоунищожаваш се.
   Уинд, и аз идвам на палачинки.Ама спретни едно шкембе за купонджията.
   Пия си първото кафе на терасата.
За сводката-ръмежно , хладно, но някак чисто и свежо е при нас.

# 179
Идвайте!
Ще ги унищожаваме в компанията на течен шоколад и сладко от боровинки. Animal Pig

Общи условия

Активация на акаунт