Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 111
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 2 055
  • sf
Привет! И днес съм на работа, но поне само до 12ч. После ще разходя кучето и ще подремна. Довечера ще си сготвя нещо вкусно и ще гледам мач на винце.
И аз обичам да чета, ама съм го изоставила напоследък, че ми се скъса един кабел на нощната лампа , а все не ми се вика майстор. Мислех сама да пробвам, ама като се сетя каква беля мога да сътворя...😆

# 2 056
  • София
Помня колко бързо приключвах с домашните в един етап от училищните ми години, защото нямах търпение да продължа с четенето на поредната подхваната книга. Моята щерка пък няма търпение да подхване поредната онлайн игра. Това при положение, че има нагледен пример вкъщи за четене във всеки свободен миг. Тя също много четеше до един момент, после сякаш й натиснаха някакво копче за промяна в настройките. 🤭

Учителката ми по литература беше забелязала афенитетът ми към четенето и ми даваше назаем книги. Горката беше в шок когато й върнах първата заета книга след едва два дни, "изгълтана" на един дъх. С тревога ме попита да не съм изоставила домашните, за да прочета книгата. Аз пък изумена от предположението й отговорих, че чета след като си науча. Тя погледна в дневника, че същия този ден вече бях наредила две 6-ци по други предмети и си отдъхна, че не ме е отклонила от правия път. 😀
Апропо, тя ме запали по Удхаус. Не бях чувала  за него.

# 2 057
Нещо Миднайт ми се губи ..... и Веселинкова.Надявам се всичко да е добре и просто да са излезли да се радват на времето вън.
Кучо тази сутрин ми беше сърдита. Получих дълго мърморене под формата на лай-квичене-виене защо не нося кучешки бисквитки. Трябва да се коригирам.
Панди, Удхаус е класика ! Пратчет също. В момента чета "Вие се шегувате г-н Файнман!" на Р.Файнман и се убеждавам как големите умове могат да поднесат всичко със порядъчна доза хумор.

# 2 058
Днес преход на Витоша - имах чувството, че е лято. На 1400м. топъл вятър. С дълъг панталон умрях от жега. Вкъщи е 25+ гр. на отворени прозорци и затворени баня и веце, че лирите бичат топло, все едно от Топлофикация сняг и минусови t чакат.

# 2 059
  • София
Топлофекация (една колежка така беше написала преди години в едно платежно Simple Smile) обявиха, че поетапно започват спиране на парното от 31 март.

# 2 060
Мараба, банда!
Записвам се, почти не ровя в телефона, щото четецът е виновен!
Много доволен!Изтеглих сума ти книжки от Читанката...и кеф, братче!😂Само да не ходя и на тръстиката....ма..нъцки!
С две думи -ям,пия,работя,чета и си нося новите дрешки!🤣
Не ме мислете!
Изчезвам,но ще ме помните!/книга със почти същото заглавие на Филип Марголин е трепач!
До скоро!

# 2 061
Ехоооо, ние продължаваме да сме на плевенското село.Всипки решиха да останем и днес при нашите.Зет ми дойде след работа, гаджето на младши е бяха в Плевен с родителите си , та ходихме да "измолим" баща й да й позволи да остане и тя. Хахахах, викаме му Генерала,щото е много строг. Та поизмъчи децата, докато каже Да.
  Водихме Кати в зоологическата, така се е радвала на животинките, миличката.
    ММ готви рибена чорба, женската част почиваме.

# 2 062
Лане, писа, че си търсиш друго място за писане. Ако намериш читаво, драсни на лс.

Все пак се разходихме до Устина и Перущица. Багажникът пълен с бира, вино, сирена, кашкавали и най - важното - прясно овче сирене 🐷 Хапнахме във вила Юстина, но никак не съм впечатлена от храната. От обслужването също. Беше приятно де.
Сега, лежачка.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 17:53 от Сирос

# 2 063
Хортенз, не съм Азалия, но пускам мейл на ЛС.

# 2 064
Лане, писа, че си търсиш друго място за писане. Ако намериш читаво, драсни на лс.

Със същата молба съм и аз!

# 2 065

В болднатото и уловката.
Има няколко форума, тръгнали от платформата, но тамположениЙто не е по- добре от тук.

Ся, допускам, че не моЙ огреЙ навсякъде и знам всичко, но… в случая е твърде вероятно. 🙄

# 2 066
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Долетяхме. Даже оживяхме, макар на мен да не ми личи.
И кафе пихме до докторската градинка. Обичам си онова място!
 И утре кротко и след това започва въртележката - доктори (само профилактика ще е, не се притеснявайте), институции тази, банки...
От по-веселата част - децата, родата...
И пазаруването също...

И най-важното - да не пропуснем да се срещнем Simple Smile давайте предложения.

На телефон съм и няма да мога да правя сводките, за което се извинявам. Simple Smile

Горинич си има електрическа китара. Даже цял комплект за начинаещи,  с всичко необходимо.
Юпиии...

# 2 067
  • sf
Добри, колко време ще си в Сф и кога ти е удобно за среща?

# 2 068
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Заминаваме на 12 април. Мисля да мина прегледите и банките тази седмица. Те няма да са по цял ден, поне се надявам да не са. Simple Smile Simple Smile
Вие кажете почивните дни или през седмицата ви е по- удобно и ще го къдрим

# 2 069
Стойте си на дъ-тата. 🙂 По - добро място надали има, или ако има, няма да е за дълго такова. Там където има модерация, винаги ще има ощетени и недоволни, а там където няма, става мазало.

Ужасен ден. У-жа-сен!

Общи условия

Активация на акаунт