Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 97 132
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 900
Панди, ако имаш функция бавно готвене, пробвай пилешката супа на нея. Съвсем различна става.

Аз сънувам сарми от сутринта, запретнах ръкави и ги метнах е гювеча. Сега чакам...

Детето ми скъса нервите 🤕

# 901
Браво, Панде, радвам се за теста. Все така добре да е Пандичката.

При нас гърми и святка Frowning
Правих яйца в дълбока чиния, а.к.а. яйца по панагюрски.

# 902
  • Fairbanks, Alaska
Като говорите за пилешка супа... Отдавна не съм хапвал, а я обичам. От пусти мързел, не от друго. Имам я записана как се прави, ама не ми е интересно само за себе си да готвя. И супа топчета също хапвам с удоволствие.

# 903
Сирос, а на бавно готвене не се ли разваряват много зеленчуците? Картофите например? Чудила съм се дали да не пусна една супа преди работа на 8 часа, но все нещо ме спира.

# 904
  • Mediterraneo
Бърди, в оранжева зона сме, започнаха слухове за режим на водата, не знам. Има и по- зле от нас, де. Не е валяло като хората от септември, сега 2 дни поваля, ама далеч не достатъчно да се напълнят водоемите.
Наздраве, пия джин вече и чакам да почнат. Голяма емоция ми е, една от любимите ми групи евър са, една от първите ми музикални любови.

# 905
Не Попи, ако следваш технологията. Да пиша ли рецепКата?

# 906
Аз искам рецепта за бавната супа!
Панде, ориза и него ли прави в пота? Откак го имам това ми е най-пирфектния ориз!!
Радвам се, че Пантичката е добре!
Тарти, страхотно да си изкарате на концерта! Благородно завид ❤

# 907
Давай я рецептата!

Въпреки че си признавам, че моята технология за бавно готвене е да намятам всичко, да включа на I степен за 8 часа и да отида на работа.

# 908
  • France
Давай я, не се стискай!

Е една торта сърце за любимата ми група. Забележете само как чисти след себе си. Малък ама знае JoyHeart Eyes
https://www.facebook.com/Cedriklorenzen111/videos/92112398964775 … =rS40aB7S9Ucbxw6v

# 909
Филомено Joy Kissing Heart Ще проготвим още по-усърдно покрай тоз младеж Stuck Out Tongue Winking Eye

Тарти, наздраве и инджой!

# 910
  • София
Искам да ви помоля, една играчка, но не я намирам тук.
Ако я има и може да ми я изпратите, ще си платя всичко.
Не е спешно.

# 911
Мид, писах ти.

# 912
Значи, няма да са ми точни мерките и теглилките, защото това е пилешка супа. Който както я обича.
Слагам две пилешки бутчета, дафинов лист, черен пипер, вода за два часа на бавното готвене. Като наближи времето да изтече, режа на дребно глава лук, половин чушка, два моркова на ситното ренде, картоф на едрото и ги задушавам за кратко в малко мазнина, да си пуснат цветовете и полезностите. Слагам при бутчета за още един час на бавното готвене. Фиде или ориз също в тоя момент. На третия час, обезкостяване бутчета и връщам обратно
 Слагам сол и застройка от много кисело мляко, жълтък и лимон. Иде ред на подправките - по щипка мащерка, риган, кимион, още малко черен пипер, пресована скилидка чесън и връзка магданоз. Преценете си водата, колкото сложите, толкова ще е и накрая. Заради бавното готвене, ще имате гъст, плътен бульон. Бе пилешка супа за душата. Пилешкото, което купувам, се готви за три часа , та първия път ще е проба грешка. От задушаването на зеленчуците, супата ще има хубав жълт цвят и аромат. Грабвате топлия хлебец и лютите чушки и те така 🐷

По. Мид, в кои магазини да поглеждам и какво е това, да знам какво да търся?

# 913
Или направо ти идваме на гости да ни нагостиш Simple Smile
Аз не съм фен на пилешката супа, но така я описа, че изведнъж ми се прияде.

# 914
  • France
Мид има ли име това коте?

Общи условия

Активация на акаунт