Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 96 107
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 2 070
  • sf
Мога дообяд идната седмица, а следващата пък след 15ч. , плюс съботите. Ако нещо решите.

# 2 071
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Днес не мога да харесам нито един пост. Приемете, че съм ви нахаресвала всичките.
Донси, да чуем и другите и ще забием палец в календара.

# 2 072
  • Пловдив
Кво е станало? От де дойде тва с местенето ся???
На времето си направихме група във фейса, ама на...не изкара дълго.
Полегнах, че нямам сили...

# 2 073
Завиждам за срещата. Да се набърборите с кеф!
Кош за пране празен, яденето сготвено, косата приведена в приличен цвят(да се чете - бялото е скрито за известно време).
Повод за наспорт също имам - днес тийна яде броколи! Алелуя!
Даже му и хареса ястието и да го пита човек що се опъва до сега, че броколи не обичал. Даже два пъти си сипва гадинката! Сготвих ги с пилешко и готварска сметана и три вида сирена. Сега съм се размазала. Чистенето остава за утре. И до Юск трябва да скоча, че гардероба ми е пристигнал в магазина. Трябва да уговоря и платя превоза до апартамента.
Чакам пратка и от Икея, накрая ще чакам само бюрото и то дълго време. Нямаше наличност. Тъпото е,че мебелите са полски, онлайн магазина е гръцки. От Полша бюрото ще иде в Солун, после в София и накрая в нас. Ще има да чакаме, но ни хареса и пасва по размер. Остава само да дойде това, което харесахме и да е ок като качество, че иначе ще се разправям с връщане. Досега не ми се е налагало, дано все така да е!

# 2 074
  • Mediterraneo
Местите ли се?

# 2 075
някой иска ли легло?
такова

https://www.ikea.bg/products/beds/loft-beds-bunk-beds/svarta-nad … rebristo/20247982

докато сме тук ще разчистим стаята на Горинич. Simple Smile

приготвила съм масълцата, номи се губи кой какво искаше Simple Smile
имам лични съобщения само от две сладурчета, а знам, че бяха повече.
Simple Smile пишете ми, моля.

Последна редакция: сб, 30 мар 2024, 21:39 от st. Dobri

# 2 076
Масълца, а ? А Kамила и зИлен нилски крокодил няма ли ? Mr. Green

# 2 077
камилата е само една и е поръчка Wink
и нилски кУркУдил няма, те са над Асуан Simple Smile

сега има само масла за красотни дами Wink

# 2 078
  • София
Ако ще ходите някъде, вземете ме и мен.

# 2 079
Всеки е свободен да си търси място под слънцето. Някои филмът с местенето сме го гледали вече - в няколко части и в различен жанр. Финалът обикновено е предизвестен.

Бяхме на гости. ММ се прибра ядосан, дребната разстроена, да им се чуди човек. Аз пък добре си изкарах.

# 2 080
Не знам защо, не се чете с разбиране. Не, не се "местим", аз се обърнах към друг потребител, ако намери къде, да ми каже, на мен. На мен.

# 2 081
  • София
Е, то е ясно, че форумът е незаменим, но мен ме кефят някои ФБ групи, в които пишат потребители.
Тук има ужасно много информация, обработена и предоставена безплатно.
Но за модерирането съм съгласна. Ужасно е.

# 2 082
А по отношение на модерацията съм пълен темерут и следвам принципа “Не могат да изтрият толкова, колкото можем да напишем”. Трябва да нямам хептен никакви проблеми и грижи, че да обърна внимание на нещо такова. И тъй като съм далече от това състояние, ‘ич ми не е.

# 2 083
Хортуваме си. ☺

Да не забравите за смяната на часа, ей!

Последна редакция: нд, 31 мар 2024, 00:27 от TuЛи

# 2 084
  • София
Триенето не ме дразни, но вечния бан на Уиш, Андариел, този на Сирос са абсолютно недопустими, когато какви ли не се вихрят с откровено безумни постове.

Общи условия

Активация на акаунт