Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 121
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 2 040
Мен четенето ме спаси миналия месец от депресия. Хванах някаква фентъзи поредица с примеси на любовна история, в стил “Здрач” и 4х700 стр. си заминаха в безсънните ми нощи .

Сирос, не знам дали ще съм ти от помощ за Тасос, защото само това ми е злополучното пребиваване - 2 дни с прибиране по спешност. Мога да ти кажа яка таверна, но плажове и настаняване са ми мъгла.

# 2 041
Добре съм, Марули, 🤗! Не съм на кеф, но съм добре !

# 2 042
Добро утро!
Въртя палачинки. После не знам какво ще подхвана, че ме боли ужасно главата.
Времето навън е разкошно.
Книги чета във всяко едно свободно време, нощем като ме подгонят безсъниците също.

# 2 043
Чета на Киндъл вечер и нощем в леглото. Така заспивам и така боря безсъние.

Мързеливки за закуска, попрепечени и хрупкави.

# 2 044
Ей,Азалия,браво,гледай да си почиваш повече днес и да си прекарате добре довечера! Heart
Поредицата е на Сара Дж. Маас за "дворовете" .
И е фентъзи.Да,фентъзи,което не съм предполагала,че ще ми хареса и дълго време се дърпах да пробвам нещо в този жанр.
Страхотно е за разпускане,просто се пренасяш в други светове.
А щом харесваш военни романи,чела ли си Ремарк? Любим ми е,изчетох му почти всичко,само една книга ми остана,но от както съм в това особено състояние, ми дойде тежък и оставих за по-нататък.

# 2 045
Лейла, баш същата поредица приключих и аз Joy А се оказа, че имаме първата книга и в хартиен вариант - някой някога я е подарил на щерката.

# 2 046
Мьос, какви са тези мързеливки?
Фентъзи поредици, изобщо всякакви поредици в един момент започват да ме нервят, защото четеш нещо без край. Аха, аха се наредят нещата и баам ново препятствие. Братството на черния кинжал я зарязах и едва ли някога ще я дочета, но в началото много ме грабна. Аз вещицата на Дебора Харкнес, няколко поредици от Дженифър Л. Арментраут, дворовете май така и не съм ги започвала, но има време. Просто съм на периоди. Между другото съществува т.нар. библиотерапия. В част от библиотеките в България бе проведен обучателен курс на библиотекари. Идеята е да се помага на хората да преодолеят проблемите си с помощта на книгите, говорим не само за книги за психологическа подкрепа, а и за художествената литература.

# 2 047
Добрютру!

Имам и аз моменти, когато не ми се чете.
Не чета тогава Simple Smile измъквам се като препрочитам, даже имаше поне година, че и повече, в която четох само четени вече книги. Ама така е при мен Simple Smile при друг ще е друг лекът.

Кайсия, много ми се вижда и на мен, макар че нямам реално с какво да сравня.

# 2 048
  • София
За да мога да чета, наистина имам нужда да съм в дзен. Трудно се концентрирам, но и трудно намирам нещо, което да ме грабне.

# 2 049
Уинд, мързеливките май имат и друго име. Добруджанки сякаш.
Кофичка кисело мляко с лъжичка сода, 2 яйца, една трета чаша олио, 200 грама настърган кашкавал, малко повече натрошеното сирене. Обърква се с лъжицата и се добавя брашно, за да стане гъста лепкава смес. Греба с лъжицата и в тавата върху хартия за печене. Пече се до зачервяване. Вид нямат, вкус имат.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 10:21 от Mößbauer-Effekt

# 2 050
Добро утро. Искам в градината при Мистик!
Не чета ли, не съм аз. Крада си от времето за сън, но без книга не мога.
Моите хора ме събудиха в 4.45, че влезли е Бг. Мислех поне до шест да поспя, но се препичам на брега с кафе и внимавам да не ме отнесе вятъра.

# 2 051
  • France
Брютро
Аз съм кисела на лимон, щото Славчо не ме остави да спя между 2 и 4 тази нощ. И си проспах зумбата, която е платена до лятото, но тази година съм отишла само веднъж. Rage

# 2 052
Аз без книги ще се гътна, чета от малка. Бях записана в детският отдел на библиотеката още преди да тръгна на училище. Връщах книгите много по-рано от допустимият срок, защото ги изчитах бързо и отивах за нови. Когато отидох да уча в София веднага се записах в Столична библиотека, университетската и националната ползвах заради следването, а Столична за душата. И в този град съм читател на библиотеката от самото начало. Сега повече чета онлайн, но си вземам книги и от библиотеката.
А малкият дзвер не чете! Въобще не го дърпа, даже книги, които си е избрал уж с голям ентусиазъм си остават непрочетени. Брат му чете, но тоз се е запъртъчил....

# 2 053
Живот назаем само съм чела, хареса ми и имам запазени още. Аз обичам да редувам жанрове и автори, защото, както каза Уинд, по някое време имам чувството, че чета една и съща книга..

# 2 054
Азалия, имам осем книги на Сара Джио, ако искаш дай имейл на лични, ще ти ги пратя.

Общи условия

Активация на акаунт