Смесване на капки за колики

• 403
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте мами някоя от вас позволявала ли си е да смесва капки за колики в един ден или по-просто казано в началото започнах с Еспузинан L след нова ги смених на БиоАмика но на моменти усещам че има насъбрани газове и се мъчи и затова се питах дали може с едно хранене да дам Еспумизан а с останалите хранения да си давам БиоАмика

# 1
Аз съм редувала Бекутан антиколик и Санколик.

# 2
Здравейте мами някоя от вас позволявала ли си е да смесва капки за колики в един ден или по-просто казано в началото започнах с Еспузинан L след нова ги смених на БиоАмика но на моменти усещам че има насъбрани газове и се мъчи и затова се питах дали може с едно хранене да дам Еспумизан а с останалите хранения да си давам БиоАмика
Бих давал Биоамика щом имат ефект и на следващият прием да е Еспумизан когато се насъберат газове.

# 3
Точно тези два вида капки редувах и аз. Редувах ги на всеки прием. Доволна съм,нямахме много драми с коликите

# 4
  • Plovdiv, Bulgaria
Да, няма проблем. Следете активната съставка в капките. Симетикон (Еспумизан, Инфакол) и Лактаза (БиоАмика, Колийф) могат да се дават на едно хранене дори.

Общи условия

Активация на акаунт