Плам пламти! Котел бълбукай! Адска смес мехури пукай! Мартенска вещерска и спортна

• 97 121
  • 2 147
  •   1
Отговори
# 930
  • Mediterraneo
Дорч, радвам се за кучко, да се закрепя бързо! А ти, ако не можеш да измислиш кой концерт ти се гледа, ела аз да ти попея Simple Smile, пари не вземам, че публика трудно ще ми се задържи.

# 931
  • София
Добро утро!

Дорче, ще го мисля Дарко. Радвам се, че е по-добре, но знам какво е да имаш болна животинка. А на всичко отгоре твоят Дарко носи името на предишния ни котарак, когото още не съм прежалила и като разказваш за него все едно за наш Дарко говориш. Та пращам му положителна енергия постоянно.

Лав, ти ли ме пита за ориза? Не е в кукъра. Него го прави баща ми на котлона, но стана много вкусно.

Още щях да пиша, но времето напредва. Ще се включа от офиса.

Последна редакция: ср, 13 мар 2024, 12:06 от Pandachina

# 932
Сводката от мое село е втори ден почти непрекъснат проливен дъжд.
Потупвам се по рамото, че а- ха да си взема билети за полети с Луфтханза през Мюнхен, но послушах вътрешния си глас да платя малко по- скъпо, но пък сигурно, защото се сетих, че се стачкува през ден. Не питай старило, питай патило- народът както обикновено, е прав.
Натоварен ден ме чака днес.

# 933
Мръчкаво и валежно и тук. Не губя надежда да светне  слънце по някое време.

# 934
  • София
Следобяд слънце.

# 935
У северозападО изгрЕ слънчака!

# 936
  • Пловдив
Добро!
Да помоля за палчета...днес е Пет скена на свекър ми. Мъжо го закара, че е в Панагюрище. Дано всичко е ок!

Май не сте пили кафе, а? Simple Smile

# 937
  • France
ДобрЮтро, мацоранки, как спахте?

Радвам се за кучо, дано вече да е свършило.
Не знаех, че синчето на Балдура има проблеми. Дано и там нещата да са приключили.

Днес Славчо е на занималня и ще ми е по-спокойно само с големия. Спи ми се. Славчо 2 пъти ме буди тази нощ Rage

# 938
Мисте, стискам!

# 939
Добро утро!
Мисте,стискам палци!
Дорч,дано е вече добре куче!

Станали сме в 7,чистих,сменявах чаршафи,пусках пералня.Това всичкото с полудялото и скачащо около мен малко човече.
От беля на беля е,ей,подлудява ме!Язди прахосмукачката,язди възглавниците,завря се под леглото и обра целия прах,после се зави в чисто новите сменени чаршафи,бърка в контакта,облизва земята,мачка мравки..

Трябва да отида спешно при гинеколога,час с направление има за след две седмици.Ще ме изръсят много яко!

# 940
  • Варна
И аз стискам, Мисти!

Благодаря ви отново Two Hearts

# 941
Мисте, стискам палци за добри резултати!
Дорч, дано кучо е по-добре!

Изобщо не спах снощи, днес съм като пребита. Не знам как ще избутам, имам 1000 неща на главата.

# 942
  • тук и там
Мисти, стискам палци за добри резултати !
Бърд, да благодаря за поканата за Бест Сикретс. Направих първата поръчка-розАво спално бельо за стаята на каката. Иначе доста други неща съм си харесала, но за лятото, та за сега ще гледам да се въздържам от излишни харчове.
Ще отивам на фитнес, колкото да повървя на пътеката там.
Искам вече да се стопля, да започна да излизам и да паравя разходки навън, а не  само на пътеката във фитнеса...

# 943
  • sf
Стискам палци косматко Дарко да се оправя бързо!
Снощи гледах мач до късно, та едва гледам сега. Следобяд съм планирала фризьор и бърз обход на Пепко .

# 944
Лайла, колко добре те разбирам! В такива ситуации (които са ежедневно, когато си остане вкъщи) гледам да излезем навън, сякаш става друго дете. Но разбира се, в 7 часа никъде не ми се ходи, или пък ако е мъгливо и студено.. таа стискай зъби, ще порастат!
Мисти, стискам палци резултатите да са добри!
И за Дарко стискам палци да няма повече пристъпи!
И на всички пращам положителна енергия
Вчера беше и моя ден избран, до обяд имаше слънчице, следобяда валя и имаше мъгла, но после се изясни!
Днес е слънце, но духа и е неприятно.
Прекрасен ден, банда!

Общи условия

Активация на акаунт