Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 97 123
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 915
Добре сте дошли! По злощастно стечение на обстоятелствата, имам два килъра 😀

# 916
  • София
Smiling critters Фил.

Сиросче, ще дойда аз на госте само.

# 917
https://www.amazon.de/Snewvie-Smiling-Critters-Plush-Preferred/dp/B0CP27H4VG
Мчи те без пари тез котки. Готови сме. Колко искаш?

# 918
Smiling critters Фил.

Сиросче, ще дойда аз на госте само.
а сакън, ще те нагласим с някой лапад или тиквичка. ❤️

# 919
  • Варна
Момичета, стиснете моля малко палчета, че куч Дарко хич не е добре днес. Hands Pray

# 920
Дорч, стискам 🍀

# 921
  • София
Дорче, стискам.

# 922
Днес беше моят избран мартенски ден. Нямаше слънце, но пък не валя, като изключим призори. Впрочем поспах следобед и не знам дали тогава е преваляло, не погледнах.  Беше топло и някак свежо времето, та ми хареса.
Връщам се да чета да видя каква е тази работа с прасетата.🤔

# 923
Добро утро!
Не търси за прасетата, то си е ясно. 😁 На всяка страница похапваме, няма да отслабнем и за това лято, та си гласим подходяща шапка на темата.
Вчера тийна ходи на лекар (все още лекуваме пръстите). Много по-добре е (пу-пу), но отново сменяме лекарствата. От мазане с антибиотичен крем, минаваме на оксикорд и един кортикостероид медрол 4 мг. Чета му листовката (онлайн) и лошо ми става, такива нежелани реакции има,че..... Дозата е половин таблетка на ден за 20 дни, но притесненията започват да ме гонят.

# 924
Добро утро!

Днешният ден е избран от три дами
midnightStar, Mößbauer-Effekt и tetka_the_best. Мрачно е, половината нощ се ля дъжд, а снощи си имахме гръмотевична буря. Какво ще е днес, не се знае.
Допивам първото кафе и отивам да вдигам ученичката.

# 925
  • Mediterraneo
Добро утро.
Дорч, стискам силно, как е куч тази сутрин?
Оцелях след приключението. Брутално убийствен концерт. Настръхващ, на мен ми потекоха сълзи на 2 пъти. Сбъдната мечта!
Артър партито беше много тъпо, скапан клуб и некадърни диджеи. Изнесохме се рано и вървяхме 7 км из нощен Мадрид. Сега ще поспя във влака наобратно, че денят си върви- пазар, инклузив, тренировка предстоят.

# 926
Добро утро!
Фил, тоз Седрик по пижамка ли готви? Мамин благ!
  Тарт, звучиш ми чудесно!
  Времето при нас-току -що валяло, вече не, свежо и приятно хладно.

# 927
Добро утро!
Кукнала съм от 5 сутринта след шашав сън. Вече не го помня, но ми е криво настроението. Хем исках да си доспя, хем не ме свърташе и ей ме на! И кафе не съм пила още.
По обяд имам среща с дружки. Надявам се да не съм киселица, особено днес Simple Smile
И при мен от снощи попревалява.

# 928
Дорч, забравих да ти кажа,че стискам палци за куч!

# 929
  • Варна
Благодаря, момичета. Куч направи пристъпи в два дни подред и след вчерашния остана толкова дълго време замаян и треперещ, че много сериозно ни разтревожи. Сега ще трябва да увеличим дозата на лекарството му. Но тази сутрин е по-добре. Все още не е 100% на себе си обаче затова ще помоля тъй от време на време да стискате по едно палче през деня...

Тарти, звучи много яко както разказваш, ех, и аз искам такава емоция, ама не знам на чий концерт ми се ходи. Simple Smile

Уинд, стискам палци на вас с тийна.

Общи условия

Активация на акаунт