Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 122
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 2 025
Аз  пък никога нищо не съм изхвърляла...
И няма кво да чета... мрън... изпозабравила съм 80% от прочетените в последните 5 години книги... ровя си в папката и се чудя - тая чела ли съм я, а тая чела ли съм я, ами тази... оф...

# 2 026
  • София
Аз препрочитам напоследък.

# 2 027
Ох, дано е хубаво времето, защото аз мечтая да си отида на вилата.
От известно време съм попаднала в някаква дупка и не ми се чете. А преди 2-3 години поне 15 книги заминаваха за месец. Сега установих, че съм вечно уморена и кисела. И не ми се чете. А когато отида на вилата, интернет, филми и телевизия не поглеждам, само чета.
Да знаете, че депресията се влияе много от въздуха.
и аз спрях да чета и не съм себе си. И киселата и т.н.  и дано от нейде, дойде ищах за четене.

# 2 028
  • Варна
И аз така, нали си изпросих книга за РД по Бъдни вечер. Получих повече книги от изпросеното. И сега съм на първата до 2/3, изоставила без да искам. Просто не ми се чете, щото тиквата ми не съвместява идеята за четене с другото, което има да смила.

# 2 029
  • София
Ре, рецептата си е моя. Смятам по-нататък да изкарвам пари от труда си. Та, извинявай, ама няма да я дам.
Ти от какво имаш нужда? Мога да ти забъркам.

# 2 030
И аз спрях да чета. Confused
Сестра ми ме зариби по някаква поредица,първата я изгълтах за три дни,започнах втората иии бам! депресията ме хванА. И книгата събира прах на шкафа.Странно е.

Добро утро.Навън е разкош.

# 2 031
  • тук и там
Добро утро! Тук времето ще е топло и слънчево, като вчера.Май даже го даваха да е по-топло от вчера.Кога намирате време за четене?Аз само вечер преди сън евентуално , но последните месеци и това не правя-прекалено много ми се спи и лягам и заспивам.Тук си купих и чета "Японският любовник", харесва ми-тъкмо ще я свърша тези дни .Взела съм си и някаква на Стивън Кинг,после нея започвам,но в Белгия мисля този път книги да не нося, и без това -рядко намирам време да ги чета, още по-рядко книга, която да ме увлича и да не заспивам докато я чета. 'Глина" последно прочетох в Белгия, не ми хареса. "Живот в скалите" съм си занесла там още миналата година, не съм я започанала, ако е като "Глина", подозирам,че няма да ми допадне и тя.

Хубав ден на всички!

# 2 032
  • Пловдив
Добро съботно!
Кой каза очила, люляк...че и кафе Stuck Out Tongue Winking Eye

# 2 033
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
Добро слънчево утро от западната част на София.
Пих кафе, и имаме да стягаме багаж на детето, утре пътува на лагер.
Вълнувам се повече от него...
Хубав ден на всички!

# 2 034
  • София
Добро утро! Слънцето грее, птичките пеят, кучкарите разхождат кучовците в сутрешния припек. Всичко останало май спи. Кварталът е тих, няма движение.
Лек ви ден, банда!

# 2 035
  • Пловдив
Ох и тук е чудно! Ще закусваме на вън Simple Smile

# 2 036
Привет!
  Времето е приказно.Ние ощ сме при мама и тати на село, пием кафе навън, уча мама да прави палачинки.
   Може да прави толкова страхотни сладкиши, но палачинки не.
  Децата спят още,включително и малката Шефка.Баща ми събира сили, че е основен аниматор.
   Хубав и спокоен ден ви желая!

# 2 037
Дубрутру и от мен! Снощи взеха нашия шеф на село и ще го върнат в неделя, по тоя повод кукнах в 8 саато..
При нас птички пеят, слънце грее, вчера видях и едно лале ми е цъфнало, че при нас е малко сянка и така, пролетта идва 😍
За днес маалко ОИ, малко сериал, загледах се в Sweet Magnolias, ще се приведа във вид, че довечера МН ще ме извежда по младоженски 😅
Прекрасен уикенд да имате!
ПП. За книгите, в момента съм на скандинавски кримки, но определено не е моето.. влекат ме военни и следвоенни любовни романи, последно слушах Татуировчикът, което не е баш баш любовен роман, но реших да разнообразя тематиката преди да пусна продължението.
Лайла, коя е поредицата, да проверя дали я има в Сторител.
Чели ли сте (слушали) Сара Джио? Слушала съм 2/3 нейни книги и много ми харесват също.

# 2 038
  • София
Добро утро!

Бър , би ли споделила къде се намира твоята фризьорка. И ние сме в Южен квартал, но за подстрижка на детето ми взеха 30 кинта. В квартален салон. Не смея да попитам за мен колко ще искат, но и фризьорът нещо ме издразни, та не мисля да го повтаряме този салон.
Ходехме при една фризьорка с нормални цени, но от две години не мога да я хвана. Уж не си била с меняла графика и телефона ( срещнах я в магазина веднъж и тогава ми каза), но никога няма връзка с телефона, а когато минавам край салона е все затворено. Започвам да си мисля, че вече работи само с определени клиенти, а аз явно не съм в този кръг и ме баламосва.

Книги и аз чета основно когато легна вечер. Понякога заспивам на първата страница, но друг път откарвам по 10. Бавно ги прочитам книгите, но не мога да се лиша от това удоволствие.

# 2 039
Азалия, почивай си !
     Тетка ми се губи!
 Сис, как си?

Общи условия

Активация на акаунт